Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשמח אם תוכלו לעשות מאמץ ולשלוח דרך קו הצדק, על אחד המחבלים הישראליים

https://www.gov.il/he/service/kav-zedek

אלו השמות שלהם

אזיז ניסנוב, אלכסנדר סדיקוב, ויאצ'סלב גושצ'ין, יבגני יופה, יגאל ניסן

על כך שהם לא הצהירו על הכנסה

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, avi 1234 כתב:

לא יכלת להילחם ב 2 חזיתות 

צהל לא היה מוכן למלחמה בסדר גודל הזה.

אני לא מריע לאף אחד וביבי האיש לא מעניין אותי. אני רק בוחן את המציאות וחפץ בניצחון ישראל על אויביה, ואני יודע שלרמטכל היה את כל הסימנים בערב הטבח להעיר את הצבא, מה שכל בר דעת היה עושה וכמובן היה משאיר את הנרצחים בחיים והוא הלך לישון.

בסוף צהל יותר חזק מכל התארגנות צבאית מולו רק הוא צריך להיות מוכן לקרב...

אני שמעתי את גנץ ואיזנקוט אומרים שצריך להפסיק את המלחמה בשביל שיהיה שקט בצפון... ואת כל הלשעברים אומרים שרפיח זה ספין ואפשר לעזוב את פילדלפי...

ביבי היה עמוק בקונספציה אבל לפחות התעורר.

אגב לא נתתי רק לו קרדיט יש עוד כמה במערכת שהתעוררו.

במלחמה הזאת נדרשים לעצבי ברזל, את הרגשות נשמור לבוא חשבון עם כולם אחרי המלחמה.

הם לא אמרו להפסיק את המלחמה בשביל שקט בצפון, הם אמרו להפסיק את המלחמה כדי להחזיר חטופים הביתה. 

כרגע אין שום דיבור על החטופים, לממשלה לא אכפת כי החטופים הם שמאלנים קיבוצניקים.

כל שאר הדברים שלך הם שקרים של חברי הליכוד שמפמפמים שוב ושוב.

וביבי לא התעורר - שוב העבירו מסר לחיזבאללה "אם תתקפו בכירים נרסק את הדאחייה", כי הזקנה בגבול הצפון לא מעניינת אותו.

• אהבתי 4
פורסם
לפני 19 דקות, DareDevil כתב:

אשמח אם תוכלו לעשות מאמץ ולשלוח דרך קו הצדק, על אחד המחבלים הישראליים

לרוב אני אוהב את זה שאתה פעיל בדברים האלה.

אבל במקרה הזה נראה לי שאם יש אמת בהאשמות יפתחו להם ת'תחת, וכול הצהרה על זה שהם מעלימים מיסים תיזרק לפח כי היא תיהיה זניחה.

ואם הם אשמים ולא פותחים להם ת'תחת....

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 28 דקות, David32 כתב:

לרוב אני אוהב את זה שאתה פעיל בדברים האלה.

אבל במקרה הזה נראה לי שאם יש אמת בהאשמות יפתחו להם ת'תחת, וכול הצהרה על זה שהם מעלימים מיסים תיזרק לפח כי היא תיהיה זניחה.

ואם הם אשמים ולא פותחים להם ת'תחת....

קצת כנות, שום דבר לא מתקדם ולא עושים שום דבר. זה יותר תודעתי מאשר שיעשו עם זה משהו כעת.

ברגע שזה יהיה מוכר אצל כולם ויהיה ברור שצריך לעשות את זה. אז יפעלו אבל קשה לי להאמין שיעשו עם זה משהן..

שלחתי כבר לחכים, משרדי ממשלה ועוד מקומות אבל בתכלס זה נעצר במי שמקבל את הודעה/בקשה שלי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני שעתיים, avi 1234 כתב:

אני שמעתי את גנץ ואיזנקוט אומרים

ואני שמעתי חמס הוא נכס, בוא נעביר לו איזה 30M כל חודש.

לפני שעתיים, avi 1234 כתב:

את הרגשות נשמור לבוא חשבון עם כולם אחרי המלחמה.

• אהבתי 3

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

פורסם
לפני 3 שעות, avi 1234 כתב:

אני שמעתי את גנץ ואיזנקוט אומרים שצריך להפסיק את המלחמה בשביל שיהיה שקט בצפון...

יש לך בעיות שמיעה. הם אמרו לכל אורך הדרך שצריך להפסיק את המלחמה *בעזה* ולהפנות את כל הקשב לצפון.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אז... עמית סגל סיפר בחדשות שהלכידות החברתית בישראל היא כזו שאיש לא היה מתנקש בראש ממשלה לא מהמחנה שלו.

הביביסטים צפוים למחוק את רבין מספרי ההיסטוריה בקרוב? או לספר שהוא מת בבית מזקנה?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

הבן אדם השיל את מסווה העיתונאי שלו ועכשיו הוא פשוט תועמלן פוליטי בגלוי. ראו את זה מצויין בראיון עם יאיר גולן.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

הביביסטים צפוים למחוק את רבין מספרי ההיסטוריה בקרוב? או לספר שהוא מת בבית מזקנה?

בקצב של התרעלה עוד נראה וידאו של רבין מנסה לזרוק קרש על רחפן צה"לי.

• מצחיק 7
פורסם (נערך)

היום נערך כנס גדול בהשתתפות שרים וחברי כנסת מהקואליציה, כדי לחגוג את הנס הגדול שקרה ושיחזיר אותנו להתנחלויות בעזה.

זה קרה לא רחוק ממה שנשאר מקיבוץ בארי. מפגינים וביניהם חברי הקיבוץ, הורי חטופים ועוד, לא הורשו להיכנס.

השוטרים של בן גביר הקימו מחסום. מי שלובש חולצת  כהנא צדק עובר ומי שלובש חולצה עם שם של חטוף נחסם.

תקופה של ניסים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, ch28566 כתב:

כאשר ביבי מצהיר שזו "מלחמת התקומה" זה אומר שהוא מודה שהוא הפקיר את ביטחון המדינה? איך מההצהרות על מר ביטחון הגענו למצב בו אנחנו במלחמת קיום וזו מלחמה שלא אנחנו פתחנו בה אלא נכפתה עלינו, כלומר אם זה היה תלוי באיש הוא הרי לא היה עושה דבר עד שזה שאחריו היה יורש ומעריציו של הנוכל היו אומרים "אתם רואים, עם ביבי היה הכי בטוח פה". 

סינואר פתח במתקפה שהרסה את כל עזה והמיט חורבן עצום על העם שלו למשך דורות. חוסל כמו כלב, תועד ברגעים האחרונים שלו זורק מקל על רחפן כמו ג'וק שממשיך להזיז את הרגליים אחרי שדרכו עליו. חמאס ותומכיו - גיבור העם הפלסטיני שנלחם עד הרגע האחרון כמו אריה.

חיזבלה שמחזיק יכולות צבאיות שאין לאף מדינה באזור, קורא לעצמו מגן לבנון, מאיים לכבוש את הגליל והפך את כל הכפרים על הגבול לבסיסי טרור חוטף מתקפת פתע שכוללת סירוס או חיסול כל הבכירים וההנהגה, השמדת חצי מהרקטות, כיבוש שטחים בעומק קילומטרים, השמדת כפרים שלמים, חצי מליון לבנונים ברחו לסוריה, חיסול אלפי פעילים ותפיסת שבויים בזמן של פחות מחודש. חיזבלה ותומכיו - ההתנגדות חזקה מתמיד, חיסלנו את הרמטכ"ל ופוצצנו את מטה המוסד.

איראן מאבדת בלבנון אנשים חשובים, מחסלים לה אורח בכיר בעיר הבירה שלהם, יורה על ישראל 200 טילים בו זמנית ומצליחה להרוג פלסטיני אחד בחברון ולעשות כמה מכתשים בשטחים פתוחים. רוב הנזק לרכוש ונגרם משברי ירוט. בינתיים הם פרנואידים במצב חירום כבר חודשיים מחשש מתגובה הישראלית. איראן ותומכיה - הצלחנו לחסל את ראש המוסד ולפוצץ את כל המטוסים של חיל האוויר הישראלי. בקרוב הישות הציונית תעלם ונבוא להתפלל בירושלים.

ומה אצלנו? אסון לאומי שיותר מדי גורמים התעלמו מסימניו ומלחמה שלא רואים את הסיום שלה יותר משנה, ראש הממשלה שמבלבל את המח על תקומה והשרים מדברים על תקופה של ניסים ונפלאות. יש לנו מנהיגות עם מנטליות של ג'יהאד.

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

הבן אדם השיל את מסווה העיתונאי שלו ועכשיו הוא פשוט תועמלן פוליטי בגלוי

אני חושב שהוא פשוט לא מסוגל יותר להסתיר ולו במעט את העבודה שהוא בכל זאת משיחי בן הציונות הדתית, צריך לזכור מאיזה בית הגיע, בית שהוא ממש לא עזב אותו ברוחו. 

פורסם
לפני 3 שעות, פריג'י כתב:

בקצב של התרעלה עוד נראה וידאו של רבין מנסה לזרוק קרש על רחפן צה"לי.

אני על זה... חח

לפני שעתיים, SlowRide כתב:

, השמדת חצי מהרקטות,

לא מאמין בשיט לזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

היום אמרו שנשאר להם בסביבות 30%.

אני מקווה שזה נכון. אם אחרי כל המכות שהם חטפו איראן לא מאשרת להם להשתמש בדברים חזקים יותר כשיש לה כבר נשק גרעיני מוכן, כנראה שבאמת הרבה מהיכולות נגרעו להם. אחרת למה לירות 200 טילים מאיראן?

נסרלה הבטיח 1000 טילים ביום ויש בממוצע 100 משהו כזה, לא? לך תדע.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

היום אמרו שנשאר להם בסביבות 30%.

אמרו ונשארו בחיים..

זה לא משהו נגדך, פשוט קשה לי להאמין..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...