Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

לא לגמרי נכון.

מדובר על מכסה מוגדרת ומדובר על טאלנטים.

הבת שלי למדה מתימטיקה אצל אחד כזה שעשה את זה בהתנדבות אחרי 3 שנים של מורי הארגון. בחצי שנה השלים איתם חומר של 3 שנים.

מורים צריכים לקבל תנאים טובים אבל צריכים גם להיות ראויים להם. בטל את מוסד הקביעות ותעלה את השכר.

הכל טוב, אבל למה עושים את זה בדקה ה-90? למה עכשיו? תן למערכות לעבוד כפי שהן, לא חסרות צרות כדי שבגזרה אחת יהיה לפחות שקט. אם תבין את הכוונה האמיתית של פורום קהלת, הכוונה היא פירוק מוחלט של מערכת החינוך, למעשה פירוק של זהות הישראלי הממוצע, כל מקום ילמד מה שהוא רוצה בערך, ההורים יבחרו וזהו. לא למדנו משהו מה-7 באוקטובר? מזה שחרדים לא מתגייסים? מזה שיש אנשים שקוראים לתקופה הזו תקופה של נס? זה בדיוק מה שהפורום לפירוק מדינת ישראל שואף אליו. 

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

לא לגמרי נכון.

מדובר על מכסה מוגדרת ומדובר על טאלנטים.

הבת שלי למדה מתימטיקה אצל אחד כזה שעשה את זה בהתנדבות אחרי 3 שנים של מורי הארגון. בחצי שנה השלים איתם חומר של 3 שנים.

מורים צריכים לקבל תנאים טובים אבל צריכים גם להיות ראויים להם. בטל את מוסד הקביעות ותעלה את השכר.

אז הוא מהבודדים שלא נשברו.

מרבית ההייטקיסטים שפנו להוראה היו טאלנטים שהספיק להם מה שעשו לביתם ורצו לתרום לחברה. כאמור, מרביתם נשברו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

לביבי אין שום אופוזיציה בליכוד. במקרה שלהם, הוא באמת יכול לחרבן לחכים אחרים בפה for the lulz באיזו ישיבה של הסיעה. ואני מבטיח לך שהם יגיעו לתקשורת לספר שזה שוקולד טעים. השותפים הטבעיים מתעניינים בעיקר בכסף. כך שגם שם אין הרבה בעיות. ומבחינת סמוטריץ׳ ובן גביר הוא עושה מספיק ממה שהם רוצים כדי שיזרמו איתו.

הוא לא כל יכול. אבל הוא שליט יחיד עם בערך 0 ביקורת בקואליציה והמון פולחן אישיות מסביב. ואני מניח שגלנט לא משקר כשהוא מאשים את ביבי שהוא מצייר מפות לצבא, ויוצא נגד העמדה של כל מערכת הבטחון.

ביבי הוא לא המכשיל היחידי של העסקה. הוא גם מכשיל אותה. ואין לנו מה לבוא בטענות לחמאס. אבל כן יש לנו מה לבוא בטענות לביבי שעכשיו המציא לו את ציר פילדפלי, כאילו לכיוונו יהודים התפללו במשך 2000 שנה בגולה. ומחר ימציא משהו אחר וכו׳. וזה לא ככ משנה מה המטומטמים יחשבו. אין לי מה לעשות עם זה. וצר לי אם אתה חושב שאפשר לדבר על משהו עם מי שבנקודה הזו עדיין יצביע לביבי.

מאיפה זה שגלנט אמר שביבי מצייר להם מפות?

מאיפה זה שביבי המציא עכשיו את הסיפור של פילדלפי בניגוד לכל מערכת הביטחון?

הכל הודלף ע"י גורם מדיני בכיר הרי, כדי שאתה תתעצבן ותפרסם את זה בכל מקום והמטומטם שצורך את התוכן הזה ישתכנע שביבי מגן עליו בגופו נגד הסמול שמוכר את המדינה לחמאס.

הרבה אנשים שינו את דעתם על הליכוד והסקרים הראו את זה. רק מה, עכשיו הוא עושה ספינים כדי לחזור.

אי אפשר לדבר עם אף אחד, זו בדיוק הנקודה. תראה את התגובות פה, הכל חזר לכן ביבי לא ביבי. אם אתה חושב שביבי לא מכשיל את העיסקה אתה ביביסט. עזוב למה, אתה ביביסט וזהו. אף אחד לא שואל מניין המידע הזה, או למה פרטי העסקה לא נחשפים לציבור, או על מה נופלת אותה עסקה כל הזמן. יש לך רק "מקור מדיני בכיר" ואת דובר חמאס...

• אהבתי 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 שעות, farkash7 כתב:

תחסוך מאיתנו סיפורי סבתא.
סיימנו את המלחמה עכשיו, החזרנו את כל החטופים, בעוד חודש כובשים שוב את ציר פילדלפי אתה חושב שימותו עשרות חיילים? באיזה סרט אתה חי?
במשך 3 חודשים דיברו על רפיח ופילדלפי ונתנו להם זמן להתארגן לפלישה שם, לבסוף הצבא פלש לשם, כבש הכל בקלות ובמחיר הרבה יותר קטן ממה שציינת.
למה אתה חושב שאחרי חודש-6 שבועות שהגדוד שם פורק, וחיסלו הרבה מהתשתיות שם זה יהיה שונה? בולשיט.

גם אם לשיטתך החטופים הם מטרת משנה, במצב שהגענו אליו ועם ההישגים שיש לנו אין שום מניעה לבצע עסקה, ואפילו "לסיים את המלחמה".
אחרי חודש אפשר לכבוש הכל מחדש בלי שום בעיה ובמחיר מאוד רחוק מהסיפורים שאתה מספר.
יותר מזה, העסקה שכרגע על השולחן אפילו לא מדברת על סיום המלחמה אלה על שני שלבים, כשבראשון משוחררים 20-30 חטופים חיים, הוא נמשך 6 שבועות ואחריו אתה יכול לחזור להילחם, בלי שום מגבלה.
מה בדיוק לא בסדר בעקסה הזו גם אם לשיטתך הם מטרה משנית שביבי מסנדל אותה בקבינט? עזוב אותנו מסיפורי סבתא בבקשה.

אם זה נכון אין שום סיבה להעלות דרישות חדשות ומופרכות כמו ציר פילדלפי. הם אמרו "כן למתווה ביידן (מתווה נתניהו)" אז זרום איתם, אם זה בלוף תחשוף אותו ואם לא תחזיר 20-30 חטופים ואז תעשה מה שאתה רוצה.

אתה הוזה אם אתה חושב שתהיה תמיכה בינלאומית או אמריקאית כלשהי לכיבוש הציר מחדש. תשכח מזה. ברגע שנצא עד אסון חדש אנחנו כבר בוודאות מוחלטת לא נחזור, ואם יקרה נס ונקבל תמיכה לחזור, כן ימותו עשרות לוחמים, להזכירך מתו מאות עבור כיבוש עזה, הדרישה של חמאס היא לא רק לנסיגה מציר פילדלפי אלא מכלל עזה.

אני אגיד את זה שוב, הכי ברור שאני יכול: חיי החטופים הם משניים לעומת השיקול האסטרטגי של ישראל כנגד התכנית האיראנית לחסל את כולנו. גם אם אני אהיה היחיד שחושב ככה אני אמשיך לצעוק את זה כי זאת האמת, אני אמות על הגבעה הזאת.

• אהבתי 3
פורסם (נערך)

אני לא הוזה, אתה מספר לעצמך סיפורי סבתא ומהדהד את התירוצים של ביבי ללמה הוא לא טיפל בחמאס.
אם ראש ממשלת ישראל לא מסוגל לקבל החלטות כאלה שהתפטר או שיגיד לכולנו לקפל את הבאסטה.
האמריקאים היו גם נגד ההפצצה של הכור בסוריה ו? מה קרה?
כנ"ל הכור בעיראק.

פה מדובר על הרבה פחות מזה.
לגבי מספרי הרוגים, המצב היום שונה לחלוטין מהמצב לפני אוקטובר. חוזר על מה שאמרתי קודם, במשך 3 חודשים אמרת להם שתפלוש לרפיח, נתת להם זמן להתארגן הכי טוב ועדיין, כמות ההרוגים של צה"ל שם זעומה ולא קרובה לסיפורים שאתה מספר.
לא צריך סיוע מיוחד מארה"ב או לשלוח לשם 2 אוגדות כדי לחזור למצב הנוכחי בעוד 6 שבועות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, MostlyWicked כתב:

אני אגיד את זה שוב, הכי ברור שאני יכול: חיי החטופים הם משניים לעומת השיקול האסטרטגי של ישראל כנגד התכנית האיראנית לחסל את כולנו.

אבל נסיגה מפילדלפי היא פסיק כל כך קטן בתוכנית האיראנית לחסל את כולנו, אתה חושב שזה באמת ישנה מתי יקרה ה7 הבא?

אף אחד לא יודע להגדיר מהו ה"ניצחון המוחלט" אבל אני די בטוח ש~100 גופות של חטופים שאת חלקם יכלת להחזיר בחיים לא נכלל בהגדרה הזו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

הכל הודלף ע"י גורם מדיני בכיר הרי, כדי שאתה תתעצבן ותפרסם את זה בכל מקום והמטומטם שצורך את התוכן הזה ישתכנע שביבי מגן עליו בגופו נגד הסמול שמוכר את המדינה לחמאס.

הרבה אנשים שינו את דעתם על הליכוד והסקרים הראו את זה. רק מה, עכשיו הוא עושה ספינים כדי לחזור.

אי אפשר לדבר עם אף אחד, זו בדיוק הנקודה. תראה את התגובות פה, הכל חזר לכן ביבי לא ביבי. אם אתה חושב שביבי לא מכשיל את העיסקה אתה ביביסט. עזוב למה, אתה ביביסט וזהו. אף אחד לא שואל מניין המידע הזה, או למה פרטי העסקה לא נחשפים לציבור, או על מה נופלת אותה עסקה כל הזמן. יש לך רק "מקור מדיני בכיר" ואת דובר חמאס...

כמו שאומרים הילדים היום:

"מכל השפות בעולם ברו בחר לדבר עובדות".

פורסם
לפני 29 דקות, sperial כתב:

אז הוא מהבודדים שלא נשברו.

מרבית ההייטקיסטים שפנו להוראה היו טאלנטים שהספיק להם מה שעשו לביתם ורצו לתרום לחברה. כאמור, מרביתם נשברו.

בדקת מה אחוז המורים שנושרים?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

נניח שאני בנאדם פרקטי, הגיוני ואני חמאסניק. רואה מה צה"ל עושה, רואה מה קורה לחברים שלי, רואה שהמנהיגים שלי תקועים באיזה חור באדמה, ויש לי הזדמנות להישאר בחיים מה אני עושה?
כמובן מניח את הנשק, מרים ידיים, הולך אל צה"ל, נכנע ומספר להם כל מה שאני יודע. אני אולי אשב בכלא כל חיי ואוכל פיתות מהמקפיא כי אסור יותר לאפות בכלא, אבל אני אחיה, המשפחה שלי תחיה ותוכל לחזור לבית שלה והילדים שלי לא ימותו באיזו הפצצה.
אני לא צריך שיאיימו עליי שיפסיקו לשלוח לי אוכל ודלק כדי להבין מה כנראה יהיה הסוף שלי נכון?

אם ככה למה חמאס ופעיליו לא עובדים לפי אותו הגיון? כי הרציונאל שלהם כנראה שונה

לא אתה לא. 

זה גם לא מה שעשית בשביעי באוקטובר.

אתה באמת לא מצליח למצוא את הרציונל של חמאסניק להמשיך להילחם בך? איך מה שרשמת לא רלוונטי אליו כלל?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 דקות, SlowRide כתב:

גלנט הקליט את עצמו נואם.

מה אתה מצפה שיקרה גם?

ברור שזה כן ביבי לא ביבי. ואני משוכנע לחלוטין שהוא והעבדים שלו היו מוצאים סיבה להצדיק גם אטום על תל אביב אם זה היה קורה והציפיה היתה שיעוף.

אני מבין את הטענה שלך ושל אחרים שעיסוק בפרסונה שלו מחזק אותו. אני לא יודע אם זה נכון. אבל אי אפשר לברוח מהעיסוק בו. בו וכל החרא שסביבו. סתכל הצידה. מירי רגב, חלאה חסרת מצפון במונחים קיצוניים, שוב מטיילת בחול. צריכה לנוח לפני הטקס כנראה. מישהו שם לב ועוקב שהשנה היתה עליה של 20% בהרוגים בתאונות? וזה כשחצי שנה הכבישים היו כמעט פנויים.

לא לדבר על זה? אף אחד לא ידע שזה קורה בכלל, החגיגה תמשיך.

לדבר? לשיטתכם זה מחזק אותם.

אז באמת. מה הפתרון? אולי פשוט אין אחד כזה ל20 25 מנדטים שכל מה שמעניין אותם זה סגידה למלך ושנאה חשאר?

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 2 דקות, flytomars כתב:

אבל נסיגה מפילדלפי היא פסיק כל כך קטן בתוכנית האיראנית לחסל את כולנו, אתה חושב שזה באמת ישנה מתי יקרה ה7 הבא?

זה ממש לא פסיק קטן, זה נתיב ההברחה העיקרי ואולי היחיד לאחת הזרועות החשובות של כוח קודס האיראני. זה ציר אסטרטגי חשוב במעלה לתוכנית האיראנית.

מנקודת מבט אסטרטגית קרה (וכך אני רוצה שהמדינה תתנהג באופן כללי, אחרת לא נשרוד פה), אם נתעלם לרגע משאלת המוסריות, רגשות הציבור ורגשות המשפחות, חיי החטופים חשובים רק מנקודת מבט של מורל לאומי. זה גם חשוב במלחמה, מורל זה לא עניין של מה בכך. אבל פחות. כפי שאמרתי, משני.

אני אגיד לך יותר מזה, האטרף הזה שאוחז בחלקים מהמדינה של "להחזיר את החטופים בכל מחיר" גורם לי לראשונה בחיי לשקול להצביע לביבי, בהנחה והוא יבטיח שלא למסור את ציר פילדלפי בשום פנים כחלק משום עיסקה ובהנחה שהוא יהיה ראש המפלגה היחיד שיבטיח זאת. 

כן, ביבי שקרן ולא מקיים הבטחות. כן, ביבי הוא האחראי העיקרי למחדל שהוביל ל7.10. כן, ביבי לא באמת יודע לנהל כלום, בטח ובטח שלא בצורה נכונה ויעילה. כן, כל דבר שביבי אפילו רק מסתכל לכיוונו נרקב ומסריח משחיתות ונפוטיזם בוטה. אני אסתום את האף ואקח את הסיכון (הלא קטן) שגלום בכך רק כדי למקסם את הסיכוי שציר פילדלפי לא יוחזר. עד כדי כך הוא קריטי בעיני. העובדה שהוא לא נכבש ביומה הראשון של הפעולה הקרקעית אלא חיכו חודשים ארוכים לפני שפלשו לרפיח היא לא פחות מפשע.

מבחינתי חייבים להחזיק בפילדלפי בכל מחיר, בדיוק כמו שמחזיקים את רמת הגולן!!!

לפני 2 דקות, flytomars כתב:

אף אחד לא יודע להגדיר מהו ה"ניצחון המוחלט" אבל אני די בטוח ש~100 גופות של חטופים שאת חלקם יכלת להחזיר בחיים לא נכלל בהגדרה הזו.

לא מעניין אותי ניצחון מוחלט או פסע או בלבולי מוח אחרים, מעניין אותי שמדינת ישראל תמשיך להתקיים, ובתוכה גם אני והמשפחה שלי. בשביל זה צריך לשים את האמוציות בצד ולהתרכז במה שחשוב כדי להגיע למטרה הזאת. החזרת החטופים היא אינה הפעולה הכי חשובה בנתיב להבטחת הביטחון, וכנראה גם לא השנייה או השלישית, אולי החמישית.

• אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

במשך 3 חודשים אמרת להם שתפלוש לרפיח, נתת להם זמן להתארגן הכי טוב ועדיין, כמות ההרוגים של צה"ל שם זעומה ולא קרובה לסיפורים שאתה מספר.
לא צריך סיוע מיוחד מארה"ב או לשלוח לשם 2 אוגדות כדי לחזור למצב הנוכחי בעוד 6 שבועות

הכל נכון, עכשיו אחרי שאמרת את זה אתה עדיין חושב שהסיבה שאין עסקה זה ביבי שפוחד שאורית סטרוק תפרק לו את הממשלה בגלל פילדלפי או שפשוט אין עם מי לעשות עסקה? 

אתה מקבל את הטענות של דובר חמאס על זה שישראל כל הזמן משנה את העסקה (בניגוד למה שאומרים האמריקאים, שחמאס פשוט מתנגד להכל)? כל השנאה כלפי ביבי מוצדקת ומגיעה לו, אבל תנסה להתנתק רגע מהרגש ולהתסכל על זה בצורה הגיונית. ביבי קרא לעסקת החטופים הקודמת הישג. אם ביבי מחזיר 20-30 חטופים חיים הוא טס בסקרים.

הוא לא עושה את זה פשוט כי האפשרות לא קיימת, בגלל שהוא אפס שלא מבין כלום באסטרטגיה ושם את האויב במצב שעדיף לו לחסל חטופים כשהוא שומע עברית במנהרות.

את הכישלון הזה הוא ממנף לצרכי תעמולה ואתה עוזר לו בזה שאתה ממשיך לכתוב שהוא היחיד ששולט במצב והכל בידיים שלו.

לא אתה ספציפית, אלא כל מי שבולע את הספין הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

הכל נכון, עכשיו אחרי שאמרת את זה אתה עדיין חושב שהסיבה שאין עסקה זה ביבי שפוחד שאורית סטרוק תפרק לו את הממשלה בגלל פילדלפי או שפשוט אין עם מי לעשות עסקה?

חד משמעית כן, הוא מתעדף את הממשלה שלו והכסא על שיחרור 20-30 חטופים.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 20 דקות, farkash7 כתב:

אני לא הוזה, אתה מספר לעצמך סיפורי סבתא ומהדהד את התירוצים של ביבי ללמה הוא לא טיפל בחמאס.
אם ראש ממשלת ישראל לא מסוגל לקבל החלטות כאלה שהתפטר או שיגיד לכולנו לקפל את הבאסטה.
האמריקאים היו גם נגד ההפצצה של הכור בסוריה ו? מה קרה?
כנ"ל הכור בעיראק.

ארה"ב רוצה שקט תעשייתי מהמזרח התיכון, היא רוצה להתמקד ברוסיה וסין ופחות מעניין אותה המזרח התיכון בשלב הזה, שלא לדבר על הלחץ מהשמאל הקיצוני אצלם בבית. אנחנו לא חיים באותה תקופה כמו הפעולות הנ"ל, המצב הפוליטי שונה בתכלית, בנוסף היחס של העולם לפלסטינים הוא לא אותו יחס כמו לעירק או לסוריה.

פה מדובר על הרבה פחות מזה.

מבחינה הסברתית מדובר בפי-1000 מזה.

לגבי מספרי הרוגים, המצב היום שונה לחלוטין מהמצב לפני אוקטובר. חוזר על מה שאמרתי קודם, במשך 3 חודשים אמרת להם שתפלוש לרפיח, נתת להם זמן להתארגן הכי טוב ועדיין, כמות ההרוגים של צה"ל שם זעומה ולא קרובה לסיפורים שאתה מספר.
לא צריך סיוע מיוחד מארה"ב או לשלוח לשם 2 אוגדות כדי לחזור למצב הנוכחי בעוד 6 שבועות.

זה קרה רק אחרי שכבשת את שאר הרצועה במחיר של מאות הרוגים ואלפי פצועים.

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

אתה מקבל את הטענות של דובר חמאס על זה שישראל כל הזמן משנה את העסקה (בניגוד למה שאומרים האמריקאים, שחמאס פשוט מתנגד להכל)? כל השנאה כלפי ביבי מוצדקת ומגיעה לו, אבל תנסה להתנתק רגע מהרגש ולהתסכל על זה בצורה הגיונית. ביבי קרא לעסקת החטופים הקודמת הישג. אם ביבי מחזיר 20-30 חטופים חיים הוא טס בסקרים.

הוא לא עושה את זה פשוט כי האפשרות לא קיימת, בגלל שהוא אפס שלא מבין כלום באסטרטגיה ושם את האויב במצב שעדיף לו לחסל חטופים כשהוא שומע עברית במנהרות.

את הכישלון הזה הוא ממנף לצרכי תעמולה ואתה עוזר לו בזה שאתה ממשיך לכתוב שהוא היחיד ששולט במצב והכל בידיים שלו.

לא אתה ספציפית, אלא כל מי שבולע את הספין הזה.

אתה חושב שהיתה או לא היתה הצבעה על פילדלפי?

מאוד פשוט.

ביבי לא עף בסקרים לא משנה מה. גרוע מזה, בשבילו, סוף למלחמה אומר שהוא צריך ללכת להעיד למה שרה אוהב שמפניה ורודה. וגנץ ואיזנקוט כבר לא סוחבים אותו עם האלונקה.

וכן. זה ביבי. אותו אחד שכדי להבין, כי להרגיש זה לסמולנים, את הכאב של חטופים, היה צריך להזכר בשבוע שבי בצבא, ואישתו בזמן הזה דאגה להזכיר לחטופים שדוחררו שהיא הקורבן האמיתי כי מלכלכים עליה בתקשורת.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...