Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל כששלי דדון עולה על מונית אתם סותמים. כשנערים נחטפים נרצחים ונזרקים במערה אתם סותמים. כשאסתר הורגן יוצאת לריצה ונרצחת אתם סותמים. כשאורי אונסבכר הולכת להתבודד במעיין נאנסת ונרצחת אתם סותמים.

מי זה אתם? אני מייצג את עצמי.

שלי דדון אם זכור לי נכון לא נרצחה על רקע לאומי.

בשאר המקרים שציינת, מדובר באנשים שהלכו להתנחל בחלק ארץ ששנוי במחלוקת, בין תושבים כבושים, בדיוק כדי ליצור עובדות בשטח ולייהד את הגדה.

אז צר לי מאוד וכואב לי מאוד על כל בן אדם ועל כל יהודי.

אבל מבחינתי להתיישבות ביו"ש יש מחיר. ואת המחיר כולנו משלמים, מי בחייו ומי בדרכים אחרות.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, יובל .מ. כתב:

@קורן בן אשר כל שני וחמישי הם מוצאים סיבה למהומות אל תביא להם עוד תירוצים. חלאס.

לא אני זה שמספק להם תירוצים. אלה בן גביר, גופשטיין, אריה קינג, ושאר הפטריוטים הגדולים שעיניהם בורקות למשמע האפשרות של מלחמת גוג ומגוג. והכל בניצוחו הגאוני של נירון קיסר.

נכון, יש לנו עסק של עם של פנאטים שנדלקים כמו חבית ניטרוגליצרין כשהם שומעים שקרים ש"אל אקצא בסכנה". זה חכם לזרוק עליהם גפרורים?

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם
לפני 17 דקות, פינדר כתב:

מי זה אתם? אני מייצג את עצמי.

בשאר המקרים שציינת, מדובר באנשים שהלכו להתנחל בחלק ארץ ששנוי במחלוקת, בין תושבים כבושים, בדיוק כדי ליצור עובדות בשטח ולייהד את הגדה.

אז צר לי מאוד וכואב לי מאוד על כל בן אדם ועל כל יהודי.

אבל מבחינתי להתיישבות ביו"ש יש מחיר. ואת המחיר כולנו משלמים, מי בחייו ומי בדרכים אחרות.

מעניין אותי מתי תבין שאחרי שנצא מאיו"ש המלחמה תגיע לתל אביב ורעננה.

דיברו על עזה יצאת, עכשיו יהודה ושומרון, זה ייגמר רק שתלבש כחול ותקפוץ לים.

• אהבתי 5
  • מעניין 1
פורסם
לפני 27 דקות, קורן בן אשר כתב:

זה חכם לזרוק עליהם גפרורים?

זיפו או קליפר עדיפים לדעתי

#רקאומר

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 19 שעות, farkash7 כתב:

דברי הבל. נתפס כסופר ימני. אחרי שהיה שר בטחון מי שעם קצת מוח הבין שהכל פוזה, אבל היה ונשאר כמזוהה עם הימין. אל תיתן לאנטי ביבי שלו לבלבל אותך, בדיוק כמו סער, איש ימין.

ע"י מי? אני סופר ימני, ומעולם לא חשבתי להצביע לו. וזה היה נכון גם כשהוא וביבי היו BFF ("הליכוד ביתנו" ושות') אז איך אני אתן לאנטי ביבי לבלבל אותי? נראה לי שאתה זה שהתבלבלת

רדף אחרי אבו מאזן אולי. נכשל במלחמת לבנון אולי, אבל ביצים היה לו.
היה לו ביצים לצאת למבצע בלבנון כי חטפו לו חייל.
היה לו ביצים לנסות להגיע להסכם.
היה לו ביצים לתקוף כור גרעיני בסוריה.
עופרת יצוקה היה המבצע הכי מוצלח של צה"ל לדעתי.

בקיצור ביצים היה לו. ועם הזמן כמו כל ילד מתבגר הוא גם למד להשתמש בהן, אבל הוא היה גנב לצערנו.

בקיצור היה לו ביצים לנסות לעשות פעולות של שמאל.

ושלא תטעה, פתיחת המבצע בלבנון לא הייתה החלטה שלו, אלא החלטה של חיזבאללה, רק שבהמשך התגלגלו הדברים ונוצרה מלחמה.

לא הייתה החלטה מושכלת של אף אחד לצאת למלחמה.

סתם כעובדה כללית, המבצע הוכרז כמלחמה, רק בדיעבד, אחרי שהסתיים.

אבל נו, תספר לעצמך מה שאתה רוצה כדי לשכנע את עצמך שאולמרט הוא ניצי.

ומזל שדעתך נשארת דעתך, עופרת יצוקה המבצע הכי מוצלח של צה"ל, טוב שלא אמרת שזו ההצלחה הכי גדולה של צה"ל בתולדותיו 😂

זה לא מה שאמרתי. מה שאמרתי שאני לא מתייחס לצהרות של פוליטיקאים אלה למעשים.
אתה משער שהתפקוד של פוליטיקאי X יהיה ככה וככה על פי הצהרות. לא רק זה, אתה נכווה וממשיך להתייחס להצהרות.
אני לא מתייחס להצהרות, אני מתייחס למעשים.
אני לא מדביק טייטלים לפי הצהרות, אלה לפי מעשים.

יאיר לפיד לא נפל מהשמיים, בצוק איתן הוא היה חבר קבינט!

ציטוט

הקבינט המדיני-ביטחוני התכנס עשרות פעמים במהלך המערכה ונציגיו הבכירים (נתניהו, יעלון וגנץ) הופיעו בתקשורת פעמים רבות. בפורום נוצרה הסכמה בין ראש הממשלה בנימין נתניהו לשרים משה יעלון, יאיר לפיד וציפי לבני לגבי מטרת המערכה שהייתה "לפגוע משמעותית ביכולות הצבאיות של חמאס ולהגיע לשקט ארוך טווח בכל הזירה הפלסטינית", ולגבי צורת ניהול המערכה כתגובה לפעילות חמאס וארגוני הטרור ("שקט יענה בשקט" ו"התשה תענה בהכתשה") בהסלמה הדרגתית ומבוקרת, לעומת השרים אביגדור ליברמן, נפתלי בנט, גלעד ארדן[207] ויצחק אהרונוביץ', שחשבו שצריך להגדיר יעדים רחבים יותר ואף לנקוט בצעדים תקיפים יותר כמו התנגדות להפסקות אש, כניסה קרקעית, ואף "מיטוט החמאס".

אז ברור, יאיר לפיד של 2014 היה יוני בדיוק כמו נתניהו (אולי יותר) ולא יותר ניצי (בוודאות - כי אחרת היה מצטרף לבנט האח, ליברמן, גלעד ארדן, ויצחק אהרונוביץ').

אז בבקשה, בוא נבחן אותו לפי המעשים שלו - מר בחור היה בצד המתון בקבינט המדיני ביטחוני במבצע הגדול האחרון.

יש לי טייטל בשבילך לפי המעשים - לפיד הוא במקרה הטוב תואם ביבי, במקרה הרע הוא שמאלה ממנו.

לא. הלוגיקה שלי תביא אותי להעניש מנהיגות רופסת. אין לי בעיה להזיז את הקול שלי "ימינה" או "שמאלה", אין לי קבעון מחשבתי שבנוי על קונספציה שגויה כמו לך.

כאמור:

לפני 19 שעות, m3x7r3m3 כתב:

באותה מידה אני אזמין אותך להצביע לבן גביר, בציפייה שהוא יתן את מזרח ירושלים לאבו מאזן.

מה? למה לא? ניסית? תנסה (ריפרור לקטע של "שרון" של שלישיית מה קשור)

מאיפה אתה יודע שבן גביר לא ייתן את מזרח ירושלים לאבו מאזן?

אולי הוא יפנה בכלל את כל ההתנחלויות, מאיפה אתה יודע שלא? ניסית? תנסה (טאק)

הוא גם יתן אזרחות לכל האריתראים והסודנים, תנסה, ניסית? למה לא? תבדוק.

נכון שהוא מבטיח הפוך לגמרי, אבל אם לא תנסה לא תדע.

לפני 18 שעות, יבגניפ כתב:

זה סתם אנקדוטלי שאתה מנסה להתווכח איתי על רמת הכירות, כששלך סובבת - ואתה מודה בזה - סביב קניית חומוס באיזה כפר.

כפרה עליך אתה מה זה טועה כאן, אבל זה כי אתה לא מכיר את היחסים בין בית"ר עילית לחוסאן.

לפני 18 שעות, David32 כתב:

אתה יודע איך זה נשמע מהצד?

האמת אתה לא יודע, כי לא היית כותב פה פוסטים כמו שאתה כותב אם היית יודע איך זה נשמע.

אבל מה שאתה לא מגיב להם - זה לא ממש משכנע.

בטח שלא לנסות להסביר שכמה בתים שמפנים אותם מהם בזמן הרמדאן "הם לא שלהם על פי בית המשפט". זה טיעון שלא מחזיק מים למישהו שיושב 4500+ קמ מישראל.

כפרה עליך - ממה שראיתי האנשים האלה מתחלקים ל-3:

1. ערבים או מוסלמים - מבחינתם אתה טועה כי אתה יהודי והצד השני הוא ערבי, וזה לא משנה בכלל העובדות.

2. החליטו על דעה והתקבעו בה, עפ"י מי נתפס בעיניהם כמסכן יותר, אוהבי אנדרדוגים כאלה, עובדות כבר לא ישנו את דעתם. וכל עובדה תיזרק הצידה כשהיא לא מתאימה לתיזה

3. מי שמקבל עובדות וקובע דעתו על בסיס העובדות.

מול 1 זה חסר טעם.

מול 2 אין לך מה לעשות, כי אם לפלסטינים יש התמחות אחת בעולם, זה הצגות המסכנות.

מול 3 זה הבסיס לעבודה, ושם העובדות משחקות תפקיד, ומשנות דעות.

אז כן, כשמישהו שייך ל-1 או ל-2, פינוי פולשים מהבתים שלא שלהם (בזמן הרמדאן או לא בזמן הרמדאן) זה לא טיעון שמחזיק מים. כי אין טיעון שיחזיק מים מולם.

זה פוליטיקת זהויות הכי נמוכה שיש, לפיה אם הוא מצטייר כמסכן אז הוא בהכרח צודק.

BLM עשו את כל ההון הפוליטי שלהם בדיוק על זה. זה רק מוכיח שיש קהל לקטגוריה מספר 2.

אתה אולי ממש רוצה לשכנע את עצמך שאם זה לא היה ביבי, אלא יאיר, אז הם היו רואים את הג'ל בשיער ואוטומטית מזדהים עם היהודים.

לפני 18 שעות, Potato כתב:

זה אחלה לגמרי אם אתה חיי במדינה משלך,אבל אתה חיי במדינת ישראל בה הסמכות המשפטית העליונה היא בגץ ולא מטורלל בן 90 עם דמנציה.

הבעיה היא שבג"צ הוא לא רק הסמכות המשפטית העליונה בארץ, הוא הפך לסמכות העליונה בארץ בכלל.

ובזה @yd b-4 צודק, מי או מה הכשיר אותם להיות "ממשלת על"? אף אחד ושום דבר. וזו גם סמכות שהם ניכסו לעצמם.

לפני 17 שעות, yd b-4 כתב:

2-ממתין להרגעת הרוחות ומקים ממשלה.

על בסיס מי?

כשזה היה מהומות בשייח' ג'ראח עוד בנט בלע את הצפרדע (והלשון) בשביל הסיכוי לממשלה.

בגלל המהומות של הערבים שינו את אירועי הריקודגלים, אני לא יודע כמה אתה מכיר את הציבור הדתי, שממנו בנט מנסה בעיקר לאסוף מצביעים, אבל זה מבחינתם כתם קשה.

כאן הוא עוד קיבל גיבוי מעבאס (אבל לא מרע"מ או מהתנועה האיסלאמית):

כאן הוא כבר איבד אותם:

וכאן כבר אין לו ממשלה פוטנציאלית:

לא רע"מ, לא המשותפת, לא מר"צ וכנראה גם לא העבודה.

זה נשארו הוא, סער, לפיד, ליברמן וגנץ, נניח שזה 45 מנדטים (כי לשיקלי לא יהיה משהו נגד קונסטלציה כזו).

באיזה לה לה לנד זה מספיק לממשלה?

לפני 17 שעות, yd b-4 כתב:

והשמאל מה יעשה יתנגד למבצע בעזה? יתנגד למיגור הפשע?

חדש לך?! ברור שהשמאל יתנגד, יצעק שהורגים את הילדים הפלסטינים, עושים רצח עם, והנשק הערבי הוא בכלל חשוב להגנה העצמית שלהם נגד היהוד.

לפני 16 שעות, קורן בן אשר כתב:

לא בדקתי ואני גם לא רוצה לבדוק. בכל אופן זה לא מפתיע אותי כלל. ב-2014 המצב כבר היה קטסטרופלי. אני הגעתי אז למספר מסקנות, חלקן קשות מאוד.

1. האינטרס העליון שלנו הוא לשמור על שקט תעשייתי, "לנהל את הסיכסוך" (כן כולל ספיגת טפטופי רקטות באופן קבוע והבלגה) ולהמנע מאירועים כאלה. הצד השני הוא המרוויח הגדול מכל סיבוב כזה ואילו אנחנו מפסידים וחוזרים שנים אחורה.

2. בטווח לא מאוד רחוק ארה"ב תפנה לנו עורף.

3. לא תהיה לנו בעתיד שום לגיטימציה בדעת הקהל העולמית להתגונן כנגד מתקפות כלשהן. גם אם יהיו לנו 10K הרוגים.

4. יהיה מתישהו בטווח הרחוק יותר ניסיון לחזור על אירועי 1941-1945 בהקשר שלנו. אני לא יודע אם יצליח או לא, אבל אני מעריך שניסיון שכזה יהיה.

2. יותר ממה שהעגל רוצה לינוק, הפרה רוצה להניק, ברגע שארה"ב תפנה לנו עורף, דעת הקהל כבר לא תשחק תפקיד. ואז נכבה שנייה זה רק עניין של זמן.

ארה"ב של ביידן שואפת להחזיק אותנו קרוב כדי להשפיע עלינו, לא כי הממשל שלו אוהב אותנו או חושב שאנחנו חשובים, ידידים וכו'.

4. אנחנו הגענו ל-1938 בינתיים.

לפני 16 שעות, SlowRide כתב:

אם אתה נהנה מלענות ברצינות על שטויות שכותבים ילדים בני 13 אז אתה אולי צריך לעשות הסבת מקצוע להוראה.

חבל על הזמן. אין מה לנסות לרצות את מי שתגובה צבאית למתקפת טרור על אזרחים זה לא לגיטימי מבחינתו, זה חסר טעם. הוא יהיה מרוצה רק כשכולנו נמות. ואם נבחרי ציבור של מדינות אחרות חושבים בצורה דומה אז חבל מאד. הם מוזמנים להטיל חרם על המוצרים שלנו ולהפוך אותם ליותר אטרקטיביים.

כמו שכתבתי לדויד, יש ויש, מקבוצה 1 ו-2 אני מתעלם עד כדי מטריל.

מול קבוצה 3 יש עם מה לעבוד, בהחלט, רק שזו קבוצה שקטה יחסית. בטח ביחס ל-1 ו-2.

ברגע שאתה מניח שקבוצה 3 היא אבודה מראש, אתה משאיר את המגרש לפלסטינים בלעדית. ואז הם באמת אבודים, כי הם לא ישמעו שום דעה אחרת.

זה נבואה שמגשימה את עצמה.

לפני 16 שעות, avi 1234 כתב:

כנראה שבחירות 5 באופק.

אז זהו שאני כבר לא בטוח.

במצב שנוצר אני לגמרי רואה איך גנץ וסער מצטרפים לממשלת חירום כדי למנוע בחירות בזמן המבצע, תוך הבנה שברגע שיש חזרה לשגרה הולכים לבחירות נוספות.

זה אינטרס גם של בנט וגם של סער, אם הולכים היום לבחירות, יש סיכוי טוב ששניהם יגידו ביי ביי ללשכה בכנסת.

בנט יהיה מימוש של "מאיגרא רמא [מתוכנן להיות ראש הממשלה הראשון ברוטציה] לבירא עמיקתא [לא עובר אחוז חסימה]".

בשביל זה בנט צריך זמן שבו הוא יעשה פעולות אקטיביות אחרות כדי לשכך את ניסיון הקמת הממשלה עם מר"צ והמשותפת.

אם יש עכשיו בחירות לדעתי בנט לא מקבל אפילו חצי מהקולות שקיבל, סער יאבד פחות אבל יהיה על גבול אחוז החסימה.

וזה לא שהקולות שלהם יילכו לאיבוד, הם יאבדו את מצביעי הימין, שיילכו לסמוטריץ' ובן גביר.

לפני 14 שעות, farkash7 כתב:

איפה זה ואיפה המהלומה שהייתה בפתיחת עופרת יצוקה.

הסיבה היא לא חוסר רצון, אלא חוסר יכולת.

ב-27.12.2008 הנהגת החמאס הרגישה מספיק בטוחה להסתובב חופשי ברחובות, ולעשות נניח טקסי סיום.

מאז הם לא עושים דברים כאלה, אז גם אם אתה רוצה להפציץ להם טקס סיום, אין כזה. אין מה לעשות זה חלק מתהליך הלמידה שלהם.

הוא שר בטחון וראש ממשלה החליפי. הוא לא ראש הממשלה והוא לא הקבינט...

גם הקבינט פריטטי אבל, זה אומר שכל מה שעושים מוסכם גם על ביבי וגם על גנץ.

לפני 14 שעות, SurfHigh כתב:

אם ממשלת ישראל לא מכריזה עכשיו מלחמה על החמאס עד לכניעתו או חיסולו, זו פשוט בדיחה. 

זה לא ב-Scope בכלל.

שלא תידע מה קורה בלבנון...

מה אתה יודע על מה שקורה בלבנון?

לפני 14 שעות, SurfHigh כתב:

ירו לך מאות טילים על שתי הערים הגדולות במדינה, פגעו במתקן אסטרטגי (צינור קצאא), מהומות בלתי פוסקות בכל הארץ. 

כשכואב לי אני קונה תרופה, לא שואל מה המחיר. 

המחיר עכשיו זול מהמחיר שיהיה מחר, מחר ממחרתיים וכו'. 

אפשר לשאול למי הצבעת?

אני הייתי קודם משטח שכונות שלמות שם. עזה לא כזו גדולה, זה לא הרבה עבודה.

נותן לאזרחים שעה ומוריד שכונה.

אין אישור של הפצ"ר, שמקבל את הפקודות שלו מהיועמ"ש שמקבל את הפקודות שלו מ... בג"צ.

אני לא כותב מהערכה, אלא מידיעה, כל טיל שיורד הוא על מטרה "מופללת", שזה אומר אישור של הפרקליטות הצבאית, לפי הקווים המנחים של הפצ"ר.

הקווים המנחים של הפצ"ר נגזרו מהוראות של היועמ"ש והן לא כוללות שיטוח שכונות.

אבל תמשיך להאכיל את המפלצת, ואז תתלונן שלא מורידים את השכונות כי המפלצת לא מרשה.

לפני 13 שעות, avargel כתב:

להרוס לחלוטין תשתיות חיוניות שיקח להם 20 שנה לשקם

ידידי, איזה תשתיות חיוניות יש להם?

למיטב זכרוני לרוב אזרחי עזה אין אפילו מים זורמים, את הגידולים החקלאיים שלהם הם משקים במי שפכים (אפילו לא קולחין או משהו, סתם מי ביוב).

התשתיות היחידות שבאמת יש להם זה הפקידים שמחלקים משכורות ותשתיות צבאיות.

לפני 12 שעות, korola כתב:

ערוץ 12 מדווח שהועברה פנייה ליועץ המשפטי שיאשר להכריז על לוד כמצב חירום ולהכניס את הצבא. 

שוב פעם מקבלים אישור מי אחראי פה במדינה... השאלה האם היועץ יאשר או שיפנה את הממשלה להתייעץ עם בג"ץ,

שאולי יקבע את הדיון ליום רביעי הבא

אבל תצביע ללפיד שהוא בכלל בעד עוצמה ועצמאות של היועץ המשפטי לממשלה, מה לא ניסית? תנסה

לפני 12 שעות, farkash7 כתב:

מזל שמרצ עברו את אחוז החסימה. מזל שהיה להם מקום עיסאווי פריג'. איש חכם, דיבר מדם ליבו, אמר דברים אמיצים. חבל שהוא קול דומם.
אני מריח משבר אמון נוסף בין האזרחים היהודים לערבים. בפעם שעברה זה נגמר עם לא מעט פורעים מתים וחרם כלכלי כבד שהם הרגישו טוב טוב בכיס.
גם ח"כ החכם מבין את זה... הוא מבין שמנצלים אותם טוב טוב מעזה. הוא מבין שהנזק יהיה כבד. הקולגות הטיפשות שלו מעדיפות לשתוק.

המסכן עוד רגע הרגיש את כיסא עור הצבי. ועכשיו הוא רק רואה את זה הולך ומתרחק.

כל עוד המהומות היו בשייח' ג'ראח הוא סתם את הפה שלו, גם כשהיו בהר הבית הוא סתם את הפה שלו.

הוא מדבר מפוזיציה, לא מדם ליבו.

לפני 5 שעות, SurfHigh כתב:

צריך דחוף לשנות תקליט. הכרזת מלחמה, לא פחות, על חמאס, עד כניעה או חיסולם. מבחינתנו זה צריך להיגמר באותן תמונות שהיו בסוף מלחמת לבנון, מי שנשאר ממחבלי החמאס עולה על אוניה. 

ומה עושים עם כל הערבים עם ת.ז. כחולות שהוכיחו כרגע שהם חמאסניקים?

חמאס קרא להם לצאת להתפרע, והם יצאו, אז מה הם? לא חמאסניקים?

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

שנים שביבי מגיע להסדרים, מכניס מזוודות של כסף ותוקף דיונות.

פתאום עכשיו, כשאין לו מנדט והוא על סף החלפה, הוא מגדל זוג ביצים.

איפה ראית ביצים? שלושה שבועות הוא "מכיל" ו"מכיל", עד שהחמאס החליט שנכנסים לסבב לחימה.

הרי זה לא ביבי שהחליט עכשיו להתחיל סבב.

לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

מה שמדהים באמת שהוא לא צריך אפילו להגיד את זה. יש כל מני אנשים שמאמינים בזה by default, כולל בוגרי מדעים מדוייקים ש"הוכיחו" את העניין באינדוקציה!

עכשיו אתה באמת ליצן, כי אני איפשהו תמכתי בביבי?! לא, אבל שזה לא יעצור אותך מלהניח שאני בעד ביבי איכשהו, למרות שאני לא הצבעתי לו, ואני מבקר אותו פה בשרשור לא פחות ממך.

נו אבל אתה ועובדות, לא הולכים ביחד.

לפני 3 שעות, hwgeek כתב:

זה הזוי ועצוב והרבה יותר מסוכן מעזה, איך אפשר לחיות ככה בדו קיום שאתה מפחד שאם מחר יש בלאגן אז הדם שלך מותר כי אתה יהודי???

אז אל תחיה בדו קיום, תשנה פאזה.

התעקשו לדחוף לנו למוח דו קיום כאיזה אידיאל, והנה הוא מתפוצץ לנו בפנים.

לפני 3 שעות, David32 כתב:

מראש מבחינתך זה ברור שערביי ישראל אמורים להתחבר לחברה מעזה/גדה ולא לחברה הישראלית. ולכן צריך הרתעה מולם...

אני הייתי רוצה שהם ירגישו חלק מהחברה הישראלית בעצם ויגנו את הפלסטינאים מעזה/גדה/את המתפרעים.

oh well, אולי אני סתם סומלני.

אז תקשיב להם, הם לא רוצים להתחבר לחברה הישראלית.

אז מה אתה רוצה? לחבר אותם כנגד רצונם? להכריח אותם לנתק את הקשרים? (ועוד בעולם הזום והוואצאפ והטיקטוק?!)

אתה מדמיין שאם אתה תלטף אותם מספיק הם יהיו ישראלים, הם לא, הם בעצמם אומרים שלא, ופועלים נגד זה.

אפילו עבאס שלפני רגע רצה להיכנס לממשלה (כל ממשלה, ימין, שמאל, מרכז) כדי להתחבר לחברה הישראלית עשה אחורה פנה.

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

חוק הלאום

חוק קמיניץ

הזנחה בבניית תשתיות

העלמת עין מהשתלטות של ארגוני פשע

חברי כנסת ואנשי ציבור שבאופן קבוע קוראים להם גיס חמישי ובוגדים

ואחרי זה מתפלאים שהם לא מרגישים חלק מהמדינה.

התבלבלת קצת בין סיבה ומסובב.

ערבים היו נגד המדינה, עוד לפני שהייתה מדינה.

אז מי נולד לפני מי? הביצה או התרנגולת? במקרה הזה השנאה של הערבי ליהודי נולדה הרבה לפני שהייתה מדינה.

אבל קדימה, תאשים חוקים שנולדו ב-4 שנים האחרונות, תפאדל.

אני באמת שואל את עצמי אם אתה מאמין לעצמך או שאתה פשוט בור.

לפני שעתיים, Gosser1860 כתב:

דווקא כשרואים (חלק מ) ערביי ישראל מתנהגים ככה, עולה השאלה, מאיפה התעוזה? ויותר מכך, מה הרגש שמניע אותם לפעול ככה?

זה סתם Rant או שאתה באמת מחפש תשובה?

כי התשובה נמצאת בדרום, בקו שמחבר בין שי דרומי לאריה שיף. בקו שמחבר בין חסימת הכבישים של האתיופים לגיבוי שקיבלו במהומות ביפו ובשייח' ג'ראח. ובקו שמחבר בין וועדת אור ל"הכלת המהומות בהר הבית".

הם מבינים שבמקרה הגרוע ביותר, אחד מהם יחטוף כדור, והידיים של כל היהודים ייכבלו. הם מבינים שידי השוטרים היום כבולות, איך אמר אחד לשוטר בעכו? "איך עכו העתיקה? אתה נהנה?"

לפני שעה, יבגניפ כתב:

זה לא דיון שאפשר לנהל ברצינות. בדיוק בגלל הציטוט של גדי למעלה.

אפשר להגיד שזה עניין של השקפה, אבל לכתוב על חוק קמיניץ או חוק הלאום, זה בורות מדרגה ראשונה.

אפשר הרי בקלות להוכיח שאלימות ערבית כלפי יהודים בקנה מידה לאומי הייתה גם לפני 2017 ו-2018.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

מה נשאר לעשות?

להמשיך לנסות לשפר את התנאים של ערבים ישראלים ובמקביל לשבור ידיים לכל מי שעובר על החוק. ואת זה צריך ליישם לא רק על ערבים ישראלים אלא גם על קבוצות של יהודים שחושבות שהן מעל החוק. 

מה האינטרס שלך להשקיע משאבים וכוחות במי שאת ההשקעה שלך מפתח לכלי נשק נגדך?

הרי חלק לא קטן מערבים עם תעודת זהות כחולה, הוכיחו חד משמעית שהם כפופים לחמאס.

ומה שאתה רוצה זה לאפשר להם גישה יותר נוחה ליהודים, ולשפר להם את התנאים כדי שיהיה להם יותר נוח לפתח את תשתית החמאס בתוך הגבולות שלנו.

לפני כשעה, יבגניפ כתב:

וכמובן, אם נחזור שבוע אחורה בשרשור, אני לא חושב שמאבקים על ייהוד דתי של מזרח ירושלים, למשל, שמנסים לייחס להם פה בכח פן משפטי מצומצם, משרתים אותנו יותר ממה שהפגנות עם דגלי פלסטין בישראל משרתות את הערבים. 

אני לגמרי לא מאמין ששמת את שני הדברים האלה בקנה אחד.

מצד אחד מימוש זכות קניין של קרקע ששילמו עליה פעמיים, ומצד שני הנפת דגלים של אומה אויבת, בזמן שאותה אומה יורה רקטות על האזרחים.

כן, לגמרי הגיוני, שווה ערך.

לפני 41 דקות, קורן בן אשר כתב:

לא צריך לשתוק מול אלימות, אבל גם צריך להפעיל את הראש ולא לרוץ עם ראש בקיר במאתיים קמ"ש. שתי אצבעות לעיניים של הערבים בירושלים ברמאדן, מה חשבתם שיקרה? הגישה הזו של 100% הצטדקות עצמית ו-100% אטימות כבר עלתה לנו בריבונתנו במהלך בהיסטוריה.

אתה מתכוון לזה שעצרו ערבים שתוקפים יהודים בירושלים? זה שתי אצבעות לעיניים של הערבים?

טוב לדעת, שהיהודי יוריד את הראש, יקבל את הכאפה, ויגיד "תודה אדוני" לערבי התוקף.

רעיון מוצלח, צריך לשכפל אותו דחוף.

לפני 39 דקות, יבגניפ כתב:

אבל בניגוד לחלק לפחות מהחברים היותר ימניים, שכשעיריית תל אביב מציגה מפה שמספרת על הרצון לייהד את יפו אז בתור יהודי מתבייש. ומבין שגם הצד שלי תורם, לפעמים, לאלימות המתגלגלת כאן.

וכשעיריית תל אביב מציגה תוכנית לרכישת דירה מוזלת ביפו, בהנחה, לערבים בלבד, אתה מתבייש או מתייבש?

לפני 29 דקות, פינדר כתב:

שאל את משרד הביטחון, הם הכירו בה כנפגעת פעולות איבה על בסיס מידע מודיעיני שלא פורסם.

בית המשפט בינתיים לא קבע שזה רצח על רקע לאומני, אבל גם לא שלל.

אבל נו, את זה שזה לא הוכח בבית משפט פתוח, הפכת לזה שזה הוכח שלא.

לפני 31 דקות, פינדר כתב:

מעניין מה שאתה אומר, גן החיות התנ"כי הוא שטח ארץ ששנוי במחלוקת, בין תושבים כבושים.

image.thumb.png.dab47ea49a46674a202de2f8f90dad74.png

לפני 29 דקות, קורן בן אשר כתב:

נכון, יש לנו עסק של עם של פנאטים שנדלקים כמו חבית ניטרוגליצרין כשהם שומעים שקרים ש"אל אקצא בסכנה". זה חכם לזרוק עליהם גפרורים?

אני לא מבין, אתה חושב שאם תוריד את הראש, אז הם לא ישמעו את אותם שקרים?

• אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה אולי ממש רוצה לשכנע את עצמך שאם זה לא היה ביבי, אלא יאיר, אז הם היו רואים את הג'ל בשיער ואוטומטית מזדהים עם היהודים.

מה? לא.. מה הקשר ביבי?

אבל כשאתה מגיע ומתחיל להסביר שכול המהומות זה "כי בית משפט קבע שהם פולשים" זה מאוד לא נשמע משכנע וזה גם נופל לנרטיב שאנחנו לוקחים להם אדמות, אפרטהייד/ג'נוסייד/מהלאהייד.

זה טיעון מאוד חלש כלפי חוץ. 

לפני 12 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אתה מדמיין שאם אתה תלטף אותם מספיק הם יהיו ישראלים, הם לא, הם בעצמם אומרים שלא, ופועלים נגד זה.

מעולה, מה הפתרון (הלא נאצי) שלך?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 52 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אתה נגד ייהוד יפו, אני מבין שאתה נגד ערבים שיקנו דירות בתל אביב/רעננה? או שרק יהודים לא יכולים לקנות במקומות של ערבים?

יש הבדל בין יצירת שכונה רק ליהודים לבין יהודי או ערבים שקונה עצממאית במקום מסוים. 

יש הבדל ביחסי הכוחות. אבל התגובה שלך מוכיחה בדיוק את מה שכתבתי בשלי.

אין לי מה להוסיף או להגיד על זה שלא אמרתי עד היום. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אני אשאל אותך בצורה פשוטה, מה הפאקינג הבדל בין יהודי שנרצח במלחמה ליהודי שנרצח סתם באמצע שבוע?

אין שום הבדל, וכל העניין והסתימת פיות שלכם נובעת מהעובדה שאתם עם גישה של לוזרים של יהודים בשנות ה30 שאומרת נוריד תראש והזעם כלפינו יעבור.

יהודי שישתוק מול אלימות סופו שהאלימות תרדוף אחריו. ואם כדי לחיות במדינה הזאת נצטרך לחיות על החרב וואלה כן צריך לשייף אותה מדי פעם

נכון, אין שום הבדל. 

אבל מה הקשר גישה של לוזרים? מדובר פה בחישוב סיכונים, לא במשחקי כבוד של שני ערסים בכביש. המטרה למנוע סכסוכים, לא להצית אותם. אתה יודע שאתה לא רוצה לחיות על החרב. חרב זה אמצעי לפתירת בעיות, לא דרך חיים. אז כשיש הפרות סדר צריך לחתוך אותן עם החרב כדי לשמור על שגרה שקטה אבל לא צריך לעודד כל מיני קיצונים להפר את הסדר כדי שיהיה לך תירוץ לשלוף את החרב, ועוד לשלוף אותה כמו איזה דביל עם ידיים מגומי שלא מבין מה צריך לעשות.

לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה האינטרס שלך להשקיע משאבים וכוחות במי שאת ההשקעה שלך מפתח לכלי נשק נגדך?

הרי חלק לא קטן מערבים עם תעודת זהות כחולה, הוכיחו חד משמעית שהם כפופים לחמאס.

ומה שאתה רוצה זה לאפשר להם גישה יותר נוחה ליהודים, ולשפר להם את התנאים כדי שיהיה להם יותר נוח לפתח את תשתית החמאס בתוך הגבולות שלנו

אנשים מגיבים לתמריצים. אני לא רוצה שהם ירקדו הורה עם דגלי ישראל ויצבעו את המסגדים שלהם בכחול לבן אלא שיהיה להם הרבה יותר מה להפסיד במצבים כאלה. מי שהולך להתפרע ולשרוף מכוניות זה לא אנשים עם קריירות, בעלי עסקים ומשפחות אלא בעיקר צעירים משועממים ושטופי מח מכל מיני תעמולת דתיות. אין להם יותר מדי מה לעשות בחיים והם רוצים אקשן ויודעים שגם אם יעצרו אותם אין להם כ"כ הרבה מה להפסיד. את זה צריך לשנות באמצעות תמריצים חיוביים ושליליים. לדעתי המדינה כן משקיעה בתמריצים חיוביים וצריך להמשיך ולחזק את זה. הבעיה שבמקביל אין יותר מדי תמריצים שליליים. שוטרים מפחדים לעשות את העבודה שלהם, נשק מסתובב חופשי בכפרים, אזרח שהגן על חייו נמצא במעצר, כל הזמן מדברים על הכלה והבלגה במקום על ענישה. זה שהם משתוללים לא קשור לחמאס ולפלסטינים. הם עצבניים כי אומרים להם שהמקומות הקדושים שלהם נפגעו. המקומות האלה קדושים למוסלמי בישראל בדיוק כמו למוסלמי בעזה. כל ערבי שיש לו טיפת שכל בראש מבין שלחיות תחת שלטון חמאס כמו בעזה זה חרא בלבן לעומת תחת שלטון הציונים הכופרים והרשעים. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 15 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אפשר הרי בקלות להוכיח שאלימות ערבית כלפי יהודים בקנה מידה לאומי הייתה גם לפני 2017 ו-2018.

אפשר לנחש שפינדר יודע את זה.. זה דיי אובייסט שהוא יודע את זה. 

לפני 16 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני לגמרי לא מאמין ששמת את שני הדברים האלה בקנה אחד.

כבר היינו בדיון הזה, לא?

לפני 20 דקות, m3x7r3m3 כתב:

וכשעיריית תל אביב מציגה תוכנית לרכישת דירה מוזלת ביפו, בהנחה, לערבים בלבד, אתה מתבייש או מתייבש?

וגם בדיון הזה כבר היינו.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 דקות, יבגניפ כתב:

ש הבדל ביחסי הכוחות.

רגע רגע רגע. אתה אומר לי שלא הכל סימטרי ויש משמעות לקונטקסט?

הולי שיט, ואני חשבתי שהכל סובב סביב סימטריות, טרנזיטיביות ורפלקסיביות.

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

מה אכפת לי להגיד שאני לא יודע ואני רוצה הוכחה. אבל באינדוקציה.

• מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, קורן בן אשר כתב:

שתי אצבעות לעיניים של הערבים בירושלים ברמאדן, מה חשבתם שיקרה?

אתה אומר היא לא הייתה צריכה ללכת עם מחשוף ומכנסונים אה?

• אהבתי 1
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

אבל באינדוקציה.

Oh Snap GIFs | Tenor

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני 31 דקות, David32 כתב:

מה? לא.. מה הקשר ביבי?

ככה זה נשמע פה מכל השרשור.

אם רק נבחר ביאיר הכל יהיה טוב.

אבל כשאתה מגיע ומתחיל להסביר שכול המהומות זה "כי בית משפט קבע שהם פולשים" זה מאוד לא נשמע משכנע וזה גם נופל לנרטיב שאנחנו לוקחים להם אדמות, אפרטהייד/ג'נוסייד/מהלאהייד.

זה טיעון מאוד חלש כלפי חוץ. 

גאוני, אז אני אצא מהבית שלי, אשאיר את המפתח בחוץ, כדי שהערבי יבוא, ישתלט על הבית ולא יטען שלקחתי לו אדמות.

העניין הוא שהטענות האלה, והנרטיב הזה, מסופר בין כה וכה, אם היה או לא היה התיק הזה.

הרי רק לפני שבועיים הם הודיעו שיהודים שהלכו ביפו (והסתכלו על בתים, לא קנו בכלל!) גונבים להם את האדמות.

אז על מה אתה בונה? ככה או ככה יגידו שאנחנו גונבים להם את האדמות, וזה מתאים לנרטיב.

נשאל אחרת - מה אתה מצפה שיקרה? שבכל מקום שבו ערבי טוען לבעלות על הקרקע היהודי יקום ויתחפף?

מעולה, מה הפתרון (הלא נאצי) שלך?

נתחיל מזה שכל פורע זכאי לכדור 9 מ"מ או 5.56 מהשוטר / מג"בניק / חייל הקרוב.

שים לב שאני לא מסווג את זה לפורע ערבי, פורע ערבי, אתיופי, חרדי, כולם זכאים לאותו הטיפול. כמובן עם פרסום שהשתנו כללי המשחק, ואלה כללי המשחק מהיום.

בנוסף לזה, פטור מאחריות פלילית למי שירה בעוסק בפעילות פלילית, תהיה זו גניבה, תהיה התפרעות, יהיה לינץ', מי שיורה במבצעים של הפעילות הזו, חסינים.

אני לא אומר שלא יהיו גופות בגלל זה, אני אומר שזו הדרך היחידה להרגיע את המצב.

אחרי זה אפשר לדבר על תוכנית, שכבר פירטתי פעם, למשל מי שתוקף על רקע לאומני, לא רק נכנס לכלא, אלא לצינוק, את המשפחה שלו מגלים החוצה.

הוא מה אכפת לו? כבר היום נכנס לכלא, אבל שאמא ואבא שלו והאחים שלו, ואשתו והילדים יעלו לארגז של משאית צבאית מושפלים עם ידיים קשורות, בדרך לירדן או לסוריה, זה יכאב לו, זה מייצר הרתעה.

איך אמר ראש ממשלה אז? בלי בג"צ ובלי בצלם.

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

אנשים מגיבים לתמריצים. אני לא רוצה שהם ירקדו הורה עם דגלי ישראל ויצבעו את המסגדים שלהם בכחול לבן אלא שיהיה להם הרבה יותר מה להפסיד במצבים כאלה. מי שהולך להתפרע ולשרוף מכוניות זה לא אנשים עם קריירות, בעלי עסקים ומשפחות אלא בעיקר צעירים משועממים ושטופי מח מכל מיני תעמולת דתיות. אין להם יותר מדי מה לעשות בחיים והם רוצים אקשן ויודעים שגם אם יעצרו אותם אין להם כ"כ הרבה מה להפסיד. את זה צריך לשנות באמצעות תמריצים חיוביים ושליליים. לדעתי המדינה כן משקיעה בתמריצים חיוביים וצריך להמשיך ולחזק את זה. הבעיה שבמקביל אין יותר מדי תמריצים שליליים. שוטרים מפחדים לעשות את העבודה שלהם, נשק מסתובב חופשי בכפרים, אזרח שהגן על חייו נמצא במעצר, כל הזמן מדברים על הכלה והבלגה במקום על ענישה. זה שהם משתוללים לא קשור לחמאס ולפלסטינים. הם עצבניים כי אומרים להם שהמקומות הקדושים שלהם נפגעו. המקומות האלה קדושים למוסלמי בישראל בדיוק כמו למוסלמי בעזה. כל ערבי שיש לו טיפת שכל בראש מבין שלחיות תחת שלטון חמאס כמו בעזה זה חרא בלבן לעומת תחת שלטון הציונים הכופרים והרשעים. 

אתה לגמרי לא מבין את המניעים שלהם, ומכאן הטעות שלך.

המניע שלהם הוא לא שיהיה להם מה להפסיד. המניע שלהם הוא שאסור שתתקיים מדינה יהודית, אצלם בתפיסה הקולקטיבית יהודים צריכים לחיות כד'ימי (שזה עוד מצב קצת טוב לעומת כופרים אמיתיים), שזה אומר שאסור להם שתהיה להם אדמה בבעלותם, קל וחומר אדמת וואקף (כלומר אדמה שהייתה פעם תחת שלטון איסלאמי), הם צריכים לשלם מס גולגולות לשלטון המוסלמי על כך שהוא מרשה להם לחיות, ועוד כל מיני איסורים.

עכשיו את זה, אתה מנסה לשנות עם תמריצים.

באת עם אקדח Nerf לקרב של טנקים.

ואתה גם טועה שזה לא אנשים עם קריירות ומשפחות, לדוגמה, מוסא חסונה, הוא זה שחטף כדור בלוד, הוא היה בן 32, נשוי ואב ל-3 ילדים, למשפחה שלו יש חנות לחומרי בניין.

האבא טוען שסתם ירו בו, אבל יש סרטון של הירי, כרגע טווח האמת נע בין זה שהוא ניסה לזרוק בקבוק תבערה, עד זה שניסה לתקוף יהודים עם אבנים.

אם היה צ'קבוקסים לסמן כמה אתה טועה, הנה דוגמה לאחד שמסמן וי על כל מה שאתה טוען שלא קיים.

אדם עם קריירה, עסק בבעלות משפחתית, עם משפחה כולל ילדים. יצא לזרוק אבנים או בקבוקי תבערה על יהודים.

עכשיו אתה מבין למה אתה לא מבין את המניעים שלהם? שטפו לך את המוח שאלה צעירים, קח את הגלולה האדומה ניאו.

לפני 19 דקות, יבגניפ כתב:

לכן שאלתי אם הוא מאמין לעצמו או שהוא באמת בור.

ועדיין, אם הוא יודע את זה, אז למה לכתוב את זה? הרי זה ממש הזמין אותי לבוא ולהוכיח שזה לא נכון.

כבר היינו בדיון הזה, לא?

סימטריה בין מימוש זכות קניין לתמיכה באויב בזמן מלחמה? לא זוכר כזה...

וגם בדיון הזה כבר היינו.

היי, אתה העלית את תל אביב יפו, למרות שעל התוכנית בנייה אני שמעתי כבר בתחילת השבוע.

אז לפחות תענה, אתה מתבייש בתוכנית כזו?

לפני 8 דקות, פינדר כתב:

מה אכפת לי להגיד שאני לא יודע ואני רוצה הוכחה. אבל באינדוקציה.

אז סיכמנו שזה בורות.

אגב אין בעיה, תקבל הוכחה, אני לא צריך לשלוף את האינדוקציה בשביל זה.

מספיק לציין ש-2000 < 2017 וש-2000 < 2018.

The numbers mason, what do they mean?!

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3
  • אהבתי 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

נתחיל מזה שכל פורע זכאי לכדור 9 מ"מ או 5.56 מהשוטר / מג"בניק / חייל הקרוב.

שים לב שאני לא מסווג את זה לפורע ערבי, פורע ערבי, אתיופי, חרדי, כולם זכאים לאותו הטיפול. כמובן עם פרסום שהשתנו כללי המשחק, ואלה כללי המשחק מהיום.

בנוסף לזה, פטור מאחריות פלילית למי שירה בעוסק בפעילות פלילית, תהיה זו גניבה, תהיה התפרעות, יהיה לינץ', מי שיורה במבצעים של הפעילות הזו, חסינים.

אז כל חייל או שוטר יהיה מוסמך לשפוט, להרשיע ולהוציא להורג במקום.

וזה הפתרון הלא נאצי שלך?

וואלה מעדיף להיות בור מאשר נאצי.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...