Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

מזכיר לך שגולדשטיין נחשב בחודים לא קטנים גיבור

כל החוגים האלו מסתכמים באלפים בודדים 

חלקם הגדול גם נערים בגיל ככה שבהרבה מקרים זה גם עובר 

לפני 25 דקות, Night Driver כתב:

דומא וחווארה למשל?

אתה כותב חווארה כאילו זה כפר פסטורלי שוחר שלום בגבול צרפת שוויץ

• רעיון טוב! 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, Night Driver כתב:

הג'יהאד קיים גם ביהדות (נקרא מלחמת קודש) והנצרות עם מסעות הצלב יכולה ללמד את האיסלם. ההבדל הוא בריסון של ההנהגות

אתה מחפש סימטריה בין דברים לא קשורים.

יהדות זה לא דת מסיונרית שרוצה לכפות את עצמה על העולם ולכן היא לא יוצאת למסעות צלב או מלחמה בכופרים בכל מקום כדי להפיץ את האיסלם. מלחמת קודש היחידה שיהודים ביצעו זה לכבוש את ארץ ישראל והיא מתוארת בסיפורי התנ"ך.

ריסון התנהגות זה משהו שהעולם המוסלמי עוד רחוק ממנו. יש מדינות מוסלמיות שנלחמות בקיצונים, עדיין כמעט כל ארגוני הטרור בעולם הם איסלמיסטים ויעבור עוד הרבה זמן עד שזה ירגע אם בכלל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, garicho כתב:

לא מסכים איתך. מסורת השהאדה והג׳יהד זה חלק מהדת המוסלמית. בנצרות ובטח שביהדות זה חלק הרבה יותר קטן מהדוגמה.

הנצרות? ועוד איך. פשוט עברו מאז 500-1,000 שנה (תלוי איפה) ובינתיים הם התעדנו. המוסלמים התחילו כמה מאות שנים יותר מאוחר, אז הם עדיין סביב ימי הביניים שלהם. אגב, זה נכון גם למלחמות בין הזרמים השונים בשתי הדתות

גם ליהדות יש המסורות הקטלניות שלה, אבל מעולם לא היו מספיק יהודים כדי לטבוח בסובבים אותם בכאלה היקפים. ולגבי טרור פנימי - תסתכל 2,000 שנה לאחור על חורבן הבית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

יהדות זה לא דת מסיונרית שרוצה לכפות את עצמה על העולם ולכן היא לא יוצאת למסעות צלב או מלחמה בכופרים

היהדות לא, אבל כבר יש מספיק אנשים שהתרחקו בהרבה תחומים מרוח היהדות ומשום מה הם כרגע הגולדן סטנדרט של היהדות, והם בהחלט יכולים לכפות את עצמם על העולם.

לפני 24 דקות, עדי-אל כתב:

כל החוגים האלו מסתכמים באלפים בודדים 

לפני כשעה, Night Driver כתב:

ההבדל הוא במסה הקריטית.

אם תוריד את הריסון לא נהיה שונים.

אין פה שום ויכוח.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 27 דקות, flytomars כתב:

היהדות לא, אבל כבר יש מספיק אנשים שהתרחקו בהרבה תחומים מרוח היהדות ומשום מה הם כרגע הגולדן סטנדרט של היהדות, והם בהחלט יכולים לכפות את עצמם על העולם

יכולים לכפות את עצמם אולי רק על יהודים אחרים פה בארץ, וגם זה כי אנחנו מטומטמים שנותנים להם.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני שעה, garicho כתב:

עם כל הכבוד, לא הייתי משווה בין ג׳יהדיסטים איסלמים לטרוריסטים יהודים. 

למה לא? 

האיסלמי שונא את היהודים, היהודי שונא את האיסלמי. 

האיסלמי רוצה לרצוח את היהודים, היהודי רוצה לרצוח את האיסלמים. 

אותו קונספט, יעד שונה. 

אם תתן לטרוריסט היהודי המדובר את האפשרות לבצע טבח בעזתים, הוא יקפוץ על זה ב-2 ידיים.

לפני שעה, SlowRide כתב:

זהו שאין לו ממש כובד משקל. הוא לא מסוגל לעשות משהו מעבר למה שהוא כבר עושה. הוא מסוכן, אבל לא מסוכן כמו אם תציב רוצח אמיתי בתפקיד שלו. 

אה... אהם, אה, אני לא יודע איך להגיד את זה, אה, אולי, כאילו- אה, רבין? הוא נרצח הרי. 

ונחשו מי הגיע לסמל של האוטו שלו, ואמר בראיון שהוא יכול להגיע גם לאיש. 

אני לא משוכנע שהוא לא באמת רוצח אמיתי כמו שאמרת. 

לפני כשעה, om2 כתב:

גיהאד יהודי?

מתי בפעם האחרונה ראית יהודים הולכים כקבוצה בגלוי לעשות טבח בנוצרים/מוסלמים/משהו אחר

רק בגלל שהם בני דת אחרת?

מופיע כל כמה ימים בחדשות. ביידן קרא לזה אלימות מתנחלים. 

וכמו שאמרו פה, חווארה ודומא, למשל. גולדשטיין, למשל. כל מיני אירועים שמסתכמים בהודעה רדודה מאד בתקשורת על רועי צאן שהותקפו. כל מיני. לא חסר דוגמאות. 

לפני כשעה, SlowRide כתב:

את רשימת הפשעים של הטרור היהודי אפשר להדפיס על דף a4 אחד. 

לא ממש. 

לפני כשעה, SlowRide כתב:

תראה, אנשים דפוקים שמאמינים בדת דפוקה זה אף פעם לא יגמר טוב אבל כמו שכבר למדנו זה לא נכון לחפש סימטריה בכל דבר.

זה לא עניין של סימטריה. לא מחפש סימטריה ולא מעוניין להציג את זה כסימטריה. כי זה לא. 

אנחנו עד עכשיו מתמודדים עם ההשלכות של טרוריסט בממשלה. על זה אנחנו מדברים. 

לפני 33 דקות, sperial כתב:

הנצרות? ועוד איך. פשוט עברו מאז 500-1,000 שנה (תלוי איפה) ובינתיים הם התעדנו.

עם שיהוק קל לפני 80 שנה בערך. 

מישהו יודע להגיד לי מה הייתה הדת השולטת בגרמניה סביב 1940?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

והנה אנחנו בפרשת זכור 

זכור את אשר עשה לך עמלק בדרך בצאתכם ממצרים אשר קרך בדרך ויזנב בך כל הנחשלים אחריך ואתה עייף ויגע ולא ירא אלוקים, והיה בהניח ה' אלוקיך לך מכל אויביך מסביב בארץ אשר ה' אלוקיך נותן לך נחלה לרשתה תמחה את זכר עמלק מתחת השמים לא תשכח".

לא נשכח ולא נסלח.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, ברווז כתב:

אני לא משוכנע שהוא לא באמת רוצח אמיתי כמו שאמרת

הוא לא. הוא פחדן שאוהב לעשות פרובוקציות.

אין לו בעיה להלל רוצחים אבל לעשות מעשה? אם היו לו ביצים לממש את האידאולוגיה שלו הוא לא היה מגיע כזה רחוק היום, הוא היה יושב בכלא על הרבה יותר מגניבת סמל. זאת ההתרשמות האישית שלי בכל אופן.

לפני 25 דקות, ברווז כתב:

האיסלמי שונא את היהודים, היהודי שונא את האיסלמי

האיסלמי שונא את היהודי כי ככה אומרת הדת שלו. היהודי שונא את האיסלמי בגלל המעשים של האיסלמי כלפיו. בדת של היהודי, האיסלמי לא מוזכר בכלל. האיסלמי הוא הסיבה שבכלל קיים בכלל טרוריסט יהודי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

האיסלמי שונא את היהודי כי ככה אומרת הדת שלו. היהודי שונא את האיסלמי בגלל המעשים של האיסלמי כלפיו. בדת של היהודי, האיסלמי לא מוזכר בכלל.

קראת את הקוראן או שאתה ניזון מפרשנות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

הוא לא. הוא פחדן שאוהב לעשות פרובוקציות.

מקווה שלא נגלה אף פעם.

לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

האיסלמי שונא את היהודי כי ככה אומרת הדת שלו. היהודי שונא את האיסלמי בגלל המעשים של האיסלמי כלפיו. 

במבחן התוצאה, איך זה משנה? זה רק סמנטיקה. לא יותר. 

באמת שלא צריך הרבה כדי לשנוא. מלשנוא, באמת שלא צריך הרבה כדי לפעול. מלפעול, באמת שלא צריך הרבה כדי להסלים. 

אז בוא ותסביר לי, איך העובדה שהאחד שונא את האחר כי ככה הדת שלו אומרת, ושהאחר שונא את האיסלמי בגלל מה שהוא עשה, תורמת למניעת טרור משני הצדדים? 

לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

האיסלמי הוא הסיבה שבכלל קיים בכלל טרוריסט יהודי.

אכן, קיים. הסיבה באמת משנה משהו? 

פורסם
לפני 3 דקות, Night Driver כתב:

לא מופיע בקוראן - מופיע בחדית׳

אחת האמירות הקשות ביותר בחדית', שמצוטטת בין השאר באמנת חמאס[7], היא מייחסת לנביא מוחמד את הדברים הבאים:

לא תגיע השעה (יום הדין) עד אשר יילחמו המוסלמים ביהודים ויהרגו אותם המוסלמים, ועד אשר יסתתר היהודי מאחורי האבנים והעצים, ואז יאמרו האבנים והעצים: "הו מוסלמי, הו עבד אללה, יש יהודי מתחבא (מאחורי), בוא והרגהו".

— החדית', מופיע בצחיח אל-בוח'ארי (4:56:791) ובצחיח מוסלם (41:6985)

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 12 שעות, ch28566 כתב:

אתה באמת מאמין למי שכתב את זה שזו תשובה של open Ai? בחיים לא! 

מה הכוונה להאמין 'למי שכתב את זה'? מי כתב את זה אם לא CHAT GPT?

לפני 12 שעות, mikyl כתב:

משם אתה מביא את התשובות? 🤣🤣🤣

התשובות ל...?

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

בכנות, מאחר והקוראן לא נכתב במקור בעברית, גם התרגום שלו הוא סוג של פרשנות, שיכולה לגרום לדברים להיתפס אחרת מהכוונה המקורית שלהם. זה בהחלט יכול להסביר למה לא מעט אנשים, שאני מחזיק מהם מומחים, מחזיקים בדיעה שהאיסלם היא דת של שלום בעיקרה. למען הסר ספק, אני חולק לחלוטין על דעתם- אבל אין לי הוכחות לפה או לשם. רק מה שאני יכול לקרוא בעברית מתוך הקוראן. וזה ממש לא משהו. יש כמה פסוקי שורא שמאד מטרידים אותי, וקשה לי לראות איך ניתן לפרש אותם בצורה "ידידותית" יותר. 

כולם מוזמנים לסקול אותי הערב בכיכר, ייתכן שאפילו אעניק הדרן. רק מה- תנאי אחד; שהחף מכל פשע, יזרוק את האבן הראשונה. 

Just now, EliC25 כתב:

מי כתב את זה אם לא CHAT GPT?

ומי כתב את צ'יפופו?

• תוכן חדש...