Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, hans כתב:

אפשר להיות לא-תבוסתני גם בלי להיות ביביסט.

נחש למי הצבעתי...

העדפת חיי החטופים על פני ניצחון שאיש לא יודע להגדיר מה הוא (כלומר חלקכם עדיין מפנטזים על טרנספר או רצח עם על מלא ומאחזים בעזה, אני מניח) זה לא תבוסתנות. אלא סדר עדיפויות. 

לא יודע למי הצבעת. אבל "חמוצים" ושות שייכים לקופירייט אחד בדיוק.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

קשה לכם... ליברמן בגלל שלא היה בנט.

לפני 3 דקות, יבגניפ כתב:

העדפת חיי החטופים על פני ניצחון שאיש לא יודע להגדיר מה הוא (כלומר חלקכם עדיין מפנטזים על טרנספר או רצח עם על מלא ומאחזים בעזה, אני מניח) זה לא תבוסתנות. אלא סדר עדיפויות. 

לא יודע למי הצבעת. אבל "חמוצים" ושות שייכים לקופירייט אחד בדיוק.

חמוצים זה אלה שכותבים "להחזיר את החטופים בכל מחיר" אבל כששואלים אותם על המחיר הם לא יודעים לענות. יש מתנדבים שמוכנים לעלות על אוטובוסים ולהתחלף עם החטופים אולי? אה לא? אה, אז לא בכל מחיר פתאום... 

חוץ מזה אני בעד מאבק מזוין ברעיון הפלסטינאצי, כי, שוב, אין דבר כזה עם פלסטיני. זאת אידיאולוגיה שהבסיס שלה הוא השמדה העם היהודי יחד עם מאפיינים איסלאמיים קלאסיים. זאת מחלה. ניוון. עיוות שטני. צרעת.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 6

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 20 דקות, hans כתב:

לך תעשה חמוצים יא קפלניסט.

שום עסקה, גרועה או גרועה יותר, לא תיתכן עם אידאולוגיה פלסטינית. על כל עסקה שעשינו אי פעם חטפנו בסדר גודל של הרוגים אזרחיים.

את האידיאולוגיה הפלסטינית צריך להוקיע ולקעקע ואת מנהיגיה להרוג כמו חולי כלבת.

מי ששרד מהחטופים נחזיר באותו אופן - בנס, ואת אלה שקבורים שם יש להשאיר בלי שום עסקה - מאותה סיבה שכל גופה שנחזיר תעלה לנו בפי 10 הרוגים בעתיד.

המשוואה הזו היא 100% באשמה שלנו ובראש נמצא את ביבי נתניהו שהעניק לחמאס תעודת ביטוח. יאיר גולן "הקפלניסט" היה עושה את זה הרבה יותר טוב, הרבה יותר חד והרבה יותר אכזרי כלפי כל טרוריסט. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 6 דקות, hans כתב:

קשה לכם... ליברמן בגלל שלא היה בנט.

יש פה מגיבים עם דיעות כמו שלך שהצביעו לפיד. 

לפני 6 דקות, hans כתב:

חמוצים

זה בדיחת קרש שביבי המציא לא זוכר מתי.

לפני 7 דקות, hans כתב:

חוץ מזה אני בעד מאבק מזוין ברעיון הפלסטינאצי, כי, שוב, אין דבר כזה עם פלסטיני. זאת אידיאולוגיה שהבסיס שלה הוא השמדה העם היהודי יחד עם מאפיינים איסלאמיים קלאסיים. זאת מחלה. ניוון. עיוות שטני. צרעת.

איך אתם אוהבים קיטש מוקצן, שאלוהים יעזור לי. "פלסטינאצים". לא פחות.

נניח שמחר סוגרים את ישראל. כולנו יורדים מהארץ. נניח שארה"ב מסכימה לקבל את כולנו ואנחנו הופכים לשכנים של אור בטקסס. אתה חושב שהפלסטינים יכינו רשימות של יהודים בכל מקום, כמו הגרמנים, וירדפו אותנו ויבנו מחנות השמדה בכל מקום?

לא נראה לי.

...

בסדר, תהייה בעד מאבק מזויין ברעיון הפלסטינאצי. תוכיח אותם ותביס אותם ובסוף תשכנע אותם שהם לא עם ואז יהיה שקט ושלום. עד אז, על הדרך, אני בעד להחזיר 100 ומשהו בני אדם שעוברים התעללות 24\7 כבר שנה, והמדינה נכשלה בלהגן עליהם. ואני לא בעד לשלם כל מחיר. אבל גם לא בעד לשכוח אותם, כי יותר חשוב עכשיו להתעסק בניסים והזדמנויות לחזור להתיישב בעזה, כמו שאלוקים רוצה או משהו.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

לא?

כי אתה החלטת?

כן.

אין דבר כזה.

יש וריאנטים שונים של זרמים איסלאמיים, ואידיאולוגיה חצי חילונית וא-מוסרית ששמה "פלסטיניות". אין עם כזה. יש עם ערבי, יש שבטים ערביים. בשלב הבא נפרק את השקר הזה שנקרא פליטים וננסה להבין איך כל מיני שקרנים מקצועיים שנולדו בכוויית פתאום נחשבים ל"פליטים".

לפני 7 דקות, ch28566 כתב:

יאיר גולן "הקפלניסט" היה עושה את זה הרבה יותר טוב, הרבה יותר חד והרבה יותר אכזרי כלפי כל טרוריסט. 

יכול להיות מאוד. אבל אנחנו לא יכולים לדבר על "היה" כי מה שהיה אי אפשר לשנות. במבט קדימה הדבר היחיד שיקדם אותנו זה אפס עסקאות. לא למדנו משליט, אולי נלמד עכשיו.

• אהבתי 2

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אם זה נכון, זה לדעתי סוגר את האפשרות לראות חטופים משוחררים בחיים.

האמת שאני לא מסכים בכלל, יש סבירות לא מבוטלת שהוא ראש הנחש ששם ז׳ על העם שלו והיה מוכן ליישם את דוקטרינת ״תמות נפשי עם פלישתים״, ושהמחליף שלו יהיה אחר. כמובן שיש סבירות שהמחליף יהיה גרוע יותר, אבל בהינתן המצב ברצועה, סטטיסטית, הייתי מהמר על שיפור פוזיציה עבור ישראל.

ממש כמו שאם ביבי היה מת מצריכת יתר של שמפניה או בהתרסקות ביבפורס1, ההתכנות לשיפור במצב הישראלי היתה משתפרת פלאים. יש אנשים שנזק שהם מצליחים לייצר למערכת הוא בסדרי גודל מעל מה שסביר שיקרה, ביבי הוא בבירור אחד מהם, לדעתי סינוואר גם כן היה כזה.

איזה כיף שהוא מת, אני מרגיש הכי קרוב לפלסטיני שאי פעם הרגשתי כי בא לי לרוץ לקנות כנאפה ולחלק לשכנים לול

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 6 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא בעד לשלם כל מחיר. אבל גם לא בעד לשכוח אותם

סבבה, אתה לא ולא, אז מה כן?

תן דוגמה לעסקה שנשמעת לך סבירה. מספר. כמה מחבלים חיים? עם נסיגה מעזה או בלי? תן מחיר.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 8 דקות, יבגניפ כתב:

נניח שארה"ב מסכימה לקבל את כולנו ואנחנו הופכים לשכנים של אור בטקסס

image.thumb.png.3f83e8bd458106c58284af51c82161f8.png

• מצחיק 4
  • לא הבנתי... 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 34 דקות, hans כתב:

מי ששרד מהחטופים נחזיר באותו אופן - בנס

בקיצור, לא תחזיר אותם. ניסים זו לא תוכנית עבודה.

לפני 35 דקות, hans כתב:

לך תעשה חמוצים יא קפלניסט

לא יודע למי הצבעת, אבל אתה קלישאה של ביביסט מצוי.

לא הזלתי דמעה על סינוואר. אבל מצד שני אין בי אפילו פרומיל מהשמחה וההתרגשות שהרגשתי כשחזרו חטופים, אם בעסקה או במבצע.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

אם נשתמש באותה משוואה שבה השתמשנו בשליט, על כל חטוף שנחזיר עכשיו נקבל 100-500 נרצחים בעוד עשור. קורבנות השלום תקרא להם. סליחה על הבוטות, דעה לא פופולרית. יש לך משוואה אחרת?

עריכה אחרונה על ידי hans
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 4 דקות, oryo כתב:

ושהמחליף שלו יהיה אחר.

אני בכלל לא בטוח שיהיה מחליף בזמן הקרוב. הם הרי נרדפים ומנותקי קשר. קשה לי גם להאמין שיהיה מחליף שיהיה מקובל על כל הפלגים והשבטים והחמולות שם שתהיה לו לגיטימציה וסמכות לחתום על עסקה.

לפני 2 דקות, hans כתב:

אם נשתמש באותה משוואה שבה השתמשנו בשליט, על כל חטוף שנחזיר עכשיו נקבל 100-500 נרצחים בעוד עשור. קורבנות השלום תקרא להם. סליחה על הבוטות, דעה לא פופולרית. יש לך משוואה אחרת?

אין פה באמת דעה לא פופולרית, אלא אוסף של קלישאות. מה הקשר בין עסקת שליט לקורבנות השלום?

בין עסקת שליט לשמחת תורה עברו שנה או שתיים. מה קרה בזמן הזה?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, hans כתב:

יש לך משוואה אחרת

ולך?

יש לך פתרון?

או שתגיד שנשחוט את כולם וזה לא יהיה רצח עם כי הם לא עם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 דקות, פינדר כתב:

לא יודע למי הצבעת, אבל אתה קלישאה של ביביסט מצוי.

לא הזלתי דמעה על סינוואר. אבל מצד שני אין בי אפילו פרומיל מהשמחה וההתרגשות שהרגשתי כשחזרו חטופים, אם בעסקה או במבצע.

חבל. אני שמחתי. אני בטוח שגם היהודים ב-1945 שמחו כששמעו שהיטלר מת. למה לא לשמוח כשאויבים מרים שלך מתים?

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...