Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי כבר 6חודשים על הכביש. (IBIZA 2012 לבן לא מטאלי)

הרכב הגיע סימנים על הצבע, את הסימנים האלה ראיתי כבר אחרי שבועיים שהרכב היה אצלי כשעשיתי לו ווקס לראשונה. (יצא ככה מהחברה ללא ספק!)

הסימנים המדוברים הם מן "שכבה עכורה" כזאת על כל הרכב - נראה כאילו היה דבק על הרכב שלא ניקו כמו שצריך.

יש מקומות מסוימים שבהם רואים שהייתה כנראה מדבקה או משהו כזה על הרכב מהמפעל במשלוח ובמלבן הזה הצבע נקי וחלק כמו שצריך להראות (רואים ממש את ההבדל חתוך בקווים ישרים!)

בכל אופן תהיתי הרבה זמן מה זה ואף פעם לא באמת ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות,

אבל אחרי שאדם בעל עין מקצועית ראה את זה אחרי מבט של 5שניות על הרכב ועוד בלילה זה משגע אותי.

מחר בצהרים שיהיה שמש אני ינסה לצלם את זה ולהעלות תמונות.

מאד מזכיר את זה:

IMG_1314.jpg

P7289765.jpg

IMG_6175.jpg

למישהו יש רעיון איך בבית אני יכול לטפל בזה?

הציעו לי טיפול דיטייל ב700שקלים אבל זה תקציב שאין ברשותי כרגע...

Seat Ibiza "FR" 1.2TSI 2012

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולם יודעים להציע פתרונות שתמיד יעלו מאות שקלים -לא רואה שם הגיון בזה.

ועוד ברכב חדש.

רכבים גם חדשים מגיעים לא פעם עם מכות קטנות, לעיתים אחרי צביעה מקומית וכד'

אין מה לעשות הרבה, עד שהרכב מגיע לארץ הוא עובר טלטלה לא קלה +שטיפה מהירה כאן עם "מטאטא מעופף" בעל סיבים

שאת הרצפה אצלי לא בטוח שהייתי מנקה.

בכל אופן על פניו זה נראה סווירלים שנוצרו מניקיון חפז עקב שיפשוף או מכה קטנה

גם מדבקות משאירות סימנים כאלו במידה ומנסים לשפשף את המקום באופן לא מקצועי.

אם לא נעשו שם תיקוני צבע חפפיניקית? (סטנדרט מקומי ידוע) זה אמור לרדת על ידי פוליש בעדינות.

פורסם
לא הורידו כמו שצריך את החומר שמגן על הצבע מפגיעות[בהובלה].

פוליש עדין יוריד את זה.

בדיוק זה...

העניין הוא שהייתי נוכח באחד ממפגשי הרכב לא מזמן והיו שם חברה שיצגו סוכנות דיטיילינג מסויימת ששכחתי את שמה.

הם מיד ראו את זה (מדובר על לילה!) וניסו נקודתית עם פוליש עדין של MENZERNA ופד ידני וזה לא עזר...

למישהו יש רעיון?

יש לחבר שלי גם מכונת פוליש (לא דואלית) השאלה היא עד כמה זה מסוכן להתעסק עם זה לבד...

פורסם
בדיוק זה...

העניין הוא שהייתי נוכח באחד ממפגשי הרכב לא מזמן והיו שם חברה שיצגו סוכנות דיטיילינג מסויימת ששכחתי את שמה.

הם מיד ראו את זה (מדובר על לילה!) וניסו נקודתית עם פוליש עדין של MENZERNA ופד ידני וזה לא עזר...

למישהו יש רעיון?

יש לחבר שלי גם מכונת פוליש (לא דואלית) השאלה היא עד כמה זה מסוכן להתעסק עם זה לבד...

יכול להיות שהיה להם רק פד למריחת וקס[הגיוני] ולא פד לפוליש,אני לא יודע,אני משער.

אני מציע לך לחזור לסוכנות שרכשת את הרכב ושידאגו להוריד את "המפגע",זאת עבודה שלהם שלא נעשתה כמו שצריך.

פורסם
יכול להיות שהיה להם רק פד למריחת וקס[הגיוני] ולא פד לפוליש,אני לא יודע,אני משער.

אני מציע לך לחזור לסוכנות שרכשת את הרכב ושידאגו להוריד את "המפגע",זאת עבודה שלהם שלא נעשתה כמו שצריך.

אהה, ואחרי שיורידו את המפגע תשוב לפורום ותשאל איך מורידים סווירלים..

אל תתעצל, תצלם ותעלה תמונות וננסה לעזור.

פורסם
אהה, ואחרי שיורידו את המפגע תשוב לפורום ותשאל איך מורידים סווירלים..

אל תתעצל, תצלם ותעלה תמונות וננסה לעזור.

אישי היקר,אני מציע לך להסתכל על כל השרשור כדי להבין את טעותך.

פורסם

אני בספק עד כמה צ'מפיון ישמחו לטפל בעניין

בכל מקרה הרכב כבר 6חודשים על הכביש...

אנסה לקפוץ למוסך פחחות של צ'מפיון גגג ברעננה נראה מה הם אומרים...

פורסם

לצערי הרב צריך מומחה להוריד את הסימנים האלה מצריך ליטוש בדיסקיות מיוחדות מסוג טרייזקט 3000P לאחר מכן פוליש מסוג 3M FAST CUT עבודה למקצוענים בעיה ידועה בסיאט!!!

פורסם
אישי היקר,אני מציע לך להסתכל על כל השרשור כדי להבין את טעותך.

בוא תסביר לי מה טעותי.

בינתיים פותח השרשור לא העלה אף לא תמונה אחת של הרכב שלו ולכן אי אפשר לייעץ לו.

ולגבי עבודות הפחחות של צ'מפיון, מה אתה חושב שהם יעשו.

אם הם לא יגלגלו אותו מכל המדרגות (בכל זאת הרכב בן חצי שנה) אז הם יעשו לו "ג'סטה" ויעשו פוליש אגרסיבי להורדת "המה שזה לא יהיה" אשר ישאיר סווירלים יפים מאוד.

לדעתי לא רעיון טוב.

פורסם

הייתי היום במרכזי של צמפיון....

בכל מקרה הגעתי כבר בשעה מאוחרת לקראת 4 והשמש לא האירה פניה היום לכן לא הצליחו לראות שם דבר,

מה שכן הם אמרו שהם מכירים את הסיפור ולא מסירים מזה אחריות ולכן אגיע שוב ברביעי על הבוקר ע"מ לאבחן בדיוק את הבעיה ולטפל בזה במסגרת האחריות על הרכב...

בוא נקווה לטוב :]

פורסם

אוקיי סוף סוף הצלחתי לצלם...

תתעלמו מהסווירלים (גם איתם בורך הרכב בקניה...) יטופלו אחרי שהם יטפלו באוטו...

20130212145026.jpg

20130212145059.jpg

20130212145030.jpg

• תוכן חדש...