Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 41 דקות, zaf כתב:

לצערנו זה כמעט נתון קבוע. תראו את תמיכת אופקים ושדרות שלא השתנתה גם אחרי האסון שפקד אותם.

כל מה שנותר לנו לאמר לכשכאלה עם כל הצער שבדבר הוא - אתם בחרתם בזה, לכן תבואו בטענות לעצמכם. או בטון חריף יותר, מאוד לא פוליטיקלי קורקט - ״מגיע לכם״ מה שהוא וחבר מרעיו בישלו לכם, וכל עוד תמשיכו בזה, המצב שלכם ישאר אותו הדבר.

כנראה שהפחד מהשינוי גדול מהפחד ממחבלים, פיגועים, וטילים. 

זה בדיוק תסמונת האישה המוכה.

לא משנה מה יבחרו לאף אחד לא מגיע דבר כזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 14 שעות, קורן בן אשר כתב:

עובדתית זה נכון. הבעיה היא שזה לא מכאיב להם. או לא מכאיב מספיק. שורש הבעיה הוא שאנחנו מתמודדים עם יצור כלאיים שאני לא חושב שהיה קיים בהיסטוריה המודרנית. זה כבר ממש לא ארגון גרילה, אבל גם לא מדינה. זה גיס איראני שלם שמתארח כטפיל בתוך מדינה פונדקאית ומנצל את המשאבים שלה ואת האוכלוסיה שלה לצרכיו. יש להם מחוייבות רק לאיראן ולעדה השיעית בלבנון. שאר לבנון לא מעניינת אותם. מה אכפת להם שנשרוף את בירות? זה רק יקומם עלינו עוד את שאר הלבנונים. נהרוס להם את הכלכלה? ללבנון גם ככה לא נשארה ממש כלכלה, וחיזבאללה והשיעים ממילא חיים על הפיירול של האיראנים, אז מה'כפת להם? בקיצור, צריך למצוא איפה כואב להם. או שטרם הצלחנו למצוא איפה זה, או שאנחנו יודעים אבל לא עושים כלום בעניין.

איכפת להם, כי ככל ששאר האוכלוסיה הלבנונית נדחקת לפינה כך יש יותר סיכוי להתנגדות לבנונית אלימה לחיזבאללה. כבר היו רחשים מאיימים מצד הנוצרים והדרוזים בלבנון לכיוון חיזבאללה למקרה שפספסת. עכשיו האם זה מספיק? כנראה שלא. אבל זה לא כלום ושום דבר כמו שחלק פה מנסים לטעון.

פורסם
לפני 17 שעות, פינדר כתב:

דיברו איפה שהוא על השמדה של אלפי קנים וראיתי עיתונאי אמר שמשגר רב קני אחד, נספר לפי מספר הקנים שלו, ומכאן המספרים הגבוהים.

IMG_9411.jpeg

איסוזו נותנת חסות לאויב? סמולנים

היום אבקש בעבודה שיפסיקו להשכיר מהם משאיות.

• מצחיק 2

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם (נערך)
לפני 47 דקות, David32 כתב:

מה צריך לעשות יובל?

תהיה עקבי.

אם בן כספית העלה פוסט נגד ביבי כשרב עם ארצות הברית, אל תעלה פוסט נגדו כשהוא מקשיב להם.

אם שאלת כל הזמן למה לא מחסלים את הנייה, אל תגיד שהוא "מחפש להתחמק ממשפט" כשמחסלים. זה דלק לכל מיני ינון מגל למיניהם.

ובלי קשר מנהיגי השמאל/מחאה צריכים ללמוד להתראיין לא להיות פרובוקטיבים כשהם מתראיינים בשביל רייטינג ולייקים ברשת. אתה חושב שאתה נשמע לוחמני כשאתה אומר "כל הביביסטים מטומטמים" אבל בתאכלס אתה רק גורם גם לכל מיני אנשי מרכז-ימין להגיד "אני לא רוצה להיות חלק מזה".

זה לא באמת קשה.

עריכה:

אהה, והדבר הכי הכי הכי חשוב, כי זו בדיחה עצובה:

כל מיני שחקנים מזוהי שמאל חייבים להתראיין כל שבוע לידיעות עם כותרת של "השנה הקשה בחיי ביביסטים תוקפים אותי ומשתיקים אותי". זה ממש בדיחה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 51 דקות, יובל .מ. כתב:

אז בוא נגיד להם "זדיינו" וביבי ייבחר שוב. יופי.

אפשר לעשות מזה רדוקציה פשוטה ליחסינו עם הערבים, או למצב האנטישמיות בעולם, אתה לא חושב?

ההנחה שכל מה שאנשים אחרים חושבים או עושים בשליטתך היא לא נכונה.

כמובן, יש השפעה כלשהי. אבל אם בעיר כמו שדרות המפלגה הכי גדולה היום מבחינת העדפת התושבים זה הליכוד - חוץ מלבכות אין לי מה לעשות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

מה צריך לעשות יובל?

לנצל את הטימטום שלהם כדי לשפר את מצבם.

אם זה עבד לביבי זה יכול לעבוד גם למישהו אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

מנהיגי השמאל/מחאה צריכים

לפני שעה, יובל .מ. כתב:

כל מיני שחקנים מזוהי שמאל חייבים

אתה חושב ש״השמאל״ או ״המחאה״ זה גוש אחיד של אנשים שמקבלים הוראות מה לומר ומה לא?

בסוף תמיד יהיה שחקן או זמר או מפגין או סתם ״שמאלני״ אקראי, שיגיד משהו מטומטם.

לנתניהו יש בסיס של מצביעים שתמיד ימצאו סיבה למה רק הוא הכי מתאים. לצנזר את עצמנו רק בשביל לנסות למצוא חן בעיניהם זה בזבוז זמן ומשאבים.

• אהבתי 5

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

לצנזר את עצמנו

את עצמינו? למה אני שולט על מישהו? יש לך שליטה על מה בן כספית כותב?

על מה רנדומלים כותבים בטוויטר?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

מה צריך לעשות יובל?

למצוא מישהו שמלחיץ את ביבי כמו החבובים הבאים:

image.png.9a2028222fa90d06b4f1dfda620ba66f.png

image.thumb.png.6170cfb91b168b66eab9a3b1423d67e3.png

ואפילו החבוב שגרם לביבס להזיע בלייב:

image.png.ed79e445d724202b7b197a288068b31a.png

--

רוצה לומר, מישהו שהימין ה״רך״ יוכל לקבל תוך כדי קבלת רוב הקולות מהמרכז. הוא כנראה צריך להיות גנרל/ביטחוניסט, כריזמטי במידה כזו או אחרת אבל בעיקר לגרום לביבי להזיע.

• אהבתי 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 2 דקות, Gosser1860 כתב:

רוצה לומר, מישהו שהימין ה״רך״ יוכל לקבל תוך כדי קבלת רוב הקולות מהמרכז. הוא כנראה צריך להיות גנרל/ביטחוניסט, כריזמטי במידה כזו או אחרת אבל בעיקר לגרום לביבי להזיע

קיצר, בנט?

פורסם
לפני 15 דקות, Gosser1860 כתב:

לקבל תוך כדי קבלת רוב הקולות מהמרכז.

ברק???

זה שהכריזו עליו שהוא זה שהרס הכול?

איך שוב זה נופל על זה ש''השמאל'' צריך למצוא מועמד מתאים כי אחרת ביביסטים, ביביסטים לייט וימנים ''אני אעשה לכם דווקא'' יצביעו בעד ביבי לא משנה מה?

• אהבתי 2

- By lifting money bags

פורסם

הגישה הזו של להאשים את התקשורת בהצבעות של העם, היא שקולה לגישה של להאשים את דרישות המעסיקים בכך שאני חותם אבטלה בלשכה, או את העולם בכך שאין לממשלה מטרות למלחמה.

Zero ownership / accountability state of mind 

התקשורת דפוקה, ואני בתור אחד שהסכים עם לא מעט תוכן של כספית מצדד במה שיובל כתב בנוגע לקונסיסטניות ופוזיציונית. עם כל זה, להאשים את כספית בבחירות של אופקים זו בדיחה. ביביסטים, בין אם הארדקור או לא, אחראים על הפעולות של עצמם בתור בני אדם עם אפשרויות בחירה. 

אנחנו אחראיים לגורלנו. 

העם בוחר ביבי והעם יתמודד עם ההשלכות, ככל שיש או יהיו כאלו. 

• אהבתי 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 27 דקות, flytomars כתב:

קיצר, בנט?

בעיניי הלב שלו במקום הנכון, אבל הוא סונוור מתפקיד רה״מ וחברי הסיעה שלו לא היו מספיק מאוחדים סביב המהלך. גם נדבקה סביבו תדמית בעייתית, אבל אולי עבר מספיק זמן ואנשים שכחו.

לפני 12 דקות, David32 כתב:

ברק

כן, דיברנו על זה פעם. אולי הוא עשה לו זובור או משהו בתור פקוד או משהו בסגנון.

לפני 12 דקות, David32 כתב:

איך שוב זה נופל על זה ש''השמאל'' צריך למצוא מועמד מתאים כי אחרת ביביסטים, ביביסטים לייט וימנים ''אני אעשה לכם דווקא'' יצביעו בעד ביבי לא משנה מה?

מה עם הניסוח הבא: ״איך שוב זה נופל על האלטרנטיבה למצוא מועמד מתאים כי אחרת בוחרים יצביעו בעד המועמד האחר?״
זה באמת משנה אם הם מצביעים ״דווקא״, או ״לא משנה מה״? לדעתי לא. צריך לדעת לשחק את המשחק, ולייצר שכבת מנהיגות שמסוגלת להתמודד מול המועמדים האחרים, אחרת מה הטעם?

עם ביביסטים ומצביעי ״דווקא״ אין הרבה מה לעשות. אבל כן צריך לשכנע את מי שמתנדנד שבחירה באלטרנטיבה לא תביא חורבן. ויותר מזה, קואליציה כזו צריכה לשרוד מספיק זמן כדי שבמפלגה השניה יחלו שינויים בהובלה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 שעות, Gosser1860 כתב:

מה עם הניסוח הבא: ״איך שוב זה נופל על האלטרנטיבה למצוא מועמד מתאים כי אחרת בוחרים יצביעו בעד המועמד האחר?״

גם לא טוב לי.

כי זה מפיל עלי את האחריות על החלטות מפגרות של אחרים.

ולדעתי גוסר? כול מי ש"רק מתלבט טיפה" בין להצביע שוב לביבי, או למשהו אחר. לא באמת מתלבט. סורי.

אולי אם היית אומר לי את זה לפני 3-4 שנים הייתי מסכים. 

לא אחרי הטריקים להפלת ממשלת בנט-לפיד. 

ובטח ובטח ובטח שלא אחרי השביעי לאוקטובר. 

• אהבתי 2

- By lifting money bags

• תוכן חדש...