Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא חושב שקישוטים גורעים, באיביזה של אמא שלי

שמתי פס קישוט אדום עדין סביב הגאנט לדעתי נראה מעולה!!!

כל אחד והטעם שלו, לא כולם עושים את זה מטעמי "פוזה" אם יש לך רכב "עממי" זה נחמד שהוא טיפה שונה משאר העדר ככה אתה מזהה אותו בקלות

פורסם
זה נראה כמו מכונית על שלט, גם הגלגלים שלה לא נראים אמיתיים, משהו לא מסתדר לי בתמונה הזאת.

עזוב,

קאיין בשטח?

פה חשדתי.:lol:

פורסם

למה ללכת רחוק? תמונה מהארץ.

הטעם הרע הזה קיים בכל העולם. וכשהטעם הרע ואיכות העבודה של הארץ נפגשים זה נהיה מעניין.

43981360_files_forum.jpg

פורסם
הדבר הזה גם יודע לשוט?

עזוב לשוט,

מה לעזאזל הסיבה שבגינה הוחלט על קיבוע לוחית הרישוי בזוית שכזו?!:lol:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

במים, שווית השבירה של האור, מפצה על העוקם של לוחית הזיהוי 8)

כל אחד וטעמו איתו. אנחנו בתור חובבי רכבים, לפחות רובנו, היינו מעדיפים אותם מקוריים פחות או יותר (אבל לא בצורה קיצונית).

alfa 156 2.5.

פורסם

מי האידיוט שעשה דלתות שחף לגרוטאה הזאת?!? :shock: יש דברים שפשוט כל בוקר מחדש גורמים לי לפקפק בקיומו של המוח האנושי אצל כולם ולחשוב שזה חלק בגוף שניתן רק ליחידי סגולה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תראה, כשאבא שלך עוסק בארונות מטבח, ונשארו לו כמה צירים מיותרים, לא תיקח לאוטו? :lol:

לדעתי הטעם הרע נובע מחוסר יכולת של ה"מעצב" לראות את הרכב בתמונה כוללת. הוא שם מלא שטויות שנקודתית נראות אולי יפות אבל ממרחק זה נראה כמו אוסף של קקה. תוסיף על זה את ההשפעה מסרטי "מהיר ועצבני" וקיבלת מתכון מנצח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מי האידיוט שעשה דלתות שחף לגרוטאה הזאת?!? :shock: יש דברים שפשוט כל בוקר מחדש גורמים לי לפקפק בקיומו של המוח האנושי אצל כולם ולחשוב שזה חלק בגוף שניתן רק ליחידי סגולה.

מה יש לך זה פרארי :twisted: אתה לא רואה את המדבקה היא מוסיפה לפחות 10 כ"ס (יותר ממדבקה רגילה). :twisted:

די די בבקשה די זה כבר נהיה ממש מכוער :splat::nono::silly::mad:

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
תראה, כשאבא שלך עוסק בארונות מטבח, ונשארו לו כמה צירים מיותרים, לא תיקח לאוטו? :lol:

לדעתי הטעם הרע נובע מחוסר יכולת של ה"מעצב" לראות את הרכב בתמונה כוללת. הוא שם מלא שטויות שנקודתית נראות אולי יפות אבל ממרחק זה נראה כמו אוסף של קקה. תוסיף על זה את ההשפעה מסרטי "מהיר ועצבני" וקיבלת מתכון מנצח.

שמע בצורה כוללת בלי הדלתות שחף והקיט המוטל בספק הזה, הרכב באדום חלון שחור והגא'נטים הקצת מנצנצים, את זה אני מוכן לקבל... אבל כל השאר יכול לגרום לי לסטות לכיוון הרכב אם הייתי נוסע בכביש ופשוט להשבית לתוכו את הרכב שלי כדי לגעול את העולם מהזוועה המוטורית הזאת.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...