Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שכל אחד ואחד מאיתנו נתקל בעבודתו בכל מיני יס מנים לקקנים חסרי מקצועיות ואינטגריטי שמקודמים ומשפיעים כי הם בובות של איזה בוס גדול שדואג לקריירה שלהם.

הרפורמה אומרת גם שכל מינוי בשירות הציבורי יהיה כזה, כל מינוי של יועץ משפטי יהיה כזה, מינוי של שופטים יהיה כזה, ואז כשנידמה, סוף סוף, לחברות המתוקנות, אוטופיות המשילות למשל של העמים שמסביבנו, גם מינויי הקצונה מדרג הביניים ומעלה, במשטרה ובצבא, בשב"כ ובמוסד, יהיו מינויים כאלו.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

לפחות אולי סמוטריץ' יבין שכל הרעש והצלצולים של ה"רפורמה" נועדו רק כדי לחלץ את ביבי מהמשפט, לתת לדרעי משרה של שר, ולאפשר לביבי להקים ממשלה עם השותפים הטבעיים (המוחלשים) שלו, גנץ ולפיד?

הרי מדיניות "ימין" לא מקודמת על ידי ביבי. אם כבר הימין מיוצג באופן יעיל חד וחכם על ידי סער, שקד, בנט...

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

לפני יומיים הייתי בהפגנת הענק בירושלים. הגעתי לשם, כמו אלפי מפגינים ברכבת. היה צפוי שיהיה עומס רב על הרכבות אבל שרת התחבורה הורתה לא לתגבר את הרכבות לירושלים, למרות שהוראה כזו היא בכלל לא בסמכותה. הנהלת הרכבת התעלמה ממנה והשירות באותו יום היה מצויין.

אבל קיבלנו הצצה לסוג אמשילות שאותו רוצים להשיג. אם ההפיכה תעבור, החלטות כאלו יונחתו על הנהלת הרכבת, או כל חברה ממשלתית אחרת ומי יוכל להגן עלינו, עם בית משפט ללא עילת סבירות ועם שופטים שמונו על ידי הממשלה?

להבנתי זה לא מדויק, מירי רגב בהחלט הורתה שלא לתגבר רכבות. בבוקר כשהגיעו הדיווחים על העומס יצאה הודעה ממשרד התחבורה (ולא מהשרה עצמה) שיש אישור למנכל הרכבת לפעול כמו שהוא רואה לנכון.

כמה דק אחרי זה תוגברו לפחות 3 רכבות נוספות מתחנת ההגנה לירושלים.

פורסם

השר במשרד הבטחון מבקש משר הביטחון 😅.

זה פשוט נשמע הזוי. עוד מכה כשיש יותר מדי שרים. זאת אפילו לא העלות, זה זה שצריך לרוץ על כול דבר לביבי שיפתור מחלוקות. מתאר לעצמי שהוא רצה את זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם כנראה רצו לתת לאנשים להשתתף בהפגנה כדי שיהיה להם קל לסמן את כל המתנגדים לשלטון.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

זה גם פרומו לעתיד הקרוב. כשהאחים היהודים יגידו לחולדאי לבטל את נעים בסופש, אני חושב שהוא יתעלם מהם כמו שקרה במשך שנים עם קנסות לעסקים שעבדו בשבתות. וזה הכל סממנים להתפוררות בעייני

בסוף אין מנוס מפתרון 2 מדינות. אולי הציבור יבין את זה בעתדי הקרוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

השר במשרד הביטחון נגד שר הביטחון.

פונה לאבאל׳ה שיעזור לו.

משילות.

image.thumb.png.9889296471a0e107780a6f5013381a7b.png

שיעתור לבג"ץ.

• אהבתי 1
  • מצחיק 4

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 שעות, edward כתב:

אין בארץ אף אחד כמעט שמאמין בדמוקרטיה כי מי שדמוקרטיה בראש מעייניו עובר לארה"ב ושוויץ.

מה ?

על מה ההפגנות ?

על מה מתווכחים איתך פה על עשרות עמודים ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

בסוף אין מנוס מפתרון 2 מדינות. אולי הציבור יבין את זה בעתדי הקרוב.

אני לא תומך בכלל הפתרון הזה ונראה לי שהוא מקבע את המצב הרעוע גם ככה.

בת'כלס יש לך 3 מדינות ל2 עמים - מדינת פת"ח, מדינת ישראל ומדינת חמאס. אתה בעצם רוצה לקחת את שני המתמודדים הפלסטינים ולתת להם להילחם על הפרס הזה ואנחנו ביניהם.ככה שנחטוף ריקושטים תרתי משמע מכל עניין פתרון 2 המדינות הזה.הפתרון הזה הוא פתרון מערבי ולאו דווקא פתרון ערבי.

צריך לקחת פתרונות שצלחו את מבחן הזמן ולהגיש אותו אליהם. המבנה של החיים של הערבים הוא שבטי ולכן צריך להביא להם את הפתרון של 7 האמירויות. לכל נפה שיש כיום, תקבל המשפחה הכי גדולה את השליטה על הנפה. ככה שהם לא יהיו מאוחדים תחת יישות אחת בלבד אלא לכמה יישויות קטנות. לשמור עליהם קטנים ולשמור אותם במצב שהם מכירים ויודעים יותר טוב מבחינת המיינדסט שלהם.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא התכוונתי לפלסטינים בכלל.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

חלוקה ל2 מדינות ליהודים זה אף פעם לא יקרה.. יהיה יותר קל לזכות בלוטו מאשר לחלק את המדינה הזו.

למרות שבת'כלס הייתי רוצה לחיות במדינה שכזו.

המדינה של החילוניים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 6 דקות, DareDevil כתב:

חלוקה ל2 מדינות ליהודים זה אף פעם לא יקרה

כנראה שאתה צודק.

מה אתה חושב שכן יקרה?

פורסם

עוד סיפור של אמשילות.

לא הייתי אישית בהפגנות ביום שני, אבל שמעתי מחבר שהיה:

אז הם הגיעו להפגנה, ונעמדו שם ליד גדר במקום כלשהו ליד משכן הכנסת. הכל היו רגוע ושקט, הסתובבו שם כמה שוטרות, ששמרו שלא יתקרבו יותר מדי לגדר, ואם מישהו התקרה, ביקשו ממנו בנימוס לחזור אחורה. עד כאן סבבה.

הייתה גדר רשת ברזל (זה חשוב).

הגיעו שוטרים רכובים על סוסים, בליווי צוות צילום לא יודע של איזה ערוץ.

השוטרים התחילו מסיבה לא ברורה לדחוף את הגדר בכיוון המפגינים, המפגינים דחפו בחזרה, ובדיוק תוך כדי זה כתבי הטלוויזיה התחילו לצלם, וקיבלנו אנרכיסטים שמנסים לפרוץ אל משכן הכנסת.

תבינו את זה איך שאתם רוצים.

לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

חלוקה ל2 מדינות ליהודים זה אף פעם לא יקרה.. יהיה יותר קל לזכות בלוטו מאשר לחלק את המדינה הזו.

למרות שבת'כלס הייתי רוצה לחיות במדינה שכזו.

המדינה של החילוניים

נראה לך?

הם יראו שאצלם חרא ואצלנו טוב ויבואו לספר לך איזה משפחה חמה אוהבת אנחנו, ואחים תמיד עוזרים אחד לשני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

אני מפחד מהמיסים שהמדינה החילונית שמאלנית תצטרך לשלם למדינה החרדית ימנית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, stx כתב:

כנראה שאתה צודק.

מה אתה חושב שכן יקרה?

עזיבה איטית של החילוניים מהמדינה

לפני 8 דקות, vadim6385 כתב:

הגיעו שוטרים רכובים על סוסים, בליווי צוות צילום לא יודע של איזה ערוץ.

למשטרה יש צוות צילום משל עצמם

לפני 9 דקות, vadim6385 כתב:

הם יראו שאצלם חרא ואצלנו טוב ויבואו לספר לך איזה משפחה חמה אוהבת אנחנו, ואחים תמיד עוזרים אחד לשני.

הם כבר עושים את זה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...