Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, יובל .מ. כתב:

"אי אפשר לזהות מגע בסרטון" (שאתה בעצמך אמרת שראית).

זהו, עכשיו תמשיך לבלבל בשכל כדי להצדיק את הפוזיציה.

קיים הסבר מפורט ועמדת בית המשפט היא חד וחלק לא "לא נראה לנו אנחנו לא מאשרים חקירה", השופט התורן באותו רגע (שבכלל לא בטוח שיהיה מופקד על התיק- יש עוד 63 אחרים במחוז ירושלים) אמר שלדעתו האישית קשה לזהות מגע בסרטון, זו לא התגובה המשפטית ולא כלום, והוא לא אמר "אי אפשר".

אבל אתה יותר ממוזמן להמשיך להתחמם ולאבד עשתונות עד אובדן מגע עם המציאות, אם זה מה שעושה לך כיף אני בטח שלא אעצור אותך. (כי אתה לא מפגין בקפלן ואני לא שוטר במשטרת בן גביר וזה, אין לי בואש להפגיז לך בפרצוף בכינון ישיר 😉)

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

@יובל .מ.אתה מבחין בין דיון מעצר למשפט פלילי?

אתה יודע, גם נתניהו עומד לדין, האיש מסוכן לציבור, ולא יושב במעצר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

"שופט" מתעלם ממפגין מטריד מינית שוטרת בזמן הפגנה ואנשים פה אומרים שזה בסדר שהם בוחרים שופטים כי הם יותר מוסריים מיריב לוין.

כמו בתאונות דרכים, כשילד "רגיל" נדרס למוות הדורס משתחרר אבל כשזה הבן של חשין כל המדינה בסערה.

אם השוטרת הייתה בת של שופט התגובה הייתה שונה.

נכון שאתה תצביע שוב עבור בן גביר?! זה כל כך שקוף שבסוף, בקלפי, עוד איזה שנה, אתה תשים בן גביר כי...... 

את הסרטון ראיתי, לא ראיתי שום הטרדה מינית, ראיתי הפרעה לשוטר במילוי תפקידו. אם הוא היה עושה את זה לגבר אף אחד לא היה מדבר על הטרדה מינית ולכן אין כאן כל הטרדה. 

• אהבתי 2
פורסם

Screenshot_20250328_121104_Samsung Internet.jpg

לפני 58 דקות, ch28566 כתב:

נכון שאתה תצביע שוב עבור בן גביר?! זה כל כך שקוף שבסוף, בקלפי, עוד איזה שנה, אתה תשים בן גביר כי...... 

תקנה כבל מאריך למה אתה לא מחובר לחשמל

לפני 59 דקות, ch28566 כתב:

את הסרטון ראיתי, לא ראיתי שום הטרדה מינית, ראיתי הפרעה לשוטר במילוי תפקידו. אם הוא היה עושה את זה לגבר אף אחד לא היה מדבר על הטרדה מינית ולכן אין כאן כל הטרדה

אתה מדבר מפוזיציה בנוהל.

הוא עשה את זה במכוון ורואים את התנועות.

תקנה משקפיים באותה הזדמנות של הכבל מאריך.

פורסם (נערך)

לפי הכתבה בטמקא (או מאקו) השוטרת התלוננה על הפרעה למילוי תפקידה, לא על הטרדה מינית. התיאורשל ההצמדות לאחוריים היוא מפי שוטרת אחרת. אבל צריך להמתין לחקירה/עדות השוטרות. הרי מדובר על הארכת מעצר שהיא הליך ראשוני, יתכן שכתב האישום יכלול סעיפים נוספים.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יובל, אשמח לסדר בטיעונים שלך כי ממה שאני מבין אתה טוען ששופטנלא הורה על מעצר חשוד בהטרדה מינית רק בגלל  שהמוטרדת לא טוענת שהוא הטריד אותה מינית כי השופט שמאלני?

ואיך זה קשור למינוי שופטים עליונים כי בשאר הארכעות השאירו את הוטו הדדי?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

"שופט" מתעלם ממפגין מטריד מינית שוטרת בזמן הפגנה ואנשים פה אומרים שזה בסדר שהם בוחרים שופטים כי הם יותר מוסריים מיריב לוין.

כמו בתאונות דרכים, כשילד "רגיל" נדרס למוות הדורס משתחרר אבל כשזה הבן של חשין כל המדינה בסערה.

אם השוטרת הייתה בת של שופט התגובה הייתה שונה.

לדעתי מסתירים מאיתנו גם. בטח השופט גם לא העיר את ביבי ב7.10 בלילה. ולפני זה לא משך בדש מעילו. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

3 נערים ריססו ספריי פלפל על מפגינים.

אף שופט לא שחרר אותם, כי בכלל אף שוטר לא טרח לעצור אותם.

אבל אם אלו היו נערים מרמת אביב שמשפריצים לכיוון הכללי של הבית של נתניהו, או על המשפחה של בן גביר, הם כבר היו במעצר ונאשמים בפעילות טרור. נכון? צבועים!!!! רואים לכם!!!

ככה עושים את זה, יובל?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אתה מדבר מפוזיציה בנוהל.

הוא עשה את זה במכוון ורואים את התנועות.

תקנה משקפיים באותה הזדמנות של הכבל מאריך.

נו, מה אפשר לצפות מביביסט, שהוא חושב שהוא לא ביביסט אבל הוא ביביסט?! סליחה בנגביריסט?

הרי לא מעניין אותך שהאשמת לשווא את השופט, אתה קבעת ויאללה, כמו ביביסט הולכים עם זה עד הסוף. 

פורסם

יאללה, פינה חדשה סטייל אמירם טובים-

זהה את הביביסט

• מצחיק 1

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

24 מנדטים לליכוד בסקרים, 24 מנדטים של חוסר מוסר, של תרבות שחיתות שדומה לגרועות שבמדינות העולם, של תרבות כדורגל מהסוג הנמוך שהיום יקללו שחקן כי הוא בקבוצה שנגד ומחר יאמרו שהוא מלך כי הוא איתם. 

פורסם

היי יובל,

אני יודע ששבת וזה, אז בטח תגיב מחר, אשמח להתייחסות לגבי המוחה המטריד, זה שאחרי חוות דעת שניה נעצר. [או בטח אפשר להגיד שזה אחרי שהצל פרסם את זה.] 

במיוחד אשמח להייחסות שלוחצים על להפיל אותו על זה שיש לו AirTag.

ולא מתעלם מהקלאצ או הכדורים - זה צריכים לחקור. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

מדובר במהומה רבה על לא דבר אבל בעידן הביביסטי אלו הם החיים. 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
  • תוכן חדש...