Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השרשור הזה מדאיג אותי , כי אני עדיין בטוח שיכולות להיות 2 בעיות שונות מהתמונות האלו (או שארית משקעי דבק , או שיתוך , סביר להניח שמדובר בדבק) .

עוד דבר שמטריד שיש שם שריטות שהן לא סווירל , הן אחידות מידי , כנראה מישהו היה אגרסיבי עם הצבע כדי להוריד את הפגם שם .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחיל מהתהליכים הפשוטים ביותר של הפלסטלינה ולאחר מכן פוליש ובסופו פוליש עדין.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
לצערי הרב צריך מומחה להוריד את הסימנים האלה מצריך ליטוש בדיסקיות מיוחדות מסוג טרייזקט 3000P לאחר מכן פוליש מסוג 3M FAST CUT עבודה למקצוענים בעיה ידועה בסיאט!!!

צודק, אולי לא לא טריזקט, אבל פוליש גס עם פרווה או לפחות מיקרופייבר בטוח.

רכב שעמד יותר מחצי שנה בבונדד וחצי שנה על הכביש - הוא לא חדש. להחזיר אותו למצב חדש ייקח לא פחות מ10-12 שעות עבודה.

פורסם
צודק, אולי לא לא טריזקט, אבל פוליש גס עם פרווה או לפחות מיקרופייבר בטוח.

רכב שעמד יותר מחצי שנה בבונדד וחצי שנה על הכביש - הוא לא חדש. להחזיר אותו למצב חדש ייקח לא פחות מ10-12 שעות עבודה.

הרכב הזה עלה על הכביש אחרי שבועיים בבונדד :oops:

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם

לי אישית זה נראה כמו תיקון צבע ממש גרוע (נראה כמו תפוזיות על פני שטח מאוד מוגדרים).

קשה מאוד להבין משהו מהתמונות לכן יכול להיות שאני טועה.

פורסם

משהו מאוד מוזר לפי התמונות האחרונות שלך, שני החלקים בתמונה מופרדים במעין פס ישר (כנראה מדבקת הגנה שהיתה על המכונית באיחסון), צד שמאל נראה משופשף בצורה אגרסיבית ולא סווירלים שאופיינים למכונה, אלא ממש ליטוש מקומי, ואילו הצד הימני של התמונה נראה תפוזי.

במידה ומדובר רק בחלק אחד ברכב כמו כנף/דלת וכו', הייתי הולך לדיטיילר מקצועי שיש לו את הידע הכלים והניסיון בתיקון הפגם, מאשר להיות נתון לחסדיהם של אנשי צ'מפיון.

אבא שלי הוציא מהם רכב חדש לפני כחודשיים (טנדר) וכל הדלתות האחוריות היו מכוסות נקודות שבהם הצבע נצרב, עד שהדלתות לא הוחלפו עם לא הצליחו לתקן את הנזק ורק גרמו לשריטות אגרסיביות יותר.

פורסם

גם אני בעל אותו רכב, הוא על הכביש כבר 3 חודשים ויש לי בול אותם סימנים.

זה נראה כמו סימנים של מדבקה כי זה נורא סימטרי, במיוחד מאחורה מעל הפנסים ועל הקורות.

אז תיקון צבע לא נראה לי.

גם אני מחפש פתרון....

פורסם
גם אני בעל אותו רכב, הוא על הכביש כבר 3 חודשים ויש לי בול אותם סימנים.

זה נראה כמו סימנים של מדבקה כי זה נורא סימטרי, במיוחד מאחורה מעל הפנסים ועל הקורות.

אז תיקון צבע לא נראה לי.

גם אני מחפש פתרון....

תיארת את זה בול!

הייתי בצ'מפיון השבוע

מחכים ל"אישור" ממנהל שירות לקוחות בגלל שהרכב כבר 6חודשים על הכביש

יכנס לפוליש אצלהם

מקווה שהם יצליחו לחסוך לי טיפול דיטייל מלא ויקר ולא יגרמו לעוד נזק.

אם היה לי את הכסף מלכתחילה לא הייתי הולך אליהם

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

פורסם

איזה פוליש אתה חושב שהם יעשו לך?!

ברור שישאירו משטח מלא סווירלים.

אבי במקומך לא הייתי מתעצל ולוקח את הרכב לפחח מומחה בכדי שיעריך על מה בכלל מדובר.

אני בספק גדול מאוד (אבל ממש גדול) שאלו הן שאריות מהמדבקה, וזה מהסיבה שאני מכיר מקרוב מאוד את החומר ממנו עשויות המדבקות הוא ממש לא צריך להשאיר סימן כזה.

בוא נניח שאכן היה נשאר לך חומר מהמדבקה (ושוב, זה לא, כמעט בבטחון מלא) המשטח היה נשאר דביק והיה סופח אליו לכלוך רב, וזה לא המצב.

ניחוש שלי זה שמדובר בצביעה מרושלת, אם שיצאה משער המפעל או שנעשתה בארץ.

גש לפחח ותחזור אלינו עם תשובות.

פורסם

ראשית כול אינך צריך טיפול דיטיילינג מקיף אלא מקומי.

דבר שני לא הייתי עושה חישובים של "חיסכון" במיוחד ברכב חדש (גם ישן יותר אגב) אלא מחפש

פתרון מקיף ויסודי לבעיה. אם אתה מחפש פתרון זמני שיחסוך לך כמה גרושים וגם יראה בהתאם?

לך למוסך של צ'מפיון.

בהצלחה

פורסם

אבי במקומך לא הייתי מתעצל ולוקח את הרכב לפחח מומחה בכדי שיעריך על מה בכלל מדובר.

אני בספק גדול מאוד (אבל ממש גדול) שאלו הן שאריות מהמדבקה, וזה מהסיבה שאני מכיר מקרוב מאוד את החומר ממנו עשויות המדבקות הוא ממש לא צריך להשאיר סימן כזה.

בוא נניח שאכן היה נשאר לך חומר מהמדבקה (ושוב, זה לא, כמעט בבטחון מלא) המשטח היה נשאר דביק והיה סופח אליו לכלוך רב, וזה לא המצב.

ואתה באמת חושב שהפחח יעשה עבודה יותר טובה מצמפיון?!

מאיפה אתה יודע שצמפיון יהרסו לו את הרכב??

אתה חושב שהמשטח נשאר דביק אחרי שמורידים את החומר שמגן על הצבע? אתה טועה בגדול,ומעולם אפילו לא ראית אפילו את החומר..

אם כבר שילך לדיטיילר מקצועי,מה הקשר לפחח?.

כל ההודעה שלך מלאה בשטויות!.

פורסם

תשמע אין קשר לצביעה מרושלת זה אפילו לא קרוב.

זה סימנים שכאילו חלק אחד חלק ונקי וחלק שני שנראה כאילו הצבע מטונף ויש קו סימטרי שמפרד ביניהם.

אין לפחח מה לעשות עם זה וכן אני מסכים שצריך לקבל תשובות מצ'מפיון וזה משהו שאני גם אעשה.

וזה לא שאריות של מדבקה, זה פשוט מדבקה שהפרידה בין הלכלוך לנקי.

• תוכן חדש...