Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

לכיס של מי?

של המתנחלים או תלמידי הישיבות?

😀 לכיס של המסכנים שעדיין ישארו כאן.

לפני כשעה, David32 כתב:

בדיוק. גם אני מאמין בזה.

אחר כך בקבוצת וואצאפ הם צוחקים עלינו.

כמובן שזה כך, הוידאו הזה ממחיש זאת. מול המצלמה אקוניס וטיבי רבים

אח"כ כשהם חושבים שהמצלמה כבויה (שניה 55 בערך) הם צוחקים ומחליקים כף.
היום גם פורסמה תמונה של לוין עם כסיף וטיבי. הכל שואו בערך כמו WWE.

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

אני לא מאמין שהכל כל כך מפגר, בחיי.

Never Go Full Retard Tropic Thunder GIF - Never Go Full Retard Tropic  Thunder Dont Be Retarded - Discover & Share GIFs

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

היה פה כבר?

הקדמתי אותך.

אבל לא נורא, זה רק בגלל שקשה לעמוד בקצב של ה WTF שהממשלה הזו מייצרת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

לוין נראה לי כמו טיפוס של בירת חיטה.

יותר דומה לחברים האוונגלים שלו שהובילו את היובש.

(מזל שהחסידים אוהבים סליבוביץ׳)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

למי שלא מבואס מספיק עדיין, מציע לקרוא את הראיון עם רוטמן ב"הארץ". הנה מה שאפשר ללמוד משם, למי שלא יכול לקרוא:

שופטי בגצ בורים. המתנגדים כולם שמאלנים. מי שמבקש לרכך את הרפורמה מהימין זה כי הוא כמו האמא האמיתית של התינוק ממשפט שלמה (ורוטמן הוא שלמה המלך - לא פחות). הונגריה זה לא כזה רע, כי לפני זה היה שם קומוניזם, ומה, זה עדיף על היום?!. אברכים הם הקבוצה הכי מסכנה בישראל ומגיע להם יותר. בישראל אין חופש אקדמי. אין גם ממשלה בישראל ששולטת על הכנסת ולא היתה. גם עכשיו לא. בגצ מייצג מיעוט אשכנזי שמאלני מתל אביב שדורס מיעוטים. 

אין ספק שרוטמן הוא דמגוג מוכשר. וכמו חלק גדול מהימין הישראלי בשנים האחרונות וכנראה כמו רוב קבוצות השנאה האחרות בעולם הוא עושה שימוש יוצא דופן בפוליטיקת זהויות. כשקראתי את זה, הייתי צריך להזכיר לעצמי כל כמה משפטים שהאברכים המסכנים מבני ברק חיים על חשבוני ושרוטמן הוא מתנחל שגר בישוב שלפחות במקור היה מאחז לא חוקי, ושה-end game מבחינת הקבוצה שהוא מייצג זה משיח ומדינת הלכה.

לא יודע אם ישראל הולכת להיות דיקטטורה או לבנון או כל דבר אחר. אבל די בטוח שמישהו כמו רוטמן (או לוין) מפחידים הרבה, הרבה, הרבה יותר בכיוון הזה מביבי הישן והטוב שבסך הכל רוצה כמה מיליונים לקנות לעצמו חליפות וסיגרים.

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אין על ביבי.

חבל שהצד שלי לא יודעים להיות ציניקנים כמוהו ולהבין שעדיף לממן לו גם חמישה בתים ולחכות שיפרוש לפנסיה, מאשר לפנטז שיצא לנבצרות ולתת לשותפים שלו לסחוט ממנו מדינת הלכה תוך כדי.

• אהבתי 2
פורסם

"ציניקנים מעולם לא בנו שום דבר" - יאיר לפיד.

• מצחיק 2

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

חבל שהצד שלי לא יודעים להיות ציניקנים כמוהו ולהבין שעדיף לממן לו גם חמישה בתים

אין להם אישורי בניה בכפרים שלהם אז אתה מצפה שהם יממנו לביבי בתים עכשיו?? קאם און!

• אהבתי 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

למי שלא מבואס מספיק עדיין, מציע לקרוא את הראיון עם רוטמן ב"הארץ". הנה מה שאפשר ללמוד משם, למי שלא יכול לקרוא:

הטעות הראשונה שלך היא שאתה מאמין למה שכתוב בעיתון הארץ.

עניין אותי מי הכתב שאחראי על הכתבה הזאת, אז בדקתי. זה אותו אחד שעשה גם "ראיון" עם עדי אלטשולר, שהכותרת שלו (שהיא כביכול ציטוט) היא "מתעשרי ההיי-טק, שזה כל תל אביב בגדול, הם קמצנים ויהירים".

תרשה לי להניח שהקשר בין מה שכתוב למה שנאמר באמת הוא מקרי לחלוטין.

מקווה שלא תביא גם כתבות של רוגל אלפר כרפרנס.

הטעות השניה היא שאתה עוד משלם כדי לקרוא את זה (?).

ולעניינינו - אצלי דווקא הרושם הפוך. ככל שאני צופה יותר בדיונים של ועדת החוקה, בהצבעות בכנסת ועוד, אני מופתע עד כמה שרוטמן רהוט, חריף, בקיא בפרטים ויסודי. כנראה שהוא היה עורך דין טוב.

מצד שני, לאופוזיציה אין ממש מה להציע חוץ מצעקות, הצגות והערות ביניים (מי שבעיקר מצטיינים בזה אלה יוראי להב מרציאנו, קארין אלהרר ועוד).

היה משעשע גם לראות איך הוא מציב מראה לחברי ישראל ביתנו, למשל עודד פורר, ומצטט לו הצעותת חוק שהוא עצמו הציע בכנסת הקודמת, ואשר כוללות דברים דומים עד זהים למה שרוטמן מנסה להעביר כרגע.

היא פחות משעשע לראות איך עיתונאי חצר דוגמת דרוקר מעוותים ומקצינים בכוונה (או פשוט מרשלנות) את הצעות החוק. למשל הטענה שלו שלקואליציה תהיה אפשרות להדיח "פוליטית" שופטים, כי יהיה להם רוב בועדה (5 מתוך 9), רק שהסעיף שמדבר על הדחה לא משתנה, ועדיין יידרש רוב של שבעה קולות, מה שאומר שלקואליציה ממש אין רוב אוטומטי.

גם הדאגה שלך לשי ניצן לא ממש מובנת לי. כל המינוי שלו מלכתחילה היה מחשיד, שלא לומר מסריח. תפקיד חדש שיעלה למשלם המסים עשרות אלפי שקלים בחודש, מינוי של אדם ללא הכישורים וההשכלה המתאימה (מה לעזאזל הקשר של ניצן לספריה הלאומית?) ועוד. אם כבר אז זה פשע לא להדיח אותו מהתפקיד.

• אהבתי 1

פורסם

משהו שעלה אצלנו בניכר אתמול בשיחת חולין -

מרוב דיבורים על רפורמות פוספס משהו אחר שקורה עם כנסת/ממשלת ישראל (וגם קרה בממשלה הקודמת) - ריבוי פסיכי של ג׳ובים.

שרים מתפטרים במסגרת החוק הנורבגי בשביל לפרווד ג׳וב למישהו אחר מהמפלגה, יותר בעלי משרות = יותר כיף!

תפקידי הזויים ובזויים כמו ״שר ללא תיק״ זה כבר פאסה, כיום יש גם ״שר במשרד ה-״. כמו פרק של המשרד - Assistant regional manager // assistant TO the regional manager. ממתין שיהיה סגן שר לשר במשרד השר, וממלא מקום סגר שר במשרד השר לענייני השר.

כמה מגניב זה להיות recession proof במקום בו אתה זה שקובע את השכר של עצמך, והכסף מגיע מעץ הכסף שלעולם לא מתעייף להניב...

בדיחה

• מצחיק 3

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

ומצטט לו הצעותת חוק שהוא עצמו הציע בכנסת הקודמת, ואשר כוללות דברים דומים עד זהים למה שרוטמן מנסה להעביר כרגע.

בפעם האלף בשרשור הזה, כל אחד מהחוקים והסעיפים יש בו הגיון בפני עצמו.

השילוב של כולם ביחד הוא מהות הבעייה.

לפני 7 דקות, gadik6 כתב:

שרוטמן רהוט, חריף, בקיא בפרטים ויסודי

זה שבן אדם מתבטא בבטחון רב, עד כדי התנשאות וזלזול באחרים, לא אומר שהוא צודק.

כבר יש מספיק דוגמאות לדברים שאמר בועדות, שלאחר בדיקה התבררו כלא נכונים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

תרשה לי להניח שהקשר בין מה שכתוב למה שנאמר באמת הוא מקרי לחלוטין.

אויש נו. זה ראיון. הוא לא אמר שם שום דבר שלא נאמר בהזדמנויות אחרות כבר. בוא. זה לא "אני רוצה לשלוח את כל הג'ינג'ים לגולאג בים המלח". זה הסטנדרט שיט שהימין הדתי, החרדים, הליכוד מפמפמים כבר שנים.

לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

לעניינינו - אצלי דווקא הרושם הפוך.

מה אתה אומר? אני ממש מופתע. אני בעד הרפורמה עכשיו ובפעם הבאה הולך להצביע לציונות הדתית (יהיו מפלגות אחרות בכלל?). תודה!

לפני 11 דקות, gadik6 כתב:

אני מופתע עד כמה שרוטמן רהוט, חריף, בקיא בפרטים ויסודי.

כן, כמו שכתבתי. דמגוג מעולה. ברמה כזו שאפשר לרגע לשכוח שהוא מייצג את האחד הסקטורים הכי לא דמוקרטים שקיימים איפשהו במדינה שמתיימרת להיות מערבית, ומשתף פעולה עם הסקטור הכי לא דמוקרטי שקיים איפשהו במדינה שמתיימרת להיות מערבית. אבל אני מצליח לזכור, ברוך ה'. והסיכוי שכהני דת קיצוניים יעשו משהו שישפר את הדמוקרטיה כאן, גם בטעות, הוא 0. 

• תוכן חדש...