Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, יובל .מ. כתב:

דחפתם את ביבי לידיים של החרדים ואת מצביעי הימין אל הציונות הדתית ואתה מתפלא.

מה? 

איף.

לפני 8 דקות, mikyl כתב:

אתה באמת מאמין לכל הבולשיט הזה? שבן אדם עם סכין או גרזן תוקף 4 חיילים חמושים בשביל 3000 למשפחתו?

כן, כי ככה קל להתמודד עם השאלה והמציאות היותר קשה.

לפני 3 דקות, oryo כתב:

אני לא מטריל אני באמת לא מצליח להבין את זה.

כי המציאות הקשה היא באסה. ואם אפשר להאשים מישהו אחר בהכול זה קל יותר.

השמאל, היהודים, אין לי זמן להתאמן /לאכול בריא בגלל העבודה/ילדים. 

זה תמיד יותר קל להאשים מישהו אוטומטית, מאשר לעכל את זה שיש פה בעיה קשה ושלא הכול פשוט.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

רק בזכותי. גאה בעצמי.

סבבה. מבין אותך.

תענה על השאלה ששאלתי.

מזכיר לך שבכל מדינה דמוקרטית מערבית יש תשובה פשוטה.

מה התשובה בקשר לישראל שאחרי ההפיכה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

אני תוהה כמה (ומי? סורוס?) שילמו בזמנו לחברי המחתרות שלחמו מול הבריטים 

עריכה אחרונה על ידי pl7410
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 28 דקות, oryo כתב:

באמת קל להתעלם, זה כאילו לא היית כאן כשביבי שיקר ללפיד, ואז כשהוא שיקר לגנץ וכולנו היינו כזה "גנץ הוא משקר לך!!" וגנץ היה כזה "לא לא תראה הנה נייר" ובסוף מי היה מאמין זה הכל היה שקר. שוקינג! 

אותו כנ"ל עם חבריו מימין ליברמן בוגי סער בנט אדלשטיין (שכעת אידיוטים שימושיים מכנים לעתים שמאל, לך תבין) 

במשך שנים על גבי שנים האדם שורף את כולם, כולם כולל כולם ימין שמאל קדימה אחורה מעלה מטה, ועדיין אנשים איכשהו כותבים את מה שאתה כותב. למילים אין משמעות ולאמת אין ערך. 

מה שמבלבל אותי בהקשר שלך ספציפית זה שאתה בעצמך כתבת שאתה לא מתומכיו, אז תיישב לי את הסתירה יובל: איך בעצם אתה מתעלם מכל זה? 

אני לא מטריל אני באמת לא מצליח להבין את זה.

אני לא מתעלם מזה, ברור לי שהוא מניאק. אבל זה משחק של מניאקים. כמעט כל אחד ואחד מחברי הכנסת שמכהנים נתפס משקר. שנזכיר איך התלהבו שעצרו את מתווה הגז כי "סביבה!!!111" ואז כשגרמניה כמעט קפאה מקור התלהבו שמכרו להם?

תאשים את מי שלא ידעו לגדר את עצמם מול שקרים. התחום הפוליטי הוא לא אנשים שנותנים מילה ועומדים בה, שלא יהיו חברים, שישנאו אחד את השני, אבל שיעבדו ביחד. ולפיד יכל להרגיע את השטח אם היה הולך לבית הנשיא בלי אולטימטום, אבל כיף להראות כמוביל מחאה, מרגיש את עצמו בן גוריון.

וכן, גם עם ביבי אפשר לעבוד למרות הכל.

קשה לכם עם דרעי? תאשימו את היועמ"ש שזרם על הסכם שחצי ממנו זה תחום אפור. היה קשה לרשום "פרישה לצמיתות"? זה משהו שסטודנט שנה א' למשפטים במכללת אונו היה יכול לחשוב עליו. לא יחתום תדאג להריץ משפט מהר ולסגור את הסיפור, או להגיש ערעור לפני הבחירות.

באופן אישי - מעניין לי את הביצה השמאלית מי יהיה רוה"מ, כולם שם אנשים שרק מלחשוב על הטייטל שלהם עומד להם.

ובוא נדבר עכשיו תאכלס, אחרי כל הרעש והבלאגן, אתה מאמין שמישהו מהציונות הדתית/ליכוד יכול להתקפל? מישהו יכול להגיד טוב אני עוצר את הרפורמה? הוא מפסיד את כל האמינות שעוד נשארה לו. מצד שני אני לא רואה את לפיד מוכן לוותר על התמונות שלו כמנהיג. כולם טיפסו על עצים ושלפו מסור להתחיל לנסר מתחת.

ואם מחר בבוקר יהיה נהג עצבני כי יש לו משהו דחוף שידרוס מפגין, ללפיד לא יהיה אכפת מזה שהמפגין נדרס או שהנהג יילך לכלא. 

כל השאר פה זה סתם התפלספויות. שאלות שממציאים ותיאוריות של מחר בבוקר הלכה המדינה. לא מעניין אותי מה קורה בניו זילנד או באוסטרליה, שם הסכנה היחידה זה עכביש שגדל בביוב או גרמניה שמודאגת מהחלת עונש מוות בישראל, אולי בהמשך גם יעלו פוסט על איחורים ברכבת ישראל.

נסכם הכל - שלפיד יקום בבוקר ויילך לעבוד לשם שינוי. רוטמן בועדת הכנסת או משהו כזה זה בולשיט, הצגה למצלמות, החוקים האמיתיים נסגרים בישיבה מצומצמת על ויסקי וסיגר כמו שעשו כל מנהיגי מדינת ישראל אי פעם.

פורסם
Just now, יובל .מ. כתב:

שאלות שממציאים ותיאוריות של מחר בבוקר הלכה המדינה.

זה לא תאוריה.

כנראה שפספסת אז הנה שוב מול הפנים שלך:

image.thumb.png.b8347d530c7a7c212b2172545e58a164.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

יובל כל מה שרשמת הוא בליל של שטויות. עמך הסליחה, אבל כשקוראים אותם מבינים מי הם "מצביעי הימין".
יש לך דרך מאוד מאוד עקומה ומקולקלת להסתכל על העולם. מאוד מאוד מאוד עקומה ומקולקלת.

אין מה לנהל משא ומתן עם חבורה של פשיסטים שמנסים לשנות פה את שיטת המשטר. המשא ומתן רק "יכשיר" את המהלך שלהם.
הם יוציאו הדלפות כאילו הצד השני מסכים, המחאה תירגע, העולם ירגע ובפועל כמובן שזה יהיה שקר.
אני מחכה כבר שנגיע לביטול של בג"ץ ואנרכיה עד אז צריך להמשיך לחסום כבישים כל יום כל היום מבחינתי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, פינדר כתב:

על האנשים האלו אני אמור לסמוך שידאגו לדמוקרטיה:

image.thumb.png.5efaf576a7e4820ce52e52e28234e2ca.png

איזה עליבות, וואוו. שיוסיף לחוק הזה גם הוראות להקמת safe space למי שנפגע מהדגל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

איזה עליבות, וואוו. שיוסיף לחוק הזה גם הוראות להקמת safe space למי שנפגע מהדגל.

ואתה חושב שאין מה לדאוג??

כמה מהר אפשר לקפוץ מחוק כזה לחוק שאוסר הפגנות, בכל מני עילות מטופשות (מספר מפגינים, צבעי הדגלים, שירי מחאה וכו)?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

זאת בסך הכל הצעת חוק.

כשאלה יהיו חוקים אמיתיים, ובאמת מישהו יאכוף רותם, אז יהיה ממה לדאוג. 

בינתיים מה שמדאיג זה שכספי המיסים שלי הולכים למימון של המטומטם הזה. 

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מקארתי מבסוט למעלה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

הכי חשוב שיש לנו אשם. לפיד שלא מוכן לתקן את המצב.

כמו בתוכנית שהייתה לפני שבוע או משהו. גם פה השמאלנים אשמים - הם לא מתקנים את החרא שלנו.

אתה מבין אור? יותר קל להאשים שמאלנים מאשר להתמודד עם זה שהבחירה שלי שנעשתה היא גרועה וכולם אמרו לי שהיא גרועה אבל עשיתי דווקא ועכשיו קקה לי. זה לפיד הטמבל.

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

זאת בסך הכל הצעת חוק.

"זאת בסך הכול קריאה ראשונה"

"זאת בסך הכול קריאה שניה"

"טוב בסדר, גם ככה אני לא יוצא עם דגלים כאלה"

ואז שוב ושוב עם כול הצעת חוק אחרת.

עריכה אחרונה על ידי David32
  • אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

סלואי, שאלה קצת אחרת.

יוצא לך מדי פעם לצפות בהתנהגות של רוטמן בוועדת חוקה?

איך אתה עם התנהגות כזאת? סבבצ'יק?

ומהבן אדם שדוחף את הרפורמה הזאת? נראה לך מתאים?

רק אל תגיד לי שכול הפוליטיקאים כאלה ובגלל זה זה בסדר.

ראיתי את התנהלות יו"ר הועדות בכנסת הקודמת מתנהלים באותה צורה בדיוק , אז זה ככל הנראה היה בסדר.

זה בכלל לא הענין, הענין הוא שאם יסגרו את הנשיא , ביבי לפיד וגנץ בחדר אחד הנושא הנ"ל נסגר תוך 24-48 שעות.

לצערי אין הנהגה בישראל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...