Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט קופה 16v - שיקום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוטו יפייפה רק תשלח את הג'אנטים האלה הלאה ותמצא לעצמך איזה OZ או משהו מקורי ...

ישר כוח מיכאל הוא בנאדם זהב, אחד המכונאים היחידים שידעתי שהאוטו אצלו הוא ידאג לו לא פחות ממני ...

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
שלום לכולם !

שמי מארק ואני אוהב איטלקיות ,לפני זה הייתה לי אלפא ספרינט ,אלפא 156 (2500)ולפני כחצי שנה קניתי fiat coupe . בשנת 1998 יצא לי לנסוע על אחד כזה בטור טרמפיסט ועוד אז אמרתי לעצמי שאני חייב לקנות כזה רכב.

להלן תמונות :

p2160160.jpg

p2160162e.jpg

p2160185.jpg

v

תתחדש על האוטו!

אישית הייתי מחזיר את הסמלים. בעיני ההחלקה לא מחמיאה לאוטו. ממליץ להחזיר את כל הסמלים המקורים.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תחילה חשבתי שהחישוק הזה לא יראה טוב על האוטו (לא מת עליו גם על הפונטו), אבל תשמע... נראה פצצה :shock:

את הטבעת ההאדומה בחישוק - הייתי צובע בשחור / אפור כהה. לדעתי זה ישדרג קצת ההתאמה בינו לבין הרכב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...