Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום אני חדש פה וזוהי הודעתי הראשונה, מקווה שיעבור תקין :-)

כאמור אני מתלבט בין פורד אדג' 2010 (סל-פלוס) לבין ביואיק לה קורס 2010 (מנוע 3000),

בעיקרון יש העדפה לפורד אדג'

הבעיה שאני נעול על צבע לבן לפורד אדג' (לבן לגמרי ולא לבן פנינה..) ובכל המודעות בלוחות (יד 2 winwin וכו') מופיעים רכבים עם קילומטראז' גבוה מאוד (כ135 אלף...)

(אחי משגע אותי שאקנה אחת שמופיעה בלוח עם 21 אלף קילומטר, אך היא בצבע אפור.., הוא אומר שאני מטומטם אם אקנה רכב עם קילומטר כ"כ גבוה בגלל העדפה של צבע.. אבל לך תתווכח עם רגשות..)

בעקבות זה שלא מצאתי צבע לבן, אני שוקל לקנות ביואיק לה קורס לבנה (לבן פנינה)

אז מה שאשמח לשמוע מהמקצועיים פה זה:

1. האם זה אכן נורא הקילומטראז' הכ"כ גבוה לרכב שנת 2010?

2. איזה רכב מבין השתיים הייתם לוקחים?

3. הרבה מהמודעות הם מאזור נתניה, והבנתי שיש שם לא מעט סוחרים, האם עלי לחשוש מזה??

היום אני מחזיק בפאסט ענתיקה (שנת 2001)

התקציב שלי הוא כ 120K

סליחה אם זו הודעה ארוכה מידי...

פורסם

1. נסועה ממוצעת בישראל לשנה היא באזור 15,000 ק"מ. תעשה את החשבון לבד, לנסועה הגבוהה יש השפעה ניכרת על הסחירות.

2. הלה קרוס נותנת תמורה טובה לכסף והיא גם נאה הרבה יותר, הייתי בוחר בה.

3. כן, יש מדריך באתר העוסק בנושא.

מעבר לכך, לא ברורה לי ההתעקשות על צבע מסויים. בייחוד שלא מדובר על צבע אקזוטי(בלשון המעטה).

פורסם

שני רכבים שונים לגמרי.

השאלה שנשאלת היא מה אתה מחפש, "יענו ג'יפ" או משפחית גדולה (מאוד גדולה)?

אין לי נסיון עם הרכבים האלה, אבל למרות זאת אני חושב שאתה קודם צריך להגדיר לעצמך צרכים ורק לאחר מגן לבחור רכב.

אם אתה רוצה רכב לבן יש מלא סקודה אוקטביה דיזל.

135 אלף ק"מ לרכב בן שנתיים זה לא הרבה, זה פסיכי! תעשה אם המידע הזה מה שאתה רואה לנכון.

עצתי? תבדוק את האפורה. אני לא מכיר אותה, אבל להתעקש על צבע עד כדי לשקול רכישה של רכב אחר? או שיכול להיות שאתה לא באמת רוצה את האדג'?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קודם כל תתכונן לעלויות אחזקה גבוהות - צריכת דלק,ביטוחים,חלפים ,תיקונים,אגרה...

אולי אפילו שווה לבחון ולשקול את עניין ההסבה לגז.

אם הייתי כה נעול על צבע לבן וזה דיל ברייקר מבחינתך תמורת סכומים יחסית זעומים תוכל לגשת לסדנא שתבצע הדבקה לרכב בצבע לבן ואז לא תתפשר ממש ותמיד תוכל להסיר את המדבקה כאשר הצבע המקורי נשמר היטב(אולי אפילו יעזור במכירה,או סתם אם ימאס לך מהלבן).

פורסם
1. נסועה ממוצעת בישראל לשנה היא באזור 15,000 ק"מ. תעשה את החשבון לבד, לנסועה הגבוהה יש השפעה ניכרת על הסחירות.

2. הלה קרוס נותנת תמורה טובה לכסף והיא גם נאה הרבה יותר, הייתי בוחר בה.

3. כן, יש מדריך באתר העוסק בנושא.

מעבר לכך, לא ברורה לי ההתעקשות על צבע מסויים. בייחוד שלא מדובר על צבע אקזוטי(בלשון המעטה).

תודה לך על התגובה, אני מתכוון להחזיק את הרכב הרבה שנים (5/6 שנים) ואני נוסע מעט מאוד בשנה (כ8 אלף קילומטר) התכוונתי יותר לשאול האם זה שהרכב עשה כ"כ הרבה קילומטראז' זה סימן שהרכב כבר עייף או שכבר יהיו בו יותר תקלות?

אהבתי את ההומור שכתבת "בייחוד שלא מדובר על צבע אקזוטי(בלשון המעטה)" חחח

שוב תודה

פורסם

תודה לכולם על התגובות עד כה (אשמח לעוד)

רציתי לשאול לגבי מה שהציעו על הדבקה?

האם זה נראה ממש צבע אמיתי?

האם יש אפשרות לבחור בדיוק את הגוון שיש בפורד הלבנה?

והאם זה צבע מבריק או מט? כי אני מעוניין במבריק

תודה

פורסם

1. אני מזדהה עם דעתו של אחיך שזה מטורף לקנות רכב עם ק"מ כ"כ גבוה בגלל צבע.

2. רד מהמדבקות - זה לא מעשי.

קנה את הכסופה - זה צבע בסדר גמור.

קניה של רכב עם ק"מ גבוה - גם תיצור לך בעיה במכירה, וגם יהיו לך תקלות שלא יהיו ברכב עם ק"מ נמוך יותר.

המחיר הנדרש עבור הלבנה - מופרז מאוד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1. אני מזדהה עם דעתו של אחיך שזה מטורף לקנות רכב עם ק"מ כ"כ גבוה בגלל צבע.

2. רד מהמדבקות - זה לא מעשי.

קנה את הכסופה - זה צבע בסדר גמור.

קניה של רכב עם ק"מ גבוה - גם תיצור לך בעיה במכירה, וגם יהיו לך תקלות שלא יהיו ברכב עם ק"מ נמוך יותר.

המחיר הנדרש עבור הלבנה - מופרז מאוד.

^

מה שהוא אמר.

Porsche 944 turbo

פורסם

כמו שכתבו לך, אתה קודם צריך להחליט מה אתה רוצה, כי אלה שתי מכוניות שונות לגמרי.

לגבי הפורד אדג', רוב מה שתראה זה רכבים מיבוא אישי, ולכן הם גם רשומים כיד ראשונה,

למרות שהם הובאו מחו"ל בתור רכבים משומשים. רכב מיבוא אישי סובל מנחיתות מסחרית,

וכמו כן לפעמים קשה יותר לבטח אותו, וצריך לבצע הערכה פרטנית לכל רכב. רבים לא יודעים

את זה, ומבטחים ללא ידיעה שצריך ביטוח מותאם לרכב יבוא אישי, ואחרי זה רצים אחרי הזנב

של עצמם כאשר קורה משהו.

לגבי הרכב הספציפי ששאלת, הקילומטרז' הוא גבוה מאוד לשנתון כזה. מילא אם היית קונה אותו

במחיר מציאה, אולי היה שווה לשקול, כיוון שאתה לא נוסע הרבה ברמה שנתית, אבל במחיר כזה

אין בכלל מה לחשוב עליו.

לדעתי הרכב הוא לא להיט מכירות כיד שניה, אז עם קצת סבלנות וזהירות, תמצא גם רכב במחיר טוב.

פורסם

הכמות קילומטרים מטורפת, הרכב שלי שנת 2003 ויש לו 130 אלף קילומטר, אתה אומר לי ברצינות שאתה שוקל לקנות רכב בן שנתיים-שלוש עם 135 אלף קילומטרים? ובגלל צבע לבן? לא נתפס לי כדבר הגיוני.

כשקונים רכב יד שנייה צריך לדעת להתפשר, אי אפשר לקבל הכול, עדיף רכב עם נתונים מכניים טובים מאשר צבע, לפחות זאת דעתי.

ורכב שבשנתיים עשה כמות קילומטרים של 8-9 שנים זה לא מתכון בטוח לאמינות, שוב לדעתי, אני אישית לא הייתי רוכב רכב כזה בשום אופן.

תחשוב טוב טוב כמה אתה מוכן להתפשר בשביל צבע לבן :shock: :shock:

ותתכונן באמת להוצאות גבוהות מאוד על הרכבים האלה.

לא מבין איך במחירי הדלק של היום אנשים שוקלים לקנות עדיין מנועים כאלה, ברור שיש להם ערך מוסף הרבה יותר מרכבים אחרים, מפוארים, גדולים וכו', אבל אני אישית ב120 אלף ש"ח אני הייתי קונה או אחת מהקטנות החדשות או יאריס היברידית חדשה. אבל זה רק אני.

פורסם

מחזק כאן את דברי הקודמים. נסועה גבוהה משמע בלאי למכלולים(מנוע, גיר, בלמים, מתלים וכו'), כמובן שיש חשיבות מכרעת לטיפולים, אופי ותוואי הנהיגה.

בלי קשר לדגם הרכב הספציפי, כל רכב עם ק"מ כזה הוא בלתי סחיר בעליל. עצה חינם - חפש רכב אחר.

לגבי מדבקה. ראיתי מספר עבודות, מעולם לא של לבן מטאלי.:shock:

Ottomatt עובדים בשיטה של התזת מדבקה בצבע(פלסטדיפ), כדאי לברר איתם. קח בחשבון שזה לא זול וזה עולה כמה אלפי שקלים טובים(בהתחשב בגודל הרכב..).

פורסם

ממש תודה מקרב לב לכל מי שהגיב, קראתי בעיון כל תגובה והחכמתי!

אחרי מספר צלצולים למפרסמים ביד 2 אני מבולבל שבעתיים ומופתע לרעה לצערי...

כל רכב שהתקשרתי, התברר שיש לו איזה בעיה קטנה,

אחד עבר 2 תאונות, אחת מקדימה ואחת מאחורה והחליפו טמבון ופח מאחורה, ואם את זה הוא אומר בטלפון, לך תדע מה יהיה במציאות...

רכב שני שרציתי, יש לו מכה בקצה השלדה (משהו כזה, לא זוכר ממש את דבריו, אבל משהו בשלדה).

אז זה לא שכל רכב שעבר תאונת פח, זה אסון, אבל יש לי כיום רכב שאני מסתדר איתו לא רע, וכל מה שאני מוכן להשקיע עכשיו 120K זה נטו בשביל הפינוק (כאמור אני כמעט ולא נוסע באוטו, משהו כמו 10 דקות ביום),

ובשביל זה חשבתי שאמצא רכב נקי מכל רבב, בכל זאת אני מחפש רכב שנת 2010 ב120/130 אלף ש"ח!

מבאס שכל מי שאתה מתקשר אליו מתברר כסוחר ולך תדע מה עבר האוטו.

שוב תודה לכל המגיבים, עזרתם לי מאוד!

פורום מהמם!

• תוכן חדש...