Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 דקות, EliC25 כתב:

תהיה נאמן למדינה, המדינה והאוכלוסיה תתייחס אליך כשווה.

תחנך את משפחתך מגיל 0 שאתה עם האויב - לעולם לא תהיה שווה.

הדרוזים הם ההוכחה לכך שזה לא נכון. 

כן נכון שיהיה בך אמון, לא נכון שאתה תהיה אזרח סוג א (בישראל, אלא רק היהודים).

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בוא נסביר את זה ברמה פרקטית יותר, מה חסר כדי שהדרוזים ירגישו יותר שווים בחברה? אני לא אומר שהם שווים, אבל אני מנסה שנבין יותר לעומק במה בדיוק.

פורסם
לפני 3 דקות, EliC25 כתב:

מה חסר כדי שהדרוזים ירגישו יותר שווים בחברה?

שאל דרוזי ששירת בצבא מה דעתו על חוק הלאום.

החוק הזה יצר משבר גדול בהזדהות שלהם עם המדינה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אני פשוט רואה את התגובה הישראלית גם בדרום וגם בצפון ופשוט יש לי עצבים בגוף.

פשוט מדינה רקובה מהיסוד, לא מדובר בעוד מבצע בעזה או חסימה של מנהרה. פאקינג מלחמה. שחטו יהודים בבתים שלהם. 

תעמידו  סוללות MLRS ותתחילו לשטח כל שכונה צפונית בעזה,תכינו את השטח לקראת כניסה קרקעית, שחיילי צהל לא ילכו כמו ברווזים במטווח.

זין על העולם כרגע. נחצה פה קו אדום. התגובה של ישראל זה כאילו מדובר בעוד מבצע. שלא יזיינו את המוח כמה טונות פצצה הורידו על עזה. זה לא מעניין אף אחד.

אף אחד לא יבוא להילחם את המלחמות שלנו.

הנהגה כושלת, רופסת וחסרת מעוף ויוזמה. 

מדובר פה על הכבוד הלאומי של מדינת ישראל. האוייבים שלנו צופים בנו כעת. 

עריכה אחרונה על ידי FlicK
  • אהבתי 5

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

גם הנאציזם הוא רעיון, פאשיזם, קומיניזם, יפן הקיסרית נשענה על אידיאולוגיה רבת מסורת. הרבה אידיאולוגיות חוסלו במהלך ההיסטוריה.

אידיאולוגיות לא מתו ולא חוסלו, הן הצטמצמו אבל נותרו בהקף קטן יחסית בכל מקום בעולם.  עדיין תמצא נאצים (ניאו נאצים) פשיסטים (גם כאן) וקומוניזם קיצוני (צפון קוריאה) . והאתגר הוא לצמצם את זה יותר.

המלחמה בעזה ומול חיבאללה ובמקור- איראן זוהי מלחמה נגד אידיאולוגיה. בכזו מלחמה קשה לנצח בהיקף מקומי כמו היום כאן עכשיו. ולכן ארצות הברית כאן לצידנו. ושאר העולם המערבי עוד לא הפנים את זה.  רוסיה וסין מגבות את האידיאולוגים האלה במטרה להשיג הגמוניה נגד המערב. זה הרבה יותר גדול מאיתנו. כל השאר דיבורים.

לא יהיה ניצחון מוחץ, בוודאי לא מדיני . כן הישגים צבאיים והפוגה בסגנון תנכי - תשקוט הארץ 40 שנה יותר או פחות. 

לא סתם היתה כותרת מאוד מפוקחת השבוע -

״ראש הממשלה של ישראל הוא ג'ו ביידן. עכשיו בואו נתאפס על עצמנו
נשיא ארה"ב, שנטל את המושכות לידיו, מעניק לנו חלון הזדמנויות חסר תקדים לעשות שינוי אסטרטגי, מדיני, פוליטי וחברתי חריף. אבל כדי לעשות זאת אנחנו צריכים להיפטר במהירות לא רק מנתניהו, אלא מכל המנהיגים והאליטות הישראליות המקובעות, הפחדניות והאנוכיות שהובילו אותנו לכאן.״

אילולי הירוט שביצעו האמריקנים בים האדום, היה מגיע תרחיש פגיעה מדוייקת , כמו שהיה בשדות הנפט הסעודים, במטרות בארץ.  כשכל מערך היירוט שלך מסתכל דרומה מסלול מתימן הוא הכי פחות צפוי.

כל השאר דיבורים .

• אהבתי 2
  • מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 24 דקות, פריג'י כתב:

ביידן לא ייתן לפתוח חזית צפונית בשנת בחירות. 

Don't. - זה לאירן/חיזבאלה.

זה לשני הצדדים.

כול אחד נהפך להיות לפרשן בכיר.

• אהבתי 2
  • רעיון גרוע 1

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני שעה גלנט אמר שאנחנו במלחמה עם חיזבלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, EliC25 כתב:

בוא נסביר את זה ברמה פרקטית יותר, מה חסר כדי שהדרוזים ירגישו יותר שווים בחברה? אני לא אומר שהם שווים, אבל אני מנסה שנבין יותר לעומק במה בדיוק.

בכללי, הרוב הגזעני כאן משתלט על המרחב.

יש לי חבר דרוזי טוב מהשירות, תמיד הסתכלו עליו בעין אחרת. 

יש מקרים שאנשים מרוויחים את זה ביושר, מכל המגזרים.

אבל כאן לא הייתה סיבה חוץ מגזענות.

לגבי היירוט מתימן, לדעתי סיכוי נמוך שהיה נופל כאן בין הכסאות והיה מגיע ליעד.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
  • אהבתי 2
פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

ואם בחרדים עסקינן - זק"א, איחוד הצלה, ידידים ועוד שלל ארגונים מצלצל לך מוכר?

גדוד סיור בדואי או הגדס"ר המדברי מצלצל מוכר? בכל הגבולות מדובב/הר דוב/חרמון בצפון עד ראס סודר בסיני בדואים ישבו איתי בזחל"מים בסיורי לילה והלכו ברגל בסיורי בוקר. חרדים שם לא ראיתי.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

רוצה לספר לי על ארגונים דומים בחברה הערבית?

לא צריך מתנדבים, זאת תפקידה של מדינה. שיעבדו כולם כמו כולם. את הערבים אני רואה בבתי חולים בכל הרמות, ממנקים עד רופאים. רוקחים בבתי מרקחת.  בלי לדבר על בנין, ניקיון וכו'.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

אבל לעצם העניין, הבעיה עם ערביי ישראל חמורה יותר, שכן בנוסף לכך שהם לא תורמים לחברה כמו הישראלי הממוצע, הם גם מכבידים על הישראלי הממוצע עקב מעורבות גבוהה בגניבות רכבים, אלימות ועוד שלל אירועים פליליים ובטחוניים.

לחרדים אין צורך, הם גונבים ישירות מקופה ציבורית. זה נקרא הסכמים קואליציוניים.

לפני 56 דקות, EliC25 כתב:

אם אתה מבין שאצל כל אחד זה אחר, מעלה תמיהה הקביעה שלך שכל אחד לא צריך את זה.

אמרתי שאני לא חייב, לא כל אחד. אז לא צריך לרחם עלי, תרחם על אנשים שלא מסוגלים להתמודד בכוחות עצמם.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)
לפני שעה, FlicK כתב:

תעמידו  סוללות MLRS ותתחילו לשטח כל שכונה צפונית בעזה,תכינו את השטח לקראת כניסה קרקעית, שחיילי צהל לא ילכו כמו ברווזים במטווח.

לפני כמה ימים שמאתי את יאיר גולן. הוא אמר שחיילי הצבא האדום ידעו לנצל טוב טוב את ההריסות של סטלינגרד. לא בטוח שלשטח את עזה לטובתנו.

לפני שעה, FlicK כתב:

זין על העולם כרגע.

גם על ארה"ב?

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם (נערך)

לא אמרתי עזה, אמרתי צפון הרצועה. צריך ללמוד מהלקחים של צוק איתן.

לגבי ארה"ב, נכון היא עוזרת לנו מאוד במישור הצבאי/כלכלי/מדיני. ועם כל הכבוד להם צריך לשים את האינטרסיים הישראליים לפני הכל.

יש לך יותר מ100 אלף טילים שחלקם מדוייקים מכוונים למדינת ישראל. זה איום משמעותי ביותר על המדינה.

הטילים האלה יכוונו על נמלים/בתי זיקוק/מוסדות מדינה/ריכוזי איכלוסין. יהיה פה נזק אדיר בעורף. לא מדובר פה על חמאס.

מלחמה מול חיזבאללה היא בלתי נמענת. עדיף שאתה זה שתפתיע אותם ולא הם אותך (כי כבר ראינו מה קרה).

עריכה אחרונה על ידי FlicK

פורסם

דווקא נראה שלפני ההפצצות האחרונות הם חיו די טוב!

כול החנויות עמוסות בסחורה, זה בכלל לא דומה לאזור תחת מצור כמו שהם אוהבים לבכות לכול העולם.

מישהו יודע מאיפה כול המכוניות שרואים בסרטון? חלקן די חדשות.

ולעומת זאות האופנעים נראים כאילו הוציעו אותם מפח זבל

• תוכן חדש...