Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמה לרכב

Saar21
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך המלצה למצלמה חדשה לרכב, הישנה התפגרה ואני לא מוצא את הדגם הספציפי שהיה לי...

אז אם יש לכם הצעות למצלמות FHD שלא יהרסו תוך חודש אני יודה לכם מאוד.

התקציב הוא 100$-150$, ועדיף מEBAY.

פורסם

נפתחו הרבה נושאים על סוגי המצלמות פה בפורום, תבצע חיפוש, ואז תחליט מה טוב לך, כך לפחות אני עשיתי, וגם יש ים סרטונים ביוטיוב שאפשר לראות על מצלמות, שם תוכל לראות את האיכות של המצלמה שאתה עתיד לרכוש.

פורסם

אהלן,

הנה לינק לשרשור שפתחתי, אומנם התקציב שלך גבוה יותר אבל אולי זה יעזור לך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=464131

הנה לינק לאתר שעושה השוואות בין מצלמות, שם תוכל לראות השוואות ולהחליט לבד מה עדיף לך:

http://dashcamtalk.com/dash-cam-comparison/

פורסם
אהלן,

הנה לינק לשרשור שפתחתי, אומנם התקציב שלך גבוה יותר אבל אולי זה יעזור לך:

הנה לינק לאתר שעושה השוואות בין מצלמות, שם תוכל לראות השוואות ולהחליט לבד מה עדיף לך:

[

איך שהבנתי מהאתר שהבאת המצלמה הזאת הכי טובה לתקציב שלי F500LHD

עכשיו רשום שהיא צריכה לעלות 90$ ואני לא מצאתי אותה בפחות מ180$ משהוא יודע מאיפה אפשר לקנות בזול?

פורסם

מצטרף לבקשה:

מחפש מצלמה לאדם מבוגר הנוסע לרוב רק באור יום.

כמובן שאיכות התמונה חשוב מאוד.

התקשיב עד 300 שקל כולל משלוח מהאייבי. אני מחפש מקסימום תמונה במינימום כסף.

פורסם
מצטרף לבקשה:

מחפש מצלמה לאדם מבוגר הנוסע לרוב רק באור יום.

כמובן שאיכות התמונה חשוב מאוד.

התקשיב עד 300 שקל כולל משלוח מהאייבי. אני מחפש מקסימום תמונה במינימום כסף.

זאתי מצלמה מאוד טובה לתקציב שלך

DVR 027

אני לא יכול לרשום קישורים, אבל תחפש בEBAY היא עולה בסביבות ה60$.

פורסם

מנהלי הפורם,

כמעט כל יום, ולפעמים כמה פעמים ביום (הנה דוגמה) נפתחים שרשורים חוזרים על נושא "מצלמות לרכב".

אז לא הגיע הזמן לפתוח לנושא הזה "שרשור דביק", וחסל לבלאגן?

פורסם

אם אתה לא רוצה להתעסק עם הזמנה מחול, יש בארץ חנות שמוכרת מצלמה באיכות דיי טובה, ה DVR037 משהו כזה,

יחסית המחיר הוגן, סביב ה 300 ש"ח, אם תזמין אותה מאיבאי היא תעלה לך בסביבות ה 240, אולי קצת פחות.

הבחור הבארץ נותן אחריות לחצי שנה או 3 חודשים, אני לא בטוח.

החנות נקראת אוטו365

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

מאז שיש לי את אייבי,אני לא מעוניין להזמין "שום דבר" בארץ(בנושא הרכב לפחות).

027 - המחיר האחרון שראיתי היה 90 דולר.

http://www.ebay.com/itm/1080P-Full-HD-2-5-Car-DVR-Cam-Video-Recorder-Camcorder-Vehicle-Dashboard-Camera-/370629623291?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item564b3f3dfb

מישהו התנסה/יודע משהו על המצלמה הזאת?

פורסם
מאז שיש לי את אייבי,אני לא מעוניין להזמין "שום דבר" בארץ(בנושא הרכב לפחות).

027 - המחיר האחרון שראיתי היה 90 דולר.

מישהו התנסה/יודע משהו על המצלמה הזאת?

DVR 027 לא עולה יותר מ60$.

בקשר למצלמה שהבאת הדגם הזה מאוד טוב, אבל זה זיוף מצלמה כזאת מקורית עולה בסביבות ה200$.

פורסם

אוקי,אם אני קונה את המצלמה הזאת,לאיזה בעיות לצפות? לפי הנתונים היא נראית מצלמה חמודה.

SHMOLIKKK - אתה צודק צריך שהמנהלים יפתחו "שרשור דביק" שכל אחד יפרט על המצלמה שיש לו ואיכות תמונה,יעזור מאוד לחברי הפורום

• תוכן חדש...