Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני בן 27 מחפש לעצמי רכב קטן חסכוני וידני, הרכב לא הולך לנסוע הרבה כי כל השבוע מראשון עד חמישי(לפעמים שישי) אני עובד. נסיעות של 4 פעמים בשבוע בתוך העיר כ-6 קילומטר כל פעם לחדר כושר וחזרה. מידי פעם למרכז קניות ביג בעיר.

ונסיעה בסוף שבוע מבאר שבע לאופקים(בערך 50 קילומטר הלוך חזור אם לא פחות).

יצא לי ככה שאני לא אסע כזה הרבה בחודש.(כמובן שאני לא מכליל את הנסיעות למקומות בילוי בשבתות).

כל מקרה יש לי התלבטות קשה בין 3 רכבים התקציב נע בין 40-60 אלף ש''ח כאשר כמה שפחות יותר טוב(חדשה לא בא בחשבון אלא יד 2)

1. שברולט ספארק החדשה 2011-2013 כמה שהיא מכוערת לדעתי אבל מה הרכב לפי KML עושה 1:15 שזה מצוין בשבילי.

2. סיאט איביזה 2011-2013 ידני 1.4. פה יש בעיה אבא שלי נגד זה כי יש לו חברים שעובדים במוסכים ואומרים שהיא בעייתית בפלסטיקה מה גם היא לא מושלמת יש לה תקלות שונות.

3. חשבתי בהתחלה כיוון פולקסוואגן גולף או סקודה פאביה אבל שוב 2 חברים שונים של אבא שעובדים במוסכים שונים של חברות שונות אמרו לי שהבן שלך לא יתקרב לרכבים גרמניים מבחינת תחזוקה שלהם יקרה וכל חלק יקר טילים אם הולך משהו במקום לשלם 500 שקל סתם דוגמא זה יעלה פי-3 יותר. טיפולים יקרים ועוד... קיצור זה רכבים שעל פי המלצתם איכשהו אני קיבלתי את ההמלצה הזאת...

מה הייתם עושים במקומי מה לוקחים? אולי הגרמניות בכל מקרה שוות א תזה או הם צודקים?

פורסם

1. אתה נוהג כ"כ מעט שצריכת הדלק זה הדבר האחרון שצריך לעניין אותך.

2. הפלסטיקה באיביזה אכן דיי זבלית, השאלה- אם זה מפריע לך? האמינות של הרכב בסדר גמור, מנוע אמין בשילוב עם תיבה ידנית גם כן אמינה.

3. הטיפולים והחלפים אכן יותר יקרים בואגיות(VW, סיאט, סקודה וכו') לעומת קוריאניות לצורך העניין. אם אתה "קצר" בכסף יכול להיות שזה שיקול חשוב עבורך. במידה ואתה רוכש רכב חדש אזי שהוא באחריות ככה שאין מה לחשוש..

פורסם

נשמע ברכבי המיני (ספארק, 107, I10 וכו).

בפחות מ50 א' ש"ח תוכל לקנות רכב משנת 2011, עם מעט ק"מ ועוד עם אחריות יצרן/יבואן בתוקף.

זה לרוב, רכב במצב מצויין (כמובן שעדיין צריך לשים לב למצבו של הרכב, שלא עבר תאונות רציניות וטופל סדיר).

אין לי שום דבר נגד קונצרן VAG, אבל באמת שאין לך סיבה לקנות אותן, הן ישנות יותר, צורכות יותר וסביר להניח שתחזוקה שלהן תהיה יקרה יותר, למרות שממש לא מדובר באסון. פשוט אין צורך.

בספארק מעולם לא נהגתי, אבל זכור לי הרושם שהיא לא הצטיינה במבחני הדרכים בעתונות.

מכיר כמה אנשים עם I10 ופז'ו 107/סיטרואן C1, עליהן נהגתי ואפילו קצת נהנתי, נהנים מצריכת דלק ממוצעת של 1:16-17.

חשוב לשים לב, הפיז'ו והסיטרואן מורשות לקחת רק 2 נוסעים מאחור, היונדאי 3.

כמו כן לכולן תא מטען קטן (I10) עד פצפון (107/C1).

פורסם
נשמע ברכבי המיני (ספארק, 107, I10 וכו).

בפחות מ50 א' ש"ח תוכל לקנות רכב משנת 2011, עם מעט ק"מ ועוד עם אחריות יצרן/יבואן בתוקף.

זה לרוב, רכב במצב מצויין (כמובן שעדיין צריך לשים לב למצבו של הרכב, שלא עבר תאונות רציניות וטופל סדיר).

אין לי שום דבר נגד קונצרן VAG, אבל באמת שאין לך סיבה לקנות אותן, הן ישנות יותר, צורכות יותר וסביר להניח שתחזוקה שלהן תהיה יקרה יותר, למרות שממש לא מדובר באסון. פשוט אין צורך.

בספארק מעולם לא נהגתי, אבל זכור לי הרושם שהיא לא הצטיינה במבחני הדרכים בעתונות.

מכיר כמה אנשים עם I10 ופז'ו 107/סיטרואן C1, עליהן נהגתי ואפילו קצת נהנתי, נהנים מצריכת דלק ממוצעת של 1:16-17.

חשוב לשים לב, הפיז'ו והסיטרואן מורשות לקחת רק 2 נוסעים מאחור, היונדאי 3.

כמו כן לכולן תא מטען קטן (I10) עד פצפון (107/C1).

זה ידוע שלכל הרכבים המיני או שכמעט ואין תא מטען או יש קטן...

אני לא מנהל משפחה וילדים כולה לי ולחברה שלי..

כל מקרה אז לא הבנתי לא להתקרב לספארק? בכלל לא חשבתי על I10

צרפתיות אני לא אוהב מניסיון היו לי רנו 19 ורנו מגאן וכל יום עשו לי בעיות, בכללי צרפתיות רכבים שעושות הברה בעיות.

קיצור בסופו של יום אני עדיין בדילמה חחח

פורסם

היי,

אם אתה מתלבט הכי פשוט יהיה לקחת לנסיעות מבחן את הרכבים שמוצאים חן ומתאימים לצרכים שלך,

הספארק היא המאובזרת והמרווחת יותר יחסית למתחרות, חמישה מושבים נוחים וגמישים לך ולארבעה חברים שלך, המתקפלים ומתפצלים בתצורת 40:60. תא המטען שמציע ספייס מרשים של עד 568 ליטר, גם בפנים הרכב תמצא מגוון פינוקים קטנים נוספים: מושב נהג מתכוונן, מערכת שמע אינטגראלית הכוללת נגן CD ,AUX –IN ויציאות USB לנגני iPod/MP3 ועוד...

יש פה טבלת השוואה למתחרות

• תוכן חדש...