Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, חבל על המקלדות (מזל ששלי וירטואלית) @ליין מן הוא בדיוק כמו נתניהו, חוסם כל תגובה שלא נוחה לו [/מה שתרצו]

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

חברה, חבל על המקלדות (מזל ששלי וירטואלית) 
@ליין מן הוא בדיוק כמו נתניהו, חוסם כל תגובה שלא נוחה לו [/מה שתרצו]

זה לא נכון ולא הוגן לרשום זאת.

קצת קשה לי לענות לכולם , לכן אני עונה לתגובות מיוחדות.. ואו מצחיקות.
או כאלה המעניינות  אותי, להבין ללמוד - אולי פספסתי משהו..

בגדול - דעתי על נתניהו וממשלת נתניהו די דומה לרוב התגובות.. מי יתן ונתניהו יצא מחיינו.
ההבדל - הוא בשפה וברמת ההתבטאות - אני מנסה שלא ללכלך ולפגוע באחרים.

לצערי.. בדקתי ושוב בדקתי.. ואין לי אפשרות להאשים את נתניהו וממשלתו באסון. 

אין קשר בין ההתנהגות של נתניהו והממשלה של הלייצנים שביבי הקים, לבין האסון ב 7-10 2023.

בין הצלחה לכישלון היה מרחק זמן של 20-30 דקות.
בזמן הזה  מפקדי הצבא בליל 7.10.2023  נכשלו להגן על ישראל, ורק הם האשמים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אייל אתה פשוט לא מבין או לא מוכן לקשר איך המדיניות של ביבי ושות' הביאה למצב שהצבא עושה פשלות כאלה. 

זה כמו מישהו שלא מבין למה הרכב לא בולם, וכשאומרים לו במוסך שחייבים להחליף דחוף צלחות ורפידות הוא אומר אין קשר, זה רכב יפני לא מתקלקל לעולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, ליין מן כתב:

באחת התשובות הקודמות המליצו לי על חבישת משקפיים.. מאחר ואני חושב אחרת לכן צריך תחבושת לעיניים.
(זו בדיחה, מרכיבים משקפיים כשם שמרכיבים כוונות )

טעות. קיבלת המלצה לעשות בדיקת עיניים כי אתה חוזר על אותם שאלות (וטענות) אחרי שענו לך כבר 10 פעם.  

פורסם (נערך)

דיון מצחיק.

אפשר להשוות את ביבי לבן גוריון, מבחינת אורך כהונה והשפעה נגזרת צפויה או אמיתית על ישראל.

בן גוריון התווה ובנה את מה שצהל הפך להיות, כולל מודל צבא העם, כור היתוך. בתקופתו וסביבתו התפתחו גם תפיסות הלחימה של צהל ועוד.

זו כמובן רק דוגמא. בתקופתו נוצרו, נבנו, הוקמו, התפתחו היסודות שבסופו של דבר הפכו את הישובים היהודים המפוזרים מימי המנדט ולפני למדינת ישראל.

מה קרה בתקופתו של ביבי?

סגל ושות' התאהבו עכשיו בסוסים דוהרים. צבא שרוצה לנצח וכו'. אני אפילו לא נכנס לזה שזו עוד דרך של הדרג המדיני לברוח מאחריות. נניח שהמטכל לא רוצה לנצח. מי היה הראש הממשלה עוד בזמן שרוב הקצונה הבכירה של צהל היתה עוד בדרגי ביניים זוטרים יחסית ומטה? מי נמצא איתנו כאן בערך מאז שהרצי הלוי סיים את תפקידו כמחט צנחים לפני יותר מ15 שנה? מה הפריע לו לפתח תפיסת בטחון אחרת, נועזת, ימנית - אם תרצו - שמתאימה לכאורה למה שהוא מאמין בו? מה הפריע למר בטחון לאתגר את 8200? את ההערכות? את האמינות? זחיחות? התמכרות לטכנולוגיה?

שום דבר וכלום. חוץ מהעדר יכולות. כי זה ביבי. אם היה ראש ממשלה בימי מלחמת העצמאות לא היה כאן צהל. לא היתה כאן מדינה. לא היה כאן כלום. אולי פלנגות שנלחמות אחת בשניה בלי לבנות שום דבר. אבל לפחות השמאלנים לא היו יורים על אלטלנה, מה שבטח היה מבטיח שהיינו מנצחים את כל המלחמות עד היום ביום.

בוודאי שהצבא ומערכת הבטחון אשמים. אשם עוד יותר מי שניהל אותם באופן ישיר ועקיף במשך נצח. בדיוק כמו שכשחברה ציבורית קורסת המנכל עף הביתה. גם אחרי 20 שנה. ואת המשקיעים לא מעניין אם הוא גייס vp sales גרוע או נתן בכלל לcfo שלו לעשות את זה ולא משכו לו בדש מעילו ואמרו לו שיש בעיה. ולא רק זה, אשכרה שיקר ופעל אחרת ממה שאמר שיעשה לפני. ואני *שוב* מפנה את כולם לנאום שלו נגד אולמרט. כמה מנותק צריך להיות כדי לנאום נאום כזה, ואז להמשיך ולקום כל בוקר ובוקר אחרי ה7.10, ולספר לעצמך שזה בכלל מישהו אחר, אני לא יודע, אבל זה איש.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא ראית את החתימה שלקחתי מדוד?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 8 שעות, KipodYam כתב:

10 דקות של התרעה עם הודעה מסודרת היו עוזרות.

במצב הכי גרוע, שעה-חצי שעה התראה מראש, במצב טוב להקים אותנו בשעה 3 בבוקר לשמור על הגדר.

@ליין מן איפה היית בשביעי?

אתה יכול גם לשלוח בפרטי אם זה יותר נוח לך

לפני 6 שעות, SlowRide כתב:

מתחילים להריח את הבחירות?

Screenshot_20250123-114734.png

יותר בכיוון של תחזוקת תודעה..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

אייל אתה פשוט לא מבין או לא מוכן לקשר איך המדיניות של ביבי ושות' הביאה למצב שהצבא עושה פשלות כאלה. 

זה כמו מישהו שלא מבין למה הרכב לא בולם, וכשאומרים לו במוסך שחייבים להחליף דחוף צלחות ורפידות הוא אומר אין קשר, זה רכב יפני לא מתקלקל לעולם.

אתה צודק - בדקתי ולא הצלחתי לקשר את האשמת נתניהו באסון בליל ה 7.10.2023
בבקשה , לקרוא ולהבין.. ואז לחשוב ולרשום תגובה.
כל התגובות נשארות בהיסטוריית הפורום והאינטרנט - בבקשה בואו ניתן הערכה לאנשים הכותבים ומשתפים

אתה צודק - בדקתי ולא הצלחתי לקשר את האשמת נתניהו לאסון בליל ה 7.10.2023
אני יוצא מנקודת הביקורת על -
תפקוד מפקדי הצבא ב שלוש (3) השעות אשר קדמו לחדירת החמאס לישראל.

ומנסה להבין - האם במידה ומפקדי הצבא, היו עושים פעולות נוספות..  אשר תורגלנו בהם בעבר.
ואשר הם בבסיס פרוטוקול ההפעלה הצבאית, של הכוחות הפרוסים בגבולות ישראל -
כגון:
(העלאת כוננות שקטה, הכנסת הכוחות סביב עזה למצב לחימה אפשרית, התחמשות בכלי-נשק כבדים)

במידה וכוחות הצבא והמשטרה היו מודעים ובכוננות שקטה ויותר מוכנים - האם התוצאות היו אחרות..

או - החיים שלנו כטרגדיה היוונית.. הכל רשום מראש.. ואין אפשרות לתוצאה אחרת.

וככל שבדקתי אספתי  וניתחתי את המידע - משפט אחד נחקק לי בראש..
אם היו מודיעים לנו.. 20 דקות לפני - היינו נלחמים אחרת.

הכל מתכנס לאזור הזמן של לפני חדירת מחבלי החמאס לישראל, בשעה 6:29 בבוקר.
לוחמי צה"ל טוענים, כי לא היו מוכנים למצב לחימה, כאשר נכנסו הפולשים הראשונים..
לא פתחנו באש כנגדם, מאחר והם החביאו את הנשקים מאחורי גופם.. ומרחוק קשה להבחין בנשק.
ובנוהל הבט"ש אשר  היינו בו עד השעה 7:00 בבוקר.
אסור לנו לירות באנשים לא מזוהים, כל עוד הם לא מסכנים אותנו או יורים עלינו.
לטענתם, אם היה ללוחמים בקו המגע 20 דקות להתארגן ולהערך למצב לחימה, הכל היה נראה אחרת

לכן - לא מעשי נתניהו בעבר, לא הזילזול בהתראות התצפיתניות וגם לא המחסור בחיל-האוויר
הם שוברי הגנת עוטף עזה.
הפגיעה הקשה במוכנות ובתוצאות הלחימה - היו עקב המחסור בהתראה של 20-30 דקות 
להבנה ולהערכות ללחימה.
וביחד עם המחסור בחיל-האוויר, חיל-הים ומודיעין מתאים - תוצאות הלחימה והגנת הישובים היו גרועות.

לא ביבי ולא ממשלת ישראל, אשמים בתפקוד הצבא ב  3 השעות האומללות הללו.
(וכמו בטרגדיה הידועה מראש - גם לא הודיעו להם.. וגם הם האשמים)

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

"לא מנצחים טרור בהגנה" את זה אמר עכשיו ראש השב"כ במסגרת המבצע בג'נין, מי עוד אמר את זה? ביבי, באחד הספרים שלו, אבל בזה האיש טוב, במילים, במעשים הוא תמיד היה חלש. 

פורסם
לפני שעה, ליין מן כתב:

לצערי.. בדקתי ושוב בדקתי.. ואין לי אפשרות להאשים את נתניהו וממשלתו באסון. 

אין קשר בין ההתנהגות של נתניהו והממשלה של הלייצנים שביבי הקים, לבין האסון ב 7-10 2023.

מה?????

על מה אתה מדבר?

מי פיטם את החמאס?

מי שילם לו פרוטקשן?

מי נתן לו לצמוח למימדיו (וגם לחיזבאללה)?

נתניהו נתן למפלצת לגדול וכל עוד הם היו בשקט, זה היה לו נוח.

הוא קנה שקט בכסף.

הרמטכל (וכל מי שלקח חלק בשיחות לפנות בוקר ב 7 לאוקטובר) - עשה חתיכת שגיאה בשיקול הדעת.

אבל לא הוא נתן לחמאס לגדול ולהגיע למימדיו.

צהל כשל. אבל ממשלת ישראל, בהובלתו של נתניהו ב 17 השנים האחרונות, הובילה אותנו לסיטואציה הזו שבא לחמאס יש עיר תחתית.

מבחינתי, אין דרך ליפות את זה.

"אם יש משמעות למושג אחריות, ראש הממשלה חייב ללכת" (בנימין נתניהו)

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, ליין מן כתב:

לוחמי צה"ל טוענים, כי לא היו מוכנים למצב לחימה, כאשר נכנסו הפולשים הראשונים..
לא פתחנו באש כנגדם, מאחר והם החביאו את הנשקים מאחורי גופם.. ומרחוק קשה להבחין בנשק.
ובנוהל הבט"ש אשר  היינו בו עד השעה 7:00 בבוקר.
אסור לנו לירות באנשים לא מזוהים, כל עוד הם לא מסכנים אותנו או יורים עלינו.

אתה יודע של מי ההוראה הזו? של ביבי, זה האיש שבמקום שטח השמדה אפשר לפעילי חמאס להתקרב עד הגדר חופשי חופשי, הוא זה שנרמל את זה. הוא נרמל את הבלונים, מאות רקטות בשנה, כסף לארגון טרור, משא ומתן עם ארגון טרור, אי מתן תקציבים לכיתות הכוננות בעוטף.... 

וזו התגובה האחרונה שלי אליך.

עריכה אחרונה על ידי Supertigre
פורסם

HJpdfnydyl_135_214_645_339_0_x-large.jpg

החיים שלה תותים אם זו כמות השעות עבודה של גב' נתניהו.

כאמור זה לא בא סתם אלא בעקבות עתירה או משהו בסגנון של עמותת הצלחה https://www.htl.org.il

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...