Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה וחצי הם מתנהגים כמו חותמת גומי ומתפלאים שבסוף כך ביבי מתייחס אליהם?

• אהבתי 1

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

שקד ובנט, שני ילדי כאפות של ביבי. יזחלו אליו על 4, לא משנה איך ומה יעשה.

אותי כמובן מעניין יותר מה יהיה עם ליצמן וחבריו למחנה השותפים הטבעיים. בינתיים אני רואה יחסית המון פוסטים ברשתות החברתיות ברמה של "אסור להכליל, אנטישמיות!" וכו'.

חבל

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אז כל מה שגנץ היה צריך לעשות כדי לפרק את גוש הימין הוא פשוט להצטרף אליו?

לא שאני מאמין שבנט העבד הנרצע יוותר על תפקיד סגן שר הקליטה שיוצע לו, אבל מי יודע אולי זה יקרה.

הייתי רוצה להגיד משהו דומה על החרדים אבל אין סיכוי שהם יוותרו על כסף.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
בתאריך 3.4.2020 בשעה 10:10, יבגניפ כתב:

אותי כמובן מעניין יותר מה יהיה עם ליצמן וחבריו למחנה השותפים הטבעיים. בינתיים אני רואה יחסית המון פוסטים ברשתות החברתיות ברמה של "אסור להכליל, אנטישמיות!" וכו'.

חבל

חבל שאסור להכליל? לא הבנתי בכלל את הכוונה שלך בפוסט הזה.

בתאריך 3.4.2020 בשעה 00:38, Pika007 כתב:

תאטרון הליכוד מציג: "ימינה" הם שמאל.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5706944,00.html

על הדרך, ימינה מאשימים את הליכוד פחות או יותר באותו הדבר.

זה לא בדיוק מה שהם אומרים, הליכוד מנסים לטעון שאצל ימינה אין אידיאולוגיה, יש כיסאולוגיה.

בגדול אולי למעט מר"צ, בן גביר, והמשותפת, כל המערכת הפוליטית שלנו נשלטת בידי כיסאולוגיה ו/או נקמנות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ביבי שוב הוכח כגאון פוליטי... ניתוח קליל של העניין מלמד על סחיבה של גנץ לסוף המנדט ו/או פיצוץ המשא ומתן.  את כחולבן הוא כבר פירק, את מרץ והעבודה הוא גם כן הספיק לפרק. המשבר שבגללו היה צריך ממשלת חירום כבר לא נראה כלכך כמשבר, 61 כבר יש לגאון ואת גנצי הוא כבר לא צריך. אם באמת זה יסתיים כמו שאני חושב שזה הולך להסתיים, עוד ילמדו את התרגיל של ביבי הרבה שנים. לפחות היה מעביר את החוקים נגד המושחת לפני שהחליט לפרק את החבילה. טירון פוליטי. מקווה שאני טועה, כי כמו שזה נראה, בחירות רביעיות זה 40 מנדטים לקיסר הנואם

פורסם

@mazinya

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

@Gosser1860

אין ספק. בתקווה שלפחות הטיפשות של גנץ תלמד את האחרים מה לא צריך לעשות. הרי גנץ יודע שברגע שהמנדט עובר לנתניהו הוא גמור. אז כנראה שבכל זאת יתפשר על הוועדה למינוי שופטים. לא ישבור על זה את הכלים. ביבי כבר מחזיק אותו בביצים. לפיד ובוגי נקרעים מצחוק

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, mazinya כתב:

ביבי שוב הוכח כגאון פוליטי... ניתוח קליל של העניין מלמד על סחיבה של גנץ לסוף המנדט ו/או פיצוץ המשא ומתן.  את כחולבן הוא כבר פירק, את מרץ והעבודה הוא גם כן הספיק לפרק. המשבר שבגללו היה צריך ממשלת חירום כבר לא נראה כלכך כמשבר, 61 כבר יש לגאון ואת גנצי הוא כבר לא צריך. אם באמת זה יסתיים כמו שאני חושב שזה הולך להסתיים, עוד ילמדו את התרגיל של ביבי הרבה שנים. לפחות היה מעביר את החוקים נגד המושחת לפני שהחליט לפרק את החבילה. טירון פוליטי. מקווה שאני טועה, כי כמו שזה נראה, בחירות רביעיות זה 40 מנדטים לקיסר הנואם

זה היה כל כך שקוף. מפחיד לחשוב שהדביל הזה גנץ היה רמטכ"ל. 

לביבי יש עוד אוזן לאוסף

Grindhouse Dublin Twitterissä: "Universal Soldier is screening ...

עריכה אחרונה על ידי ChemGuy85
  • מצחיק 2
פורסם

אהבתי מאוד שבשבוע וחצי האחרונים בנט ושקד דיברו על כך שהמלחמה בשחיתות יכולים לנהל גם אנשי ימין, כאיזה איום מרומז על ביבי.

מה, הם שכחו שיש דיפ סטייט? איפה יש שחיתות בכלל?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דיפ שטייטל ושחיתות חיים יחד יפה מאוד, ראה ערך מסמך יצחקי לדוגמה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

איזה הסכם? נתניהו מלקק את השפתיים עכשיו שאורלי לוי סיימה לעשות סרסיי לאניסטר, חסר לו רק ממליץ אחד. לא יהיה ממליץ אחד? אין בעיה, בחירות רביעיות. השיחות עם גנץ היו מסך עשן עד לפקיעת המנדט.

המערכת הפוליטית בישראל דוחה יותר ממרמייט.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

אם אין הארכת מנדט ביבי יכול לקבל את המנדט

ובמקרה כזה זה רק מראה כמה גנץ יצא לא-מפגר, הוא עדיין מחזיק בקלף חזק - יו"ר הכנסת

כל זה בהנחה ולא הולכים לכיוון בחירות 4.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, Pika007 כתב:

המערכת הפוליטית בישראל דוחה יותר ממרמייט.

ביבי מוסר ד"ש:

Littlefinger Baelish GIF - Littlefinger Baelish Smile - Discover ...

lolz

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

לפי מה שאומרים המנדט יחזור לכנסת, אבל ביבי יצליח למצוא 61 חברים. צריך עוד איזה אחד סורר שיבטיח את שלטון הקיסר הנואם לעוד 4 שנים של כיף

• תוכן חדש...