Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 35 דקות, MostlyWicked כתב:

יש נוכחות צבאית משמעותית משני צידי הגבול.

אההמ, אוקיי, ומה היא עושה הנוכחות הזו כשיישובים שלנו מטווחים באופן ישיר? היא מונעת כינון ישיר עליהם? היא נוכחת פשוט בצד השני של הגדר, או שהיא כבשה שטחים השולטים על שטחים שלנו?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 17 דקות, פריג'י כתב:

אההמ, אוקיי, ומה היא עושה הנוכחות הזו כשיישובים שלנו מטווחים באופן ישיר? היא מונעת כינון ישיר עליהם? היא נוכחת פשוט בצד השני של הגדר, או שהיא כבשה שטחים השולטים על שטחים שלנו?

ירי ארטילרי חזרה, פגיעות מדוייקות במחבלים כאשר הם נחשפים (יחידת רפאים). כמעט בדיוק מה שחיזבאללה עושה אבל באמצעים קצת אחרים. לא, אין אור ירוק לפעולה קרקעית כרגע כי זה יכניס את המדינה לסרט אחר לגמרי כשאנחנו עדיין תקועים עם עזה.

שוב, הסימטריה בין שני הצדדים היא מלאה. לקרוא לצפון "רצועת ביטחון" בלי לקרוא לעבר השני של הגדר באותו כינוי זו הטעייה.

אני אחזור ואגיד בפעם המיליון כי אנשי השמאל פה לא מפגינים יכולת הבנת הנקרא מרשימה במיוחד, אני לא טוען שהמצב הנוכחי הוא רצוי.

לפני שעתיים, Night Driver כתב:

כשתוקפיםאותך אתה לא מייצר רצועת ביטחון חצי חצי אלא כולה אצל הצד השני.

אוקיי. נו ו? איך זה רלוונטי למשהו שאמרתי? טענתי שהמצב הקיים נפלא?

פורסם
לפני 53 דקות, Gosser1860 כתב:

בהפסקה הקודמת חמאס הופתע שצה״ל חזר לפעול אחרי ההפרה של ההסכם

בדיעבד זה עלה לנו בחיים של כמה חטופים שיכלו להיות איתנו.

העיקר שיצאנו חזקים במו״מ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לפני כשעה, Gosser1860 כתב:

שוב, בעיניי מדובר בספין. חמאס לא יסכים לשום דבר שהוא לא הפסקת הלחימה ונסיגה מלאה כל עוד המלחמה מנוהלת במתכונת הנוכחית, איזה אינטרס יש לו להסכים למשהו אחר? 

אם חמאס ימנע את העסקה גם ככה למה לטפס על עץ ולסכל את העסקה שאתה הצעת? אין בזה שום הגיון.
כבר כתבתי קודם, בלי שנתניהו סיכל את העסקה היה לה 10% לעבור נניח, ראה נתניהו שזה לא אפס מיהר לסכל.

למה שחמאס יסכים? הימור מושכל.
הוא משחרר לך 20-30 חטופים, ומשאיר את כל החיילים והמתים אצלו+מספר של אזרחים. כדי לקבל אותם אתה חייב ללכת לשלב השני שבו כביכול אתה מחריז על סיום המלחמה.
חמאס בונה על זה שלחץ ציבורי לא יתן לסכל את השלב השני והמלחמה תסתיים.
הוא גם בונה על זה שנתניהו החדל אישים לא יעיז לפעול נגדם שוב לאחר מכן כי הוא יקבל "ערבויות" בדומה לסבבי הלחימה שהיו בעבר.

אני אומר דבר כזה:
1. אם מחליטים לחזור להלחם אחרי שלב א אפשר לחזור.
2. אם הולכים לשלב השני אין שום מניעה לחזור להלחם אחר כך למרות ה"ערבויות". ראש ממשלה שלא מסוגל לקיים את זה שיפנה את הכסא.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זה רק מראה כמה לא סביר שהוא זה שסיכל, הטיפש הזה פשוט לא רצה לצאת פארש מול הבייס וניפח את העניין של פילדלפי כדי להצטייר כלא מתפשר עם טרוריסטים...

אבל אם לביבי היו חשובים החטופים, במקום לספר כמה מסוכן ומפחיד הנשק שמבריחים דרך פילדלפי הוא היה צריך לדבר על האפשרות שיבריחו משם חטופים לכל מיני חורי תחת ברחבי העולם.

אני עדיין מאמין שהיחידים שיכולים לגרום לעסקה זה הנבלות של חמאס. הם מעדיפים למרוח את זה לא פחות מביבי. לא כל כך רע להם, ואת המיניונים שלהם שמתים בתקיפות של צה"ל זה לא מעניין. יש להם מאיפה לגייס והנה הם מתחזקים שוב בצפון הרצועה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הגאון המשפטי רוטמן, טוען שיש בעיה של פילוג בעם, אבל אין לה קשר ל״רפורמה״ המשפטית.

בחיי שאי אפשר להמציא דביל כזה.

והכי עצוב זה שהוא עדיין בעמדת כח להמשיך עם ההרס.

• מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 19 דקות, פינדר כתב:

הגאון המשפטי רוטמן, טוען שיש בעיה של פילוג בעם, אבל אין לה קשר ל״רפורמה״ המשפטית.

בחיי שאי אפשר להמציא דביל כזה.

והכי עצוב זה שהוא עדיין בעמדת כח להמשיך עם ההרס.

אתה קובר את הראש בחול שוב.

הרפורמה התחילה את הבלאגן? נזרום. נתעלם מכל מה שהיה לפני שהממשלה הזאת קמה.

איך בדיוק זה שמפגינים עושים עוצר על בית ספר שקיש מבקר בו ומנפצים חלונות עוזר לקרב בין חלקים בעם?

ותחסוך ממני את החרטוטים של "אלה מפגינים בעד עסקה", שנינו יודעים טוב מי אלה ומה הם רוצים. זה לא ישראלים שמפגינים בקפלן במוצ"ש, אלה אנשים שזה המקצוע שלהם.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל זה אקציה וראקציה.

תקדם רפורמות בצורה בעייתית ולא דמוקרטית, תעורר מחאה ציבורית ויקומו איתה כל מיני דפוקים שמחפשים הזדמנויות להשתחרר.

ואז תקרא לכולם אנרכיסטים, תמשיך לנסות לקדם את הרפורמה שלך, המחאה תתחזק, תמשיך לקרוא להם אנרכיסטים, תיצור קרע בעם, קרע בעם מתפרש כפגיעה בכשירות הצבא, והאויב כל הזמן שומע ורואה הכל.

ראינו לאן הדרך הזו מובילה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4

פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

איך בדיוק זה שמפגינים עושים עוצר על בית ספר שקיש מבקר בו ומנפצים חלונות עוזר לקרב בין חלקים בעם?

ותחסוך ממני את החרטוטים של "אלה מפגינים בעד עסקה", שנינו יודעים טוב מי אלה ומה הם רוצים. זה לא ישראלים שמפגינים בקפלן במוצ"ש, אלה אנשים שזה המקצוע שלהם.

בלי רפורמה, לא היו מאות אלפים בקפלן ובצמתים.

לא היו מכתבי סירוב התנדבות למילואים.

כל ההתנסחות המתנשאת שלו בראיון הזה, מדגימה בדיוק איך לא עושים רפורמה.

הוא וסמוטריץ הם שני אנשים שיש פער ענק בין הביטחון העצמי שלהם ליכולות האמיתיות שלהם.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

בלי רפורמה, לא היו מאות אלפים בקפלן ובצמתים.

לא היו מכתבי סירוב התנדבות למילואים.

כל ההתנסחות המתנשאת שלו בראיון הזה, מדגימה בדיוק איך לא עושים רפורמה.

הוא וסמוטריץ הם שני אנשים שיש פער ענק בין הביטחון העצמי שלהם ליכולות האמיתיות שלהם.

המחאה נגד בנימין נתניהו – ויקיפדיה (wikipedia.org)

"המחאות התרחשו החל ממאי 2020, שאז הוגש כתב האישום"

גבר אנחנו בפילוג ומלחמה הרבה לפני הרפורמה.

@SlowRide מסכים לגבי העקרון של מהלך ותגובה, אבל צריך להבין שזה בא פה מ-2 הצדדים. זה מה שנתן לביבי עוד ועוד כוח, ועוד אנשים שאומרים "הנה זה הכל שקרים של השמאלנים".

חוץ מזה שגם לפני 2020 היו אמירות קשות נגד ביבי בתקשורת, שהוסיפו דלק למדורה.

אז מצד אחד יש נבחרי ציבור מסריחים שמסיתים חלקים גדולים מהציבור, מצד שני יש נבחרי ציבור מסריחים שמסיתים חלקים גדולים בציבור לשנוא את החלק הראשון בציבור שמוסת על ידי נבחרי הציבור המסריחים שלו עוד יותר מה שמלהיט את התגובה של נבחרי הציבור המסריחים של הצד השני ומסיתים עוד יותר את החלק שלהם בציבור ותמשיך את זה עוד 40 פעם. בסופו של דבר, זה מה שמחרבן לי ולך ולפינדר את החיים במדינת ישראל.

ראה ערך "לא לוחץ ידיים לתומכי טרור" של יאיר לפיד.. מה יכול להוציא אותנו מהברוך ולהעביר קולות לצד השני, המשפט המסריח הזה או בני גנץ שאומר "מי שמושיט לי יד אני לא מלבין פניו ברבים"?

שלא נדבר על זה שהוא מכנה את הקבינט "קבינט המוות" כאילו קרעי ירה להרש בראש.

הם כולם חבורה מסריחה שרק מסכסכת בין חלקים גדולים של האוכלוסייה ביחד עם כמה אנשים במוקדי הכוח של שני הצדדים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

שני צדדים, זו מהות הבעיה.

ברגע שיש שני צדדים, אפשר להצית מריבות ולפלג את החברה. מי מרוויח מזה שיש שני צדדים? כמובן שמי שצבר את הכח שלו מפילוג החברה במשך כל כך הרבה זמן. וזה בכלל לא עניין של ימין ושמאל, הרי על הדברים המשמעותיים יש הסכמה כוללת בציבור כמו שראינו בכל מה שקשור למלחמה ליזה וללבנון וגם את זה הוא הצליח לפלג ולסובב סביבו (כן עסקה לא עסקה).

הוא המחולל של הבעיה, איך שלא תסתכל על זה. חיסל כל ניצנים של הנהגה אלטרנטיבית. שאר השרים הם סתם כרותי אונה שנגררים אחריו או טיפשים חסרי אחריות חובבי תשומת לב. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 19 דקות, יובל .מ. כתב:

המחאות התרחשו החל ממאי 2020, שאז הוגש כתב האישום

הפגנות נגד הממשלה ונגד ראש הממשלה הם לא דבר חדש. תמיד היו ותמיד יהיו (במשטר דמוקרטי).

הקרע הגדול נוצר על רקע הרפורמה.

אישית אני, מעולם לא הצבעתי לנתניהו ותמיד חשבתי שהוא מנהיג מושחת וגרוע. אבל תמיד קיבלתי את בחירת הרוב. שירתתי במילואים. גם בהתנחלויות שאני מתעב. עבדתי. שילמתי מיסים. את חוסר שביעות הרצון שלי שמרתי לפוסטים בפורום ולשיחות עם חברים.

הממשלה הזו, עם כל ההזיות שלה ובמיוחד הרפורמה, הוציאה אותי לרחובות לראשונה בחיי.

ההתעקשות שלך לראות איזה איזון מדומיין, זה רק בגלל איזה צורך אישי שלך. לא יותר מזה.

• אהבתי 9
  • רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

היציאה לרחובות נראה שגורמת לציפוף שורות בקואליציה ולאפקט ההפוך ממה שהיוצאים לרחובות מייחלים לו.

• אהבתי 1
  • מעניין 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

הפגנות נגד הממשלה ונגד ראש הממשלה הם לא דבר חדש. תמיד היו ותמיד יהיו (במשטר דמוקרטי).

הקרע הגדול נוצר על רקע הרפורמה.

אישית אני, מעולם לא הצבעתי לנתניהו ותמיד חשבתי שהוא מנהיג מושחת וגרוע. אבל תמיד קיבלתי את בחירת הרוב. שירתתי במילואים. גם בהתנחלויות שאני מתעב. עבדתי. שילמתי מיסים. את חוסר שביעות הרצון שלי שמרתי לפוסטים בפורום ולשיחות עם חברים.

הממשלה הזו, עם כל ההזיות שלה ובמיוחד הרפורמה, הוציאה אותי לרחובות לראשונה בחיי.

ההתעקשות שלך לראות איזה איזון מדומיין, זה רק בגלל איזה צורך אישי שלך. לא יותר מזה.

אף פעם לא היו הפגנות כל כך ממוסדות בגיבוי תקשורת מנפחת מספרים.

וזה בלי להכניס תיאוריות קונספירציות מגובות בכל מיני ראיות של תנועת v15 וזה.

די לקבור את הראש בחול.

לפתוח גם על החשיפות של עמית סגל היום, או שהוא שופר אז אתה מתעלם מהקלטות?

תקבל כבר את העובדה שכל המנהיגים שלנו/"שומרי סף לכאורה" שמתנהלים כמו עבריינים מרוויחים מזה שאנשים פה רבים אחד עם השני כל היום ונאבקים לגמור את החודש.

• תוכן חדש...