Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואתה באמת חושב שהפחח יעשה עבודה יותר טובה מצמפיון?!

מאיפה אתה יודע שצמפיון יהרסו לו את הרכב??

אתה חושב שהמשטח נשאר דביק אחרי שמורידים את החומר שמגן על הצבע? אתה טועה בגדול,ומעולם אפילו לא ראית אפילו את החומר..

אם כבר שילך לדיטיילר מקצועי,מה הקשר לפחח?.

כל ההודעה שלך מלאה בשטויות!.

קודם כל ההודעה שלך חצופה ולא פחות ממטומטמת.

אגב, עודף סימני פיסוק לא מועילים לך.

לא רשמתי בשום מקום שייתן לפחח לעשות לו פוליש, סה"כ ייעצתי שפחח יראה את הרכב וייתן את דעתו לגבי אופי הפגם [אני מניח שפחח יודע לזהות אם זאת צביעה מרושלת או כל תאוריה אחרת].

לגבי ה"מדבקה" [אשר אכן לא מכילה דבק], ידוע לי היטב כי המשטח לא נשאר דביק וניסיתי להוכיח את הנקודה בתגובתי הקודמת [הרי אם ישאר דביק הלכלוך היה נדבק אליו, וזה כמובן לא קורה].

אני מניח שהידע שלי על הרכב יריעות הציפוי ואופן פעולתן "קצת" יותר נרחב מאשר "ידען" שכמותך, זאת מאחר ואני מכיר את החברות המייצרות יריעות מסוג זה ומכיר את החומרים [בחלקם עושים שימוש בחומר שאנו מייצרים].

בתקווה שהודעותי הבאות יהיו חכמות ואינטליגנטיות לפחות כמו שלך. :roll:

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב , לפותח השרשור כמו שאתה רואה אנחנו לא מתקדמים לשום מקום , אם לא טיפלת עדיין תשלח לי הודעה ותגיע אליי (כמה פעמים בשבוע קרוב מאוד אלייך) ונעדכן את הפורום יותר טוב מבתמונות .

(אין לי אינטרס , אני לא עושה דיטיילינג יותר עקב תאונה ופציעה) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...