Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"דעות זה כמו חור ת*ת, לכל אחד יש".

מצד שני, כל עוד זה לא בכוונה לפגוע לכל אחד מותר לומר את דעתו. אחרי הכל מי ש"משפר" ככה את המכונית מחפש בין היתר תשומת לב. גם תגובות שליליות זה תשומת לב.

למה תשומת לב?

לא יכול להיות שאני פשוט אוהב את המראה של הרכב שלי באופן מסוים?

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטח שיכול להיות, אבל רוב הסיכויים שמי ששם ספוילר בגובה 3 מטר, צובע את הרכב בצבעים זרחניים ושם חישוקים ענקיים מניקל כנראה רוצה שיסתכלו עליו ויראו כמה הוא מיוחד. זכותו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

נסעתי לפני מספר ימים ליד המגאן המז'ובצרת הזו.

בחיי שאני לא יכול להבין את הבעלים.

עזבו את הכיעור,עם מראה כזה הרי אתה יודע שאתה "תזמין" כל ילד משוטט ל"פתיחות" ברמזור הקרוב,ופה זה כבר ממש מגוחך,אחרי 3 שנים עם הרכב הנ"ל בגרסת הליסינג(לא אתחיל ל"פאר" את הרכב שוב)זה פשוט הזמנה לקרב אבוד מראש (אלא אם כן אתה מתחרה עם אונו 900 וגם אז יש סיכוי שתקבל בראש)

למה לעשות את זה לעצמך?:roll:

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
ברגע זה ראיתי את האאודי הכי מכוערת שראיתי מימיי. ליד קניון השרון בנתניה, שחורה מט, עם כל מיני פסים כתומים, וג'אנטים כתומים, ולקינוח ספויילר ענק ולא פרופורציונלי, ונחשו באיזה צבע...כתום!

לא הצלחתי לזהות את הדגם מרוב הכיעור, אוי הזוועה.

ראיתי אותה אתמול בצהריים גם, ליד כפר שמריהו, עם אחות כלשהי מכוערת קצת פחות.

ללא הספוילר זה דווקא עוד יכול היה להראות בסדר יחסית. רציתי לצלם, אבל לא הספקתי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
כמה פוטנציאל יש באוטו הזה

איך יכול להיות שזה אוטו הרכב אבל יש לו שתיי ספויילרים שונים?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
איך יכול להיות שזה אוטו הרכב אבל יש לו שתיי ספויילרים שונים?

אלה מכוניות שונות. בדוק את הדגם המודבק\צבוע על הדלתות ואת הפסים מחזירי האור השונים ביניהן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא לי נראה שזו אותה המכונית בתקופות שונות. הכל דומה מדי - הטאסות, הסנפיר על הגג, האגזוז הכפול... את המדבקה בצד הוא בטח החליף, כמו את המדבקות המחזירות אור. הצהוב-אדום זה החדש יותר.

באמת חבל, האאודי נראית שמורה מאד חוץ מהתוספות האלה. אני מקווה שהבעלים ממשיך לשמור על המצב המכאני באותה מסירות שהוא מחליף ספויילרים ומדבקות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כי אנחנו מדינת עולם שלישית מבחינת תרבות מוטורית ,ורובינו בחיים לא ראו מכונית מרוץ אמיתית וגם התחום מאוד יקר כדי להתעסק בו .בגלל זה כל הדיוט חושב שמכונית מרוץ צריכה להיות רכב משפחתי רגיל רק אם מדבקות או צבעים בוהקים וגם אם הם מבינים שזה לא ככה ,חוסר תקציב או אי הבנה מצד משרד התחבורה כופה על האנשים חוסר טעם .

פורסם

יש כמובן הגזמה אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם ויודעים מה זה לא הטעם שלכם, אז תעזבו בשקט את האנשים שיעצבו איך שבא להם.

מעניין שבארץ אתה יכול לעצב מה שאתה רוצה: בית, גינה וכו' ואף אחד לא יגיד כלום, אבל ברגע שאתה נוגע באוטו כולם פותחים עיניים ומתחילים להתערב.

ולדעתי הפורשה השחורה כתומה פשוט יפה!

פורסם

אתה בפורום רכב, על מה ידברו.

שתהיה בפורום סטיילינג, תאמין לי שאף אחד לא ידבר על האוטו, אלה על החולצה\מכנס וכו'.

אגב, מה זה המסגרת האדומה מסביב לגריל של הקורולה (בסימלון)8)

פורסם

לא אמרתי שלא לדבר, פשוט כל אחד פה שופט מישהו אחר על מה שהוא מחשיב יפה.

כן, לא מזמן קניתי חחח

• תוכן חדש...