Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליין מן, גם אתה צריך לבצע הגהה.

נכתב על ידי דיס-מקליד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

לא חושב שההמנון גזעני (וגם לא המושט :) ). לא איכפת לי שיש מועמד לכנסת שחושב כך. לא איכפת לי גם שאחד אחר (או אותו האחד) מרגיש יותר פלסטיני מישראלי, ולא מבין את הבעיה בזה. אז הוא מרגיש פלסטיני, אז? זו לא קללה ולא הופך אותו למחבל פוטנציאלי או מישהו שבהכרח יעשה משהו נגד המדינה. בעייני, בכל מקרה, זה עדיין "קצת" פחות גרוע ממועמד שחושב שיש להקים מחנות השמדה לעמלק (מזל שמדובר בעם ממוצא, אה?).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בכנות, אי אפשר לקחת התבטאות בודדת של אדם בודד מן המפלגה ולהשליך אותה על כל המפלגה.

אתה חושב שכל מצביעי הימין האשכנזים נטשו (או שצריכים לנטוש) את הליכוד בעקבות ההתבטאות של ביבי "הם שכחו מה זה להיות יהודים"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יבגני אתה חושב שהאמנון גזעני?

אתה מרגיש יותר "פלסטיני" מישראלי?

כי אצה הולך להצביע למפלגה שחטשבת מה שרשמתי.

מפלגת העבודה יותר פלסטינית מישראלית וטוענת שההמנון גזעני?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בעיני חלק מהימין, כן, בהחלט!

מתי פעם אחרונה הקשבת לשפטל?

אני לא מפסיד אף תוכנית שלו (מחר, חמישי ב 12:00 ב 103FM) במסגרת "למד את האויב" ומאושר שהימין הקיצוני קיבל הזוי פשיסט שכזה שמגחך את עצמו ואת כל האג'נדה שלהם.

אם היה רהוט וענייני, היינו פה בצרות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה שפטל? אני מקשיב לאנתרקס ומטאליקה בשעות האלה :lol:

מחיפוש קצר בגוגל עולה שאלה דברים שנכתבו בפרצוף-ספר של ביבי, אז זה כנראה אמת לאמיתה וכל מי שהוא לא ביבי הוא בעצם מאויביי המדינה.

פורסם

נסה מחר.

או שתתגלגל מצחוק או שתקבל את השוק של החיים.

בכל מקרה, חשוב לדעת שיש גם כאלה בניינו.

פורסם

היי, סליחה על הפרעות הכתיבה שלי:wink:, ואני לא סובל דגים מאז שהייתי צמחוני שנתיים, ולפעמיים שאתם רואים מילים מוזרות זה נכתב

מהפלאפון בלימודים.

לענינינו, אני חושב שעצם זה שהמפלגה בחרה בו להיות שותף בה אז זה אומר משהו עליה.

סתיו שפיר טענה שהאמנון:wink: גזעני.

ואני לא מבין מה רע בשפטל, אומר את האמת ולא מפחד שיעיפו אותו, לא שזהבי יותר טוב.

אגב מישהו יודע למה היה בינהם פעם משפט?

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

נגיד שהיא אמרה את זה. באיזה הקשר זה נאמר? כולנו מכירים את הנטיה של התקשורת (השמאלנית!) להפוך brain-farts לכותרות.

חוץ מזה היא נכנסה לפוליטיקה כדי לפעול בתחום החברתי כלכלי ולא מדיני בטחוני. למי אכפת מהדעה שלה על ההמנון?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

לי אישית אכפת, הרי לפי מעמדה בפריימריז נראה לי היא תיהיה שותפה במדיני ביטחוני,

אני לא רוצה שיהיה שם עם שבלשון המעטה לא אוהב אותנו.

לא מבין למה אי אפשר לעשות להם אמנון משלהם הרי הם מרגישים פלסטינים.

רועי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל אתה מתעקש לא להבין שזה לא באמת משנה. אז ביבי כן אוהב אותנו אבל לא מצליח לעצור את הטילים בדרום למרות ההבטחות שלו מ2009?

שרון אהב אותנו אבל בכל זאת החזיר את גוש קטיף?

בתחום המדיני אף פעם לא תקבל מה שאתה רוצה ולא משנה איזה פרצוף תשים שם.

עכשיו אתה בטח תאמר "אבל זה הרע במיעוטו" והנה חזרנו להתחלה :wink:

פורסם
לא חושב שההמנון גזעני (וגם לא המושט :) ). לא איכפת לי שיש מועמד לכנסת שחושב כך. לא איכפת לי גם שאחד אחר (או אותו האחד) מרגיש יותר פלסטיני מישראלי, ולא מבין את הבעיה בזה. אז הוא מרגיש פלסטיני, אז? זו לא קללה ולא הופך אותו למחבל פוטנציאלי או מישהו שבהכרח יעשה משהו נגד המדינה. בעייני, בכל מקרה, זה עדיין "קצת" פחות גרוע ממועמד שחושב שיש להקים מחנות השמדה לעמלק (מזל שמדובר בעם ממוצא, אה?).

זה "קצת" צביעות מצד אחד לומר שההמנון גזעני ובו בזמן להיות במפלגה שהשם שלה הוא "המחנה הציוני" לא?

וזה לא פחות צביעות שמועמד שמרגיש יותר פלסטיני מישראלי גם הוא ישתייך למפלגה עם שם כזה.

או שהם לא יודעים מה זה ציונות (וגם בזה נתקלתי) או שהם צבועים שלא אכפת להם לשבת במפלגה שלא מתאימה לדעות שלהם, זו מחלה שמדביקה הרבה פוליטיקאים בישראל, מכל קצוות הקשת הפוליטית, ונקראת כסאולוגיה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סבבה, הם לא יודעים מה זה ציונות. אי אפשר להיות גם ציוני וגם לחשוב שההמנון גזעני. ואני בטוח שנתקלת בהמון דוגמאות לאנשים שלא יודעים מה זה ציונות.

רועי, אני חושב שאתה הולך רחוק מדי עם החלוקה שאתה עושה לשחור ולבן. למה הכוונה? בן אדם יכול להרגיש יותר פלסטיני מישראלי, או לא להתחבר להמנון, ועדיין לדאוג לך יותר מכל חבר כנסת אחר. לא כל מי שמתיימר להיות ציוני מושבע בהכרח דואג לך (והבית היהודי \ ישראל ביתנו הן דוגמאות מצוינות לכך). בדיוק באותו האופן, לא כל אנטי \ פוסט \ סתם לא ציוני הוא נגדך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני לא מאמין ששפיר לא יודעת מה זה ציוניות, אני מאמין שהיא נדבקה בכיסאולוגיה, אם הייתה בה יושרה והיא באמת מאמינה שההמנון גזעני, אז תתכבד ותתמודד על מקום ברשימה של מר"צ או חד"ש, אבל כשמישהו מאמין שההמנון גזעני ובו בזמן נמצא תחת המטריה של "מחנה ציוני" זה נקרא צביעות, זה נקרא כיסאולוגיה, כי הרי מר"צ תהיה בממשלה אך ורק במקרה שהמחנה הציוני יקבל את המנדט מהנשיא (ולא במקרה נניח שביבי יקבל את המנדט והמחנה הציוני ייכנס לממשלה), וחד"ש בוודאי לא תהיה בממשלה לא משנה מי ינצח.

אז אם את מאמינה בכל ליבך בזה, אז תהיי מוכנה גם לשבת באופוזיציה בשביל זה.

אבל הכיסאולוגיה נוחה מדי, דרך המחנה הציוני יש לה יותר סיכוי לקבל תפקיד.

מה היא תקבל בתור מספר 4 במחנה הציוני ומה היא תקבל בתור נניח מספר 2 במר"צ או חד"ש?

כיסאולוגיה במיטבה, הרדיפה אחרי הכיסא, הספורט האהוב על הח"כים.

מה היית אומר על מתמודד תיאורטי במחנה הציוני שפתאום היו חושפים שכתב סטטוס בפייסבוק לפני כמה שנים שצריך לבטל את הסכמי אוסלו נניח? לא צביעות?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...