Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

זה הוחלט עכשיו.
בנובמבר יהיו בחירות, ובין אם ינצח ה"0מאל" או ה"ימין הקיצוני", שבוע אחרי יקפצו איזה חקלאים שמאוגדים בליכוד או חברים של איזה קיבוצניק מכחול לבן שיזרקו קצת ביצים על הכביש ואז יגידו "טוב בואו לא נפגע בעגבנייה הישראלית" ויבטלו את זה.

לא, התכנית עצמה כבר מתגלגלת הרבה זמן ושלב ה "חלקאים שמאוגדים בליכוד או חברים של איזה קיבוצניק" כבר עבר.

אלא אם הממשלה הבאה תחליט "אנחנו רוצים לעשות רע לאזרחי ישראל סתם כי ככה", התקנות האלו יכנסו לתוקף.

חוץ מזה שביטול התקנים האלו למעשה גם מיטיב מאוד עם יצרנים מקומיים, אז צריך להיות אינטרסנט במיוחד בנישה ספציפית כדי לנסות להתנגד לזה.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 43 דקות, Pika007 כתב:

אלא אם הממשלה הבאה תחליט "אנחנו רוצים לעשות רע לאזרחי ישראל סתם כי ככה"

או שהיא תחליט "אנלנו רוצים לעשות רע לאזרחים שלנו בעזרת השם" בתירוץ שקר כלשהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 14.9.2022 בשעה 17:18, יבגניפ כתב:

ולצד השני, כשמיטל להבי פה מספרת שקורקינטים זה פתרון קסם לפקקים, אז ברור מה התוצאה. הכל מותר.

קורקינטים זה טוב.

עכשיו היא חושבת שהפתרון הוא מכוניות מתקפלות.

וגם תהיה פרבולה שתשגר אותך למחוז חפצך.

מאיפה מביאים את כל המטומטמים האלו?

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כן יש המון להגיד על הטמטום הזה. אפשר לסכם בזה שהמפגרת הזו אחראית על תחבורה בעיר היחיד בערך בישראל שבה יש סיכוי ממשי לראות אחוזי הולכי רגל דומים לערים מוצלחות באירופה. אבל זה לא יקרה. כי מצד אחד יש אותה ואת חולדאי עם תיבת תהודה של יועצי רכיבה ופנטזיות מפגרות על "כמו אמסטרדם". ומצד שני יש את עמוס שפירא שחושב שאפשר לסדר פשוט חניה לכל תושב בלי שום בעיה ובלי שום התייחסות למספר המכוניות בעיר, ועל הדרך גם קצת.. איך נאמר בזהירות? לא מדייק בנתונים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כן המרדף הדבילי אחרי חדשנות זה חלק מהבעיה.

לא צריך שום חדשנות במרכז ת"א. באמת. הדברים היחידים שצריך זה עוד נתצים ועוד קצת צל. זהו.

• אהבתי 1
פורסם

חדשנות וטכנולוגיות חדשות לא לוקחות עשור. אני מצטער.

או שזה סטייל:

918306_original.jpg (463×700)

( נבצע תוכנית חומש בשלוש שנים)

-------------------------------

בנושא אחר לגמרי:

כתבה על תקציבי החינוך בחברה הערבית וארגוני פשע

מדהים עד כמה הכול בינוני.

מעבירים תקציבים לחברה הערבית לצורך חינוך. עושים בדיקה ומגיעים למסקנה שאת הכסף גונבים אירגוני פשע.

מה עושים?

מנסים לבטל לגמרי את התקציבים (כי זה הפתרון הכי פשוט הרי. קשה לגנוב תקציב אם אין תקציב) ובסוף מתפרשים על קיזוז של 10 מיליון שקל (???????????????????? זה כול כך רנדומלי).

אפס דיבור על אכיפה.

אפס דיבור על למצות את החוק עם אלה שגנבו עשרות מיליונים. 

הרי הפתרון היחיד לבעיה הזאת זה לאכוף, לאכוף ולאכוף. כמה צריך להשקיע כדי לאכוף את הנושא? 10 מיליון בשנה? 20? גונבים יותר מזה. תשקיעו 20 מיליון שקל בשנה באכיפה של התקציבים ולאן הם הולכים - ובסוף לפחות חלק מהכסף יגיע ליעד שלו. אבל זה קשה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אני מחכה לשפוי הראשון שיבין שהדרך היחידה, יחידה להקל על בעיות התחבורה בגוש דן (וכפועל יוצא מכך- בכל המדינה) זה לרשת את גוש דן ברכבת תחתית ולהתאבד על הפרויקט הזה. אופק הסיום לא צריך להיות 15 שנה לקו אחד, אלא 7-8 שנים ל 3 קוים במקביל. כמו שעשו בסיאול.

ובמקום זה מדברים על פרבולות שמשגרות אנשים או רובוטריקים או חרטא אחר.

כמה תקציבי מדינה/עירוניים עוד יבוזבזו?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 15 דקות, Pika007 כתב:

יחידה

יש דרך יותר מהירה ויותר זולה. אבל פחות סקסית.

נתיבי תחבצ (לאוטובוסים ולא למוניות ספיישל), אכיפה על נסיעה בהם ורישות המטרופולין בקווי אוטובוס בתדירות גבוהה.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני לא יודע לגבי "יותר זולה"" התוואי של תל אביב, בעיקר ברחובות הפחות ראשיים, מאוד בעייתי למעבר אוטובוסים.

רשת אוטובוסים יעילה ונת"צים (הגיוניים בבקשה. מה שקורה היום בתל אביב הזוי) זה גם דבר שצריך לקרות, אבל נפח האנשים שיכול לעבור שם+הורדת העומס מהכביש נמוכים בהרבה לעומת מטרו.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

-------------------------------

בנושא אחר לגמרי:

כתבה על תקציבי החינוך בחברה הערבית וארגוני פשע

מדהים עד כמה הכול בינוני.

מעבירים תקציבים לחברה הערבית לצורך חינוך. עושים בדיקה ומגיעים למסקנה שאת הכסף גונבים אירגוני פשע.

מה עושים?

מנסים לבטל לגמרי את התקציבים (כי זה הפתרון הכי פשוט הרי. קשה לגנוב תקציב אם אין תקציב) ובסוף מתפרשים על קיזוז של 10 מיליון שקל (???????????????????? זה כול כך רנדומלי).

אפס דיבור על אכיפה.

אפס דיבור על למצות את החוק עם אלה שגנבו עשרות מיליונים. 

הרי הפתרון היחיד לבעיה הזאת זה לאכוף, לאכוף ולאכוף. כמה צריך להשקיע כדי לאכוף את הנושא? 10 מיליון בשנה? 20? גונבים יותר מזה. תשקיעו 20 מיליון שקל בשנה באכיפה של התקציבים ולאן הם הולכים - ובסוף לפחות חלק מהכסף יגיע ליעד שלו. אבל זה קשה.

אם רק היום אנשים במדינה שהיו מזהירים מפני זה.. 

@m3x7r3m3 בוא זה כמו לחמניות חמות בשבילך.

מצד שני, ערבי שרצח יהודי בן 70 בתא מעצר מקבל 6 וחצי שנים בהסדר טיעון "מאוזן", אז שינסו להתעסק עם ארגוני פשיעה?

פורסם

הוא לא פה בשישי שבת, רק כשהוא בעבודה.

מזהירים מפני מה? שגונבים תקציבים? זה ידוע כבר עשורים. זה לא סיבה לא לתקצב אותם. תקרא את מה שכתבתי 🤦‍♂️

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 שעות, פינדר כתב:

עכשיו היא חושבת שהפתרון הוא מכוניות מתקפלות.

וגם תהיה פרבולה שתשגר אותך למחוז חפצך.

מאיפה מביאים את כל המטומטמים האלו?

היא צריכה לחזור לשיעורי מתמטיקה בחטיבת ביניים, שיזכירו לה מה זה באמת פרבולה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, Pika007 כתב:

אני לא יודע לגבי "יותר זולה"" התוואי של תל אביב, בעיקר ברחובות הפחות ראשיים, מאוד בעייתי למעבר אוטובוסים.

רשת אוטובוסים יעילה ונת"צים (הגיוניים בבקשה. מה שקורה היום בתל אביב הזוי) זה גם דבר שצריך לקרות, אבל נפח האנשים שיכול לעבור שם+הורדת העומס מהכביש נמוכים בהרבה לעומת מטרו.

אתה נוסע באוטובוסים במרכז ת"א? 

אני משתמש בהם על בסיס יומי כבר כמה שנים טובות. אני חושב שרשת הנתצים במרכז מעולה ומאפשרת להגיע בצורה די נוחה לדי הרבה אזורים, לפחות בערך מקניון רמת אביב ודי עד יפו. הרחובות שלא מתאימים כל כך לנתצים זה רחובות פנימיים יותר וברוב המקרים זה גם בסדר, כי זה עדיין מאשפר לשמור על מרחק הגיוני לתחנות (400-500 מטר נניח). 

הבעיות מתחילות כשיוצאים ממרכז ת"א, או ת"א בכלל. ברמת גן  אלא אם אתה קרוב לז'בוטינסקי אתה בבעיה. בגבעתיים קוניק סוגד לרכב הפרטי. ויש לזה כנראה גם תרומה כלשהי לזה שתל אביב עצמה היא פקוקה.

אני לא יודע אם אוטובוסים יכולים לתת אלרטרנטיבה למטרו. ברמה של כל המטרופולין, כולל אזורים כמו הרצליה וראש העין, בטח אם רוצים גם למתן את התנועה, כנראה שלא. אבל ת"א עד בני ברק ובת ים נראה לי שדווקא כן. 

• תוכן חדש...