Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, SlowRide כתב:

חכה זה הכטב"ם הראשון. אחרי עוד כמה כאלה גם זה לא יעניין אף אחד.

עד שזה nimby זה לא עובד..

עוטף תל אביב ועוטף ירושלים יסבלו אם יפלו בהם כטבמים. כזה יהיה לעניין יומיומי בתל אביב וירושלים, זה ישפיע רבות.

שזה אחד, אפשר להירגע ולשתות מים קרים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

@DareDevil

וואלה הייתי בטוח היום עד 10 בבוקר כבר נשמע שירד איזה טיל איכותי על מי ששלח את הכתב"ם בגלל שזה תל אביב.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

פשוט לא נכון.

אין קשר למיקום, זה פשוט החלטה רופסת של הממשלה לא להגיב.

כשהקסאמים הגיעו לתל אביב בסבבים הקודמים, איזה תגובה יוצאת דופן היתה? כלום.

אם היו מצליחים לפגוע במטרה (שגרירות ארה"ב) אולי היתה תגובה יוצאת דופן, אבל לא מצידנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, Gosser1860 כתב:

אני לא מוצא את המקור אבל אני זוכר שהופיעו ידיעות על אונייה/ספינה מאיראן עם ציוד (ואנשים) שהיתה בדרכה לחות'ים ש"טבעה" (או הוטבעה) על ידי גורם זר. מה שמצטרף לדיווחים על הפריגטה "סהנד" שהתהפכה "במהלך עבודות תיקון" וטבעה בנמל באיראן.

מה שאני מנסה להגיד, זה שמשתמשים ב"חנית" (בין אם באופן נסתר או גלוי), אבל יש מגבלות לכוח מסיבות פוליטיות, מעשיות, כלכליות וכו'.

זה לא סותר שיש צורך ב"שריון" יעיל כדי לנהל כלכלה/חברה תקינים בעקבות אופי האיומים שהתחילו עם "צינורות מעופפים" והיום עם "מכסחות דשא מעופפות". 

תשנה דיסקט חבר.

אתה צריך לתקוף, לקחת אחריות, לאיים שאם הצד השני ממשיך אתה מסלים ולעמוד מאחורי האיום שלך.

• רעיון טוב! 1
פורסם

בסיסים ושגרירויות של ארה"ב במזרח התיכון חוטפים מהחותים והם לא מגיבים כמו שהיית חושב.

במערב מצפים מאיתנו רק להגן לא לתקוף. שמענו את ביידן אומר שאם נתקוף באירן, נהיה לבדינו.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעתיים, SlowRide כתב:

חכה זה הכטב"ם הראשון. אחרי עוד כמה כאלה גם זה לא יעניין אף אחד.

חוץ מזה שלתקשורת אין השפעה על שום דבר ממה שקורה ולשדר כל היום בלופ את ההישגים של הטרור האיראני זה חלק גדול ממה שהאויב רוצה.

מי שצריך לבוא אליו בטענות זה מי שהכיל ב2009 רקטות מתמרורים על שדרות והעוטף ובכך נירמל את כל מה שבא אחרי.

זה לא רק הוא, זה גם אנחנו. החיים ממשיכים וכולם סבבה.

נגד הרפורמה כולם יצאו לרחובות, אבל נגד קסאמים? "וואי אמזון עושים משלוחים ויש פריים דיי איזה כיף". הפקרנו את העוטף, הפקרנו את הצפון.

והפקרנו זה אני, אתה, פינדר, יבגני ופרקש. לא רק ביבי, לא רק צה"ל.

• אהבתי 2
פורסם

אולי מחכים לטראמפ? 

הוא אמר עכשיו שאוי ואבוי לחמאס אם החטופים לא חוזרים עד שהוא יהיה הנשיא עוד 4 חודשים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא רק הוא, זה גם אנחנו. החיים ממשיכים וכולם סבבה.

נגד הרפורמה כולם יצאו לרחובות, אבל נגד קסאמים? "וואי אמזון עושים משלוחים ויש פריים דיי איזה כיף". הפקרנו את העוטף, הפקרנו את הצפון.

והפקרנו זה אני, אתה, פינדר, יבגני ופרקש. לא רק ביבי, לא רק צה"ל.

הו לא. הפקרנו זה לחלוטין אתה. אולי גם אחרים ברשימה שלך. בטח לא יבגני.

אני לא הצעתי פתרונות אינפנטיליים שכוללים כיבוש של כל אגן הים התיכון וטרנספר של התושבים לירח בערך מאז שהייתי בן 16, כשפרצה האינטיפדה השניה.

אני גם לא הצבעתי לימין על מלא. לא חשבתי אף פעם שישראל היא אימפריה שפשוט יכולה לקרוע את כל העולם המוסלמי במכות. ובין היתר בגלל זה הייתי ונשארתי שמאלני.

אני לא הצבעתי במשך 15 שנה למלך ביבי ושותפיו השונים, גם כשכבר היה ברור לאן זה הולך. ומילא עוד אנשים שהצביעו לו שגרים רחוק מקו האש - בפריפריה, בעוטף, בצפון, המלך ביבי הביס פעם אחר פעם אחר פעם את כל מי שהתמודד נגדו. וגם כשפעילת ליכוד העיזה להתלונן בפניו שאין חדר מיון בסביבתה, והוא סיפר לה שהיא משעממת אותו ואת סביבתו - הוא צדק. זה לא עיניין אף אחד.

ה"כולם אשמים" הזה הוא עוד גירסה של סימטריה מזוייפת. אבל אין לה אחיזה במציאות. גם כי אם כולם אשמים אף אחד לא אשם. וגם כי ישראל בחרה במדיניות ברורה במשך 15 שנה. וכל מי שבחר בה יכול להמשיך לדבר על אוסלו, כמו שאוהבים בימין, להגחיך את השמאל המת, לספר על חומוס שאכלו בשנות ה80 בשכם וכל שאר הירקות. אבל הסיפור ההיסטורי מאוד פשוט. זה מה שבחרנו. זה מה שקיבלנו.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 7
  • מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 31 דקות, יובל .מ. כתב:

הפקרנו זה אני, אתה, פינדר, יבגני ופרקש. לא רק ביבי, לא רק צה"ל.

איך? אנחנו בחרנו במשהו אחר כי הדבר הזה שנדבק לכיסא נכשל בהתמודדות עם האיומים על מדינת ישראל. שנים רבות אמרו שהאיש לא ראוי, כל ראשי מנגנוני הביטחון לשעבר טענו כי האיש מסכן את ביטחונה של ישראל אבל אתה ואחרים המשכתם להצביע לימין מלא מלא שלא רק שלא מסוגל להתמודד עם האיומים, הוא גם הפקיר את כל השאר. ראבק, מיליון איש, גם אני היית פה ושם, יצאו להפגנות נגד מה שמנסים לעשות למדינה וגם אז לא היה אכפת לכם ואתה בעצמך בחרת בן גביר. 

בימין אוהבים לומר שההפגנות דירבנו את חמאס. נו, נגיד, מה עם כל השאר? חזבאללה? איראן, חוטים, סוריה, איו"ש... כל זה היה גם הרבה לפני ההפגנות, לכל זה סגול השיער היה מודע היטב, גם היה מודע לכוונות של חמאס, וחוץ מלנאום לא עשה בתכלס שום דבר. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 59 דקות, יובל .מ. כתב:

נגד הרפורמה כולם יצאו לרחובות, אבל נגד קסאמים?

סלח לי יובל, אבל מה יש לי לצאת לרחובות נגד קסאמים?יש מישהו בעד? יש מישהו שלא חושב שצריך לטפל בבעיה הזאת?

באו אמרו לי 'חיסלנו את המטרו של חמאס',באמת תסביר לי, איך הייתי אמור לדעת או לנחש שחירטטו לי את החיים?

עד לפני המלחמה השיא שידעתי על החותים זה שהם שיגרו מדי פעם שיט על הסעודים, אין לי מודיעין על היכולות שלהם, אני נאלץ לסתמך ב100% על הממשלה וצה''ל ולהאמין למה שהם אומרים.

כול זה כמובן הפוך לעיניין המהפכה המשפטית שהמידע יחסית גלוי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

כל המנהיגים של מדינת ישראל מאז ההתנתקות אשמים. כולם חיפשו שקט.

ביבי, אולמרט, בנט ויאיר לפיד בתור ראשי ממשלה. לבני בתור שרת משפטים ושרת חוץ, ליברמן בתור כל אחד מהתפקידים שלו, גנץ, אייזנקוט, חלוץ, בוגי יעלון ושאול מופז.

אף אחד מהם לא נקי.

וכן, אם אפשר לצאת לרחובות על קוטג', רפורמה או רק לא ביבי אפשר לצאת גם נגד רפיסות של השלטון או של ראשי מערכת הביטחון שמחפשים את התפקיד הבא.

@יבגניפשמע, אולי לא הצעת סיפוח וטרנספר, אבל אתה דיי זורם על פתרון שיביא את הקסאמים והמרגמות באופן שוטף גם לנתבג ופתח תקווה. זה לא יותר טוב.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם

הכל אשמים שווה לסיסמא "ביחד ננצח".

די נו, אתה מנסה לשכנע את עצמך שהראש ( שיושב שם 15 שנה) הוא לא כזה נורא כי גם השאר אשמים.

די. זה פשוט חרטוט.

כשהוא מצליח אז הוא הראשון לזהות. כשהוא נכשל הוא לא ידע/לא ידעו אותו. 

די. באמת די. עבד פעם ראשונה. עבד פעם שניה. פעם שלישית עובד רק על הכת שלו. ( פעם ראשונה מקרה, פעם שניה צירוף מקרים, פעם שלישית - שיטה).

ולא, לא כולם אשמים. בנט ולפיד היו שנה בממשלה. אתה לא יכול להפיל עוולות של שנים שביבי מנהיג עליהם. גם כשהיו בממשלה - ביבי הוא המחליט היחיד. כשהוא מחליט משהו זה קורה/לא קורה לפי החלטתו. ככה היה בכל ממשלות ביבי וכשהחליטו אחרת ממנו הוא פשוט פיזר את הממשלה. היה לו נוח 3 ממשלות מעבר. היה לו נוח להצביע נגד ממשלה שלא שלו כנגד חוקים לטובת העם ( נאום האין כאבי בטן של מירי). רמטכ"לים עובדים לפי החלטות הדרג המדיני. הם לא עצמאיים בשטח. שמים את הדעה ואז מקבלים החלטה. נוכחנו לראות במלחמה הזאת בדיוק איך זה עובד בממשלות ביבי - ברגע שצריך לקבל החלטות ביבי לא מסוגל לקבל אותן ואז הוא מאשים את הצבא שלא הפעיל מספיק לחץ.

תפסיק כבר לנסות לשתף אחרים באשמה. יש פה מנהיג שלא יודע להנהיג, שלא יודע לנהל. הדבר היחיד שהוא טוב בו זה לדבר. הוא יכול להיות דובר.

הגעת רק עד אולמרט? ביביסטים הגיעו עד בן גוריון.

איך יש כאלה שעוד מאמינים לו אני לא יודע.

ה"רפורמה" המדוברת ש"ידעו" עליה לפני הבחירות ( אפילו שרים בממשלה אמרו ששמעו עליה רק בינואר 23 כשלוין הציג אותה) לא באה להטיב עם האזרח אפילו לא בקצה הזרת. כל הרפורמה הזאת נותנת לממשלה כוח בלתי מוגבל והופכת אותה לסוג של דיקטטורה. היום זה נראה לך שזה לטובתך כי הם בצד שלך אבל מה יקרה עם החרדים יהיו יותר חזקים? זה יכול להתהפך עליך ולא תוכל לעשות כלום.ובדיוק על זה מפגינים.

חוץ מזה שיש פה ממשלה שלא דואגת לעם אלא לכסא אז איך אתה רוצה להחליף אותה? בעוד שנתיים שיחוקקו עוד חוקים לרעתך או פשוט להרעיד את המדינה?

• אהבתי 4
פורסם

כולם רוצים שקט כי כולם יודעים שאתה לא יכול להיות במלחמה כל החיים.

בגלל זה אתה עובר ממבצע למבצע שקונים לך את השקט עד שהגיע מר ביטחון והחליט לקנות מארגון טרור שקט בכסף עד שהמפלצת גשלה יותר מידי והביאה לנו וואחד ביס.

זה סוג של מחלה כרונית שביבי החליף את הטיפול לאחד עם פחות תופעות לואי אבל שלא עובד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, eladns כתב:

@DareDevil

וואלה הייתי בטוח היום עד 10 בבוקר כבר נשמע שירד איזה טיל איכותי על מי ששלח את הכתב"ם בגלל שזה תל אביב.

אלעד אל תחייה בסרט, מי שנותן לטרור בלונים לשרוף שדות יתן גם לכטבמ שנפל לעבור כאילו כלום.

כשזה יגיע לבתים של שרים כאלו ואחרים, זה ישפיע.

אם זה יגיע לשרה היא פשוט תעלה על מטוס ותעוף מפה.

• אהבתי 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

יובל אומר דבר פשוט

אזרחים הפגינו ונאבקו נגד רפורמה משפטית לרבות הוצאת כספים מהארץ ואיום בסרבנות - שזה הנשק הכי כואב, וכן, זה עזר הרפורמה נגנזה.

אבל החיים בעצמם לא מענינים איש

עולם כמנהגו נוהג הרבה שנים

האמת שאין לי כבר ציפיות מאיש

אם אחרי ה7/10, אומר הרמטכל שאפשר להסתמך על גדר חכמה ועל המצרים בפלדלפי

והיו שחשבו, לפני כמה חודשים להפסיק את המלחמה, אז החיים לא באמת מענינים איש

ואנשים מוכנים להאבק על שליטה במוסדות המדינה הרבה יותר מעל החיים בעצמם.

עצוב ומדכא.

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • תוכן חדש...