Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, בכלל לא.

אישית, אני מצפה שתעשה מה שאתה רוצה ושתישא באחריות אח"כ - פעם אמרו לי שזו ההגדרה של להיות ימני.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לפני 31 דקות, Night Driver כתב:

אם ככה מתייחסים לפריווילגים מעניין איך נראו הפוגרומצ'יקים מחווארה.

שמעתי שהם קיבלו טרמפ לגלידה גולדה אחרי הפוגרום, ומשם חזרה להתנחלות.

פתאום לבן גביר מה זה חשוב לטפל ב"אנרכיסטים" וחוסמי כבישים. רק לפני שנה-שנתיים הוא אמר שחסימת כבישים היא לגיטימית. אני מניח שגם הצתת בתים ורכבים היא לגיטימית פשוט תלוי של מי הם.
אם זה של ערבים/"שמאלנים" זה מותר ואף רצוי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לקחת אחריות על מעשים שלך זו הגדרה של להיות הגון. 

כמה פוליטיקאים חסרים את התכונה הזו. "אני אחראי אבל לא אשם"

Ford Mondeo 2.0T + Bluefin Remap - נמכרה

Infiniti G37 2013

פורסם

תשמע הוא מתרגל. כשאבי מעוז יעמיד אותו לדין תורה על מעשיו עם בן זוגו הוא גם יגיד "אני אחראי אבל לא אשם". נשמע משכנע בהקשר הזה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הדבר ההזוי בעיני זה שהוא מצביע נגד אמונת החיים שלו.

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 35 דקות, gadik6 כתב:

אם הרפורמה תעבור, ובהנחה וזה לא חוק יסוד, אז בית המשפט העליון, או הכנסת הבאה.

חוק יסוד זה מס שפתיים. אין שום הבדל בין חוק יסוד לחוק רגיל, בעיקר עוד אחת מהירושות בסגנון "אבות אכלו בוסר". 

הכנסת הבאה זה אולי כיוון אבל זו שיטת ממשל בעייתית אם כנסת נבחרת מבטלת את מה שעשתה קודמתה (וחוזר חלילה).

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לומר שבחודש הבא מכריזים על דיקטטורה זה בהחלט הפצת היסטריה בלי שום נימוק והסבר, אלא אם מדובר במתיחת 1 באפריל.

אני מניח שמשתמשים בטרמינולוגיה הזו כדי לייצר סנטימנט ותחושה של נחיצות/בהילות. ברור שלוקח זמן להשתלט על מוסדות השלטון (בית משפט במקרה הזה), ולאחר מכן על מנגנוני אכיפת החוק, תקשורת וכו'. זה לא מהיום למחר, זה תהליך. בגלל שמבנה הרשויות שלנו מלכתחילה די עקום, השינויים המוצעים במערכת המשפט בהינתן המהירות, האופי, הקונטקסט והיוזמים מייצרים התנגדות גדולה. 

וזה גם לא כל כך תלוש מהמציאות לטעון ששינויים כאלה יכולים להביא לדמוקרטיה חלשה יותר.

לפני 19 דקות, DareDevil כתב:

כמה תמונות מההפגנה מתוך הצילומים של ווינט

אוו וה. אני מבין שהמשטרה החליטה להפסיק להשתמש בכפפות של משי (לעומת החסימה במוצא"ש). הולך להיות מעניין.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 1 דקה, Gosser1860 כתב:

חוק יסוד זה מס שפתיים. אין שום הבדל בין חוק יסוד לחוק רגיל

למה אתה מתכוון?

חלק מה״רפורמה״ הוא מניעה מבג״ץ לפסול חוק יסוד.

ואת המילים חוק יסוד יהיה אפשר להצמיד לכל חוק, כמו שמתכוונים לעשות כדי לאפשר לדרעי לכהן כשר.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עמדתי הבוקר 45 דקות על הכביש במקום ה 10 דקות הרגילות שלוקח לי להגיע לעבודה.

ואני בסדר עם זה.

זה בטח שלא כיף, אני לא בעד לחסום כבישים, אבל מחאות יעילות יותר כאשר יש להן שיניים.

אני ממש, אבל ממש לא בעד חסימת האפשרות של אנשים להיכנס לרכבת למשל, זה צעד אחד רחוק מדי.

ומצד שני, המחאה המאוד עדינה שהתנהלה עד עכשיו זה משהו שהממשלה יכולה לעבור עליו לסדר היום ולהמשיך, כי שירת "קומביה" לא מאיימת עליהם.

חשוב שאדריכלי המהפיכה יבינו 2 דברים:

1- לא מדובר ב "אנרכיסטים" ושאר חרטוטים. מדובר בכולם. אנשים מכל מקום, כל צבע, כל רקע, ומגוון גדול של אמונות אישיות ופוליטיות.

2- הקהל שמרכיב את ההפגנות האלו מחויב ובעל אמונה חזקה במה שהם עושים, וזה שבן גביר ישלח קצת מהבריונים שלו כמו שהוא עושה בהפגנות בירושלים לא יביא את סופה של המחאה, וגם לא לירידה בכמות המפגינים. חשוב שיבינו שהמחאה הזו כאן כדי להישאר, ותחריף כל עוד יש צורך (לא לקוים אלימים אני מקווה. אני נגד.)

• מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 24 דקות, stx כתב:

לא, בכלל לא.

אישית, אני מצפה שתעשה מה שאתה רוצה ושתישא באחריות אח"כ - פעם אמרו לי שזו ההגדרה של להיות ימני.

זאת הגדרה של להיות בן אדם בוגר. 

את זה אנחנו צריכים לדרוש מנציגי הציבור שלנו כי בסוף יוצא אנחנו נושאים באחריות של המעשים שלהם, למרות שלא עשינו כלום.

אבל מה אתה מנסה להגיד בזה? 

לפני 11 דקות, Gosser1860 כתב:

וזה גם לא כל כך תלוש מהמציאות לטעון ששינויים כאלה יכולים להביא לדמוקרטיה חלשה יותר.

בהחלט, אבל זה לא דיקטטורה. 

לפני 2 דקות, Pika007 כתב:

ואני בסדר עם זה.

זה בטח שלא כיף, אני לא בעד לחסום כבישים, אבל מחאות יעילות יותר כאשר יש להן שיניים

אני בטוח שהיית מדבר אחרת אם היית מאחר לאיזה תור חשוב שהיה קשה לקבוע, או אם היית אישה בהריון, או אם היית מאחר להוציא ילד ממסגרת, או אם היה לך נזק כספי משמעותי כתוצאה מהאיחור.

אתה חושב שתהיה לזה השפעה? לדעתי לא. אנחנו מרביצים לעצמינו והם משתינים עלינו בקשת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

אני בטוח שהיית מדבר אחרת אם היית מאחר לאיזה תור חשוב שהיה קשה לקבוע, או אם היית אישה בהריון, או אם היית מאחר להוציא ילד ממסגרת, או אם היה לך נזק כספי משמעותי כתוצאה מהאיחור.

אתה חושב שתהיה לזה השפעה? לדעתי לא. אנחנו מרביצים לעצמינו והם משתינים עלינו בקשת.

קודם כל, אין לך מושג איך נראה היום שלי ומה היו ההשלכות של זה מבחינתי. ובהחלט יש השלכות. אני עדיין בסדר עם זה.

אם הייתי אשה בהריון? לא יודע, אני לא אשה בהריון אז אין לי שום דרך לדבר או להביע דעה כאחת.

כן, אני חושב שתהיה לזה השפעה. אתה לא חושב ככה- וזה בסדר.

לשיטתך מה צריך לעשות?

פורסם
לפני 14 דקות, Pika007 כתב:

לא בעד חסימת האפשרות של אנשים להיכנס לרכבת למשל

הם לא מנעו מאנשים להיכנס לרכבת.

הם עמדו כך שהדלת לא תוכל להיסגר, והרכבת לא תוכל לצאת.

זה לפחות מה שהיה ברכבת שאני הייתי עליה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 18 דקות, Pika007 כתב:

ואני בסדר עם זה.

זה בטח שלא כיף, אני לא בעד לחסום כבישים, אבל מחאות יעילות יותר כאשר יש להן שיניים.

אבל אם היית בדרך לחדר לידה?

או מצד שני, אם המחאה הייתה של מתנחלים שרוצים למנוע הריסת מאחז? היית בסדר כי דמוקרטיה או נגד כי זה לא לטובתך?

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

הם לא מנעו מאנשים להיכנס לרכבת.

הם עמדו כך שהדלת לא תוכל להיסגר, והרכבת לא תוכל לצאת.

זה לפחות מה שהיה ברכבת שאני הייתי עליה.

זה לא הופך את זה לבסדר.

בסוף יש מישהו על הרכבת שנלקחה לו הזכות לחופש התנועה.

בתור אלה שמדברים כל היום על שיעורי אזרחות, לא רשום בשום מקום שהזכות למחאה של המפגינים עולה על חופש התנועה של כל שאר.

הזכות לביטחון נגיד כן מקבלת עדיפות על הזכות לפרטיות, בגלל זה כל מאבטח שעבר קורס של 6 ימים יכול לפתוח לי את התיק/תא מטען בכניסה לקניון. זה גם משהו שמוגדר בחוק. אבל עצירת רכבות ותנועה? לא.

לפני 9 דקות, Pika007 כתב:

ובהחלט יש השלכות. אני עדיין בסדר עם זה.

יופי שאתה בסדר. יש סיכוי שמי שהיה לפנייך או אחרייך בפקק כנראה שלא היה בסדר עם זה. 

• אהבתי 1
פורסם

נו באמת, מה אנחנו ילדים? 

מה זה אם? אם דרעי לא היה גונב פעמיים לא היינו במצב הזה. 

אם מירב מיכאלי לא היתה כזו אגואיסטית לא היינו במצב הזה. 

אבל מה, אנחנו לא חיים בכאילו/אם.

זו המציאות. במציאות הזו לא דווח על אף אחד שלא הגיע למיון בגלל ההפגנה (לא אומר שזה לא קרה)

Infiniti G37 2013

פורסם
לפני 2 דקות, ArikM כתב:

נו באמת, מה אנחנו ילדים? 

מה זה אם? אם דרעי לא היה גונב פעמיים לא היינו במצב הזה. 

אם מירב מיכאלי לא היתה כזו אגואיסטית לא היינו במצב הזה. 

אבל מה, אנחנו לא חיים בכאילו/אם.

זו המציאות. במציאות הזו לא דווח על אף אחד שלא הגיע למיון בגלל ההפגנה (לא אומר שזה לא קרה)

צודק, בוא נמשיך כדי שמישהו לא יצליח להגיע! אז נדע שהמחאה אפקטיבית.

אם יש משהו אחד שהמחאה הזאת עושה היא רק גורמת לצדדים להתחפר בעמדות עוד יותר. טמטום. 

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:
לפני 45 דקות, stx כתב:

לא, בכלל לא.

זאת הגדרה של להיות בן אדם בוגר. 

את זה אנחנו צריכים לדרוש מנציגי הציבור שלנו כי בסוף יוצא אנחנו נושאים באחריות של המעשים שלהם, למרות שלא עשינו כלום.

אבל מה אתה מנסה להגיד בזה? 

מנסה להגיד בזה כמה דברים:

הראשון, תשובה לשאלה שלך מה מצפים שתעשה.

השני, להסביר שיש השלכות גם ללשבת בבית ולא לעשות כלום - וראוי שכל אחד יחשוב עם עצמו מה הוא חושב שההשלכות האלו יהיו ואם הוא מוכן לשאת בהן.

אני לא בקיא במי ארגן מה ואיך תואמו ההפגנות אבל הבוקר הייתי בצומת, עמדו לידינו שוטרים, שמרו על הסדר וכשהגיע הזמן להתפנות - כולם התפנו.

שוב, אנרכיזם זה לא.

אני לא בעד חסימת כבישים, אבל כרגע זו הצורה שהמחאה לובשת, ולמיטב הבנתי - היא לפי החוק.

אם מישהו רוצה לקרוא לזה צביעות, מוזמנים ואני אתייחס לזה, פשוט לא כרגע.

דבר שלישי, יש לי ציפיות מנציגי הציבור שאני שלחתי לכנסת וברור שהם לא בקואליציה. אבל מצד שני, אני מקווה שאנשים שכן הצביעו לממשלה הזאת מסתכלים על המעשים שלה ומשווים אותם מול הציפיות שלהם - את הפיתות של בן גביר, את המינויים הלא ראויים, את ההתבטאויות של אמסלם, את סדר העדיפויות המעוות - חוק דרעי, הפיכת היעוץ המשפטי למשרות אמון - וכל זה בחודשיים!

הממשלה הזאת היא לא ימין על מלא ולא ימין בקטנה.

כימני, אני לא מבין איך אפשר לתמוך בה.

• אהבתי 4
  • תוכן חדש...