Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה לכולכם.. קצת מלחיץ המורכבות של התגובות פה.. אם למעשה הנזק הוא רק באיזור לוחית הרישוי..אני לא ראיתי עוד משהו אבל הוא טען שהוא רוצה להוציא את הטמבון לראות שלא נפגע עוד משו וכו(לא כל כך הבנתי אותו)

הפגוש פלסטיק מגן על הפגוש הפנימי של הרכב, לפעמים בתאונות הפגוש החיצוני - הפלסטיק - נמעך פנימה ויוצא חזרה החוצה (כי זה לפסטיק) אבל נגרם נזק לפגוש הפנימי, הברזל, הוא לא יוצא חזרה החוצה

הנה תמונה של רכב עם הפגוש החיצוני מפורק, מה שאתה רואה איפה שהיה הפגוש זה כבר המרכב ה"בודי" של הרכב וזה מה שהבחור רצה לראות שלא התעקם

rover-800-820-rear-bumper-repair-01.jpg

קובי-קצת סיבכת אותי)

עליה של הפרמיה עקב העדר תביעות-אתה מתכוון שזה במידה ואני לא מדווחת לביטוח?

"היעדר תביעות" היא הנחת היעדר תביעות, כלומר הנחה שניתנת לאנשים שבעברם (בדרך כלל 3 שנים) לא תבעו את הביטוח, כלומר: או לא עשו תאונות, או עשו אבל סגרו בלי לערב ביטוח. ברגע שאת מפעילה ביטוח, כלומר הביטוח משלם על התיקון ואת משלמת השתתפות עצמית, ההנחה הזאת מתבטלת בשנה הבאה

מה נע בין 2000₪ ל1000₪?

זאת הנחת היעדר התביעות שקובי דיבר עלייה, למרות שאני סקפטי שמדובר בכאלה סכומים, כמו שציינתי לפני כן, בדיקה עם ההיסטורייה הביטוחית שלי (תאונה לפני שנה וחצי) העלתה שאין עלייה במחיר של הביטוח בכלל. כי תביעות של ביטוח צד ג', גם אם מעלות את מחיר הביטוח לשנה הבאה, מעלות אותו באופן לא משמעותי. תבדקי מול חברת הביטוח בכמה הביטוח יתייקר אם תפעילי ביטוח. הכי פשוט

מה ז״א שיש לי ביטול השתתפות עצמית?

אם היה לך, כנראה שהיית יודעת. ביטול השתתפות עצמית היא פוליסה שבעצם אם את עושה תאונה ומפעילה את הביטוח, את לא משלמת כלום (מכאן: "ביטול" השתתפות עצמית). הביטוח הזה לרוב עולה הרבה יותר מביטוח רגיל שכן יש בו השתתפות עצמית.

שוב, קשה לי להאמין שאת מבוטחת בפוליסה כזאת, כי אם כן היית, היית יודעת.

סליחה על הבורות ותודה שוב לכולם

תשובות באדום.

בהצלחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תיקון טעות SPIRE,

ה-1000~2000, זה ההשתתפות עצמית, במקרה והביטוח משלם לרכב הניזוק

וזה נע בין 1000 לנהג ותיק (מעל 24) ל- 2000 לנהג צעיר (מתחת 24) בדרך כלל.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אמת. אני שילמתי על התאונה שעליה דיברתי 1750 השתתפות עצמית לנהג צעיר (שלושה ימים לפני יום הולדת 24).

לנהג חדש ההשתתפות תהיה יקרה עוד יותר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

תהיה רגועה זה קורה ויקרה לכולם .

גם אני נכנסתי פעם אחת במישהו מאחור , זה היה ממש לאט ( פגעתי בלוחית רישוי ) ברזל על ברזל עשה הרבה רעש .

עצרנו בצד , בחור נחמד ניער את הפגוש את הלוחית , ראה שלא קרה כלום . אמר לי שמור מרחק ולהתראות .

אגב להבא ישר תצלמי הכול , יש הרבה אנשים לא אמינים במדינה (כולל שוטרים ) שזה מילה נגד מילה התצלום זה ההוכחה היחידה שלך .( ומה עם מזכרת :- )

פורסם

Spire סחטיין עליך על התגובה המפורטת !! העלת לי חיוך תודה לך

קובי גם לך תודה

ו Avim תודה ניחמת אותי!! אצלי היה נראה שנפלתי על אדם קצת יותר רגיש.. אני מקוה שיהיה טוב

תודה לכולכם אתם מדהימים!!!

פורסם
Spire סחטיין עליך על התגובה המפורטת !! העלת לי חיוך תודה לך

קובי גם לך תודה

ו Avim תודה ניחמת אותי!! אצלי היה נראה שנפלתי על אדם קצת יותר רגיש.. אני מקוה שיהיה טוב

תודה לכולכם אתם מדהימים!!!

כנראה לא רגיש אלא תחמן מניאק. אנשים כאלה יכולים אח"כ ללכת לבית חולים, להתלונן על כאבים והופ התאונה הופכת לתאונה עם נפגעים ואת נדפקת ביג טיים. אני לא אומר שזה המצב כאן אבל זה קורה בהחלט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כנראה לא רגיש אלא תחמן מניאק. אנשים כאלה יכולים אח"כ ללכת לבית חולים, להתלונן על כאבים והופ התאונה הופכת לתאונה עם נפגעים ואת נדפקת ביג טיים. אני לא אומר שזה המצב כאן אבל זה קורה בהחלט.

;) מקוה שיהיה טובבב..בנתיים אני קצת בלחץ שלא יתקשר ויפיל עלי איזה משהו כבד,.

פורסם

הוא לא יפיל עליך שום דבר כבד, וגם אם ילך לעשות הצגות בחדר מיון (בהנחה שהוא לא ידבק שם בשפעת החזירים ויתפגר), והמקרה יגיע בכל זאת אח"כ למתנ"א:

תתפלאי, אבל החוקרים שם לא מטומטמים, ויודעים להבדיל בין "תאונה עם נפגעים" לבין תאונת פגוש-לפגוש שהנפגע בה החליט לעשות סיבוב על הביטוח.

במקרה השני, התיק יסגר עוד לפני שהמתלונן יגיע מהתחנה הביתה. לא יקרה לך כלום, ולא יקחו לך את הרשיון לשום מקום.

לגבי הנזק הכספי- הרע המירבי שאת עלולה לספוג הוא את סכום ההשתתפות העצמית, שרשום לך בפוליסה, ואת עליית מחיר הפוליסה בשנה הבאה. את שאר הכסף הוא יכול לנסות לסחוט רק מהביטוח שלך, והם, תאמיני לי, ממש לא ממהרים לחלק אותו סתם כך.

לא הולכים על זה לבית סוהר, וב"ה אף אחד אפילו לא נשרט.

כמו שאמרו לך- קורה לכולם (במוקדם או במאוחר) וכולם ממשיכים בשגרת יומם דקה אחרי שסיימו למסור פרטים.

חבל שתבזבזי על זה דאגות.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...