Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר שלי כמעט דרס ילד היום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי עם חבר שלי לירושלים, הוא נהג ואני ישבתי לידו.בדרך חזרה הוא נסע במהירות מותרת על 40 קמ"ש בערך ובאחת השכונות לא זוכר איזה,קפץ לנו פתאום ילד ערבי לכביש מבין מכוניות ממש בהפתעה ובלי להסתכל הוא רץ לכביש,חבר שלי לחץ על הברקס במהירות והיה שנייה מלפגוע בו, חבר שלי הספיק לבלום בזמן והילד ניצל ברגע האחרון.מזל שלא נסענו אפילו טיפה יותר מהר.

זה היה ממש מלחיץ.ברור לי שיש מקומות איפה שהילדים חוצים בלי לשים לב וצריך לפתוח שבע עיניים.למרות שחבר שלי נסע בזהירות ובתשומת לב.

פורסם

תנסה לנסוע בלילה שבין שישי לשבת באזור בן יהודה-אלנבי או הנמל בתל אביב. מבוגרים יקפצו לכביש באופן מסוכן פי כמה מילדים.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

נסה לנסוע בעכו בכל שעות היממה. העכואים לא מבחינים בין כביש למדרכה, ורוכבי האופניים נוסעים באמצע הנתיב נגד כיוון התנועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא רוצה להכליל אבל זה בדיוק מה שאני עומד לעשות :evil:. המודעות לזהירות בדרכים אצל ערבים וחרדים מאוד בעייתית.

לצערי,במקומות מסוימים זה המצב,הוא פשוט חצה בלי להסתכל.

אבל האמת היא שיש גם הרבה יהודים וחילונים שחוצים בלי להסתכל.

פורסם
למרות שחבר שלי נסע בזהירות ובתשומת לב.

וזה ההבדל בין פגיעה חמורה/פגיעה/ המנעות מפגיעה בהולך רגל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כבר דובר על כך שבמגזרים מסוימים עוד חיים בתקופה שקדמה לרכב, אז היו הכביש והמדרכה כאחד.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

דווקא המגזר הבעייתי ביותר מהבחינה הזו הוא חדש יחסית ומדובר בזה המדבר בטלפון תוך כדי הליכה ברחוב כשהכביש, או המידרכה, הם מבחינתו בדיוק אותו משטח שנועד בסך הכל לשמש מישור נוח לניהול עסקים או חיי חברה. ובזהירות אפשר לציין שלא ערבים, גם לא חרדים, מהוים רוב במגזר הזה.

• תוכן חדש...