Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחיבור מגבר - LANZER VIBE 410

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותי יונדאי לנטרה 94 שנמצאת מזה תקופה, לא קצרה, בתהליך של שיפוץ ושיקום.

לענייננו: כיום, יש ברכב HU פשוט של איזו חברה סינית לא מוכרת + רמקולים קידמיים של פיוניר + 2 רמקולים אחוריים 6X9 220W 3WAY של חברת פיוניר גם כן. מאחר והרכב עבר מספר גלגולים במשפחה לפני שהגיע לידיי והיה זקוק למספר טיפולים דחופים יותר, רק לאחרונה התפנתי לעבוד על החלק היותר מהנה בשיקום: התקנת מערכת אודיו, אזעקה וכ'.....

ארצה להדגיש: אין בכוונתי להשקיע "במערכת על" ברכב שכזה, מה גם שהוא מתפקד כרכב משני בבית ולא נוסעים בו תכופות. כל רצוני הוא להרכיב מערכת סבירה ובינונית שתיתן לי סאונד מלטף יותר כשאני נוהג בו.

במצב הנוכחי, הרמקולים הקידמיים בלבד מחוברים (ל- HUׂ) ועובדים בעוד הרמקולים האחורים בכלל לא מחוברים. באחד מגלגולי הרכב, היה מורכב בו מגבר כך שהתשתית והסלילות לאורך הרכב כבר קיימות. לפני מספר ימים רכשתי מחבר במחיר סימלי ( 100 ש"ח) את ה LANZAR VIBE410. ידוע לי שמדובר במגבר ישן אבל עדיין מדובר במגבר של " מותג" סביר ולא של איזו חברה סינית עלומת שם, כך שהוא עונה בדיוק למבוקשי.

הבוקר התחלתי במלאכת ההתקנה. למעשה מלאכתי הייתה קצרה מכיוון ,שכאמור, כל התשתית כבר קיימת. כל שנותר לי היה להתקין את המגבר בגב המושב האחורי, לנקות בעזרת ספריי לניקוי מגעים + שיופים קלים עם טסטר את כל נעלי הכבל, חיזוק וניקוי של הארקה, חיבור הREMOTE ל HU, חיבור כבל + (שהיה מלופף איכשהו בחלל המנוע) למצבר בצירוף של פיוז כמובן.

לHU יש יציאת RCA בודדת ( כלומר נקבה לימין ונקבה לשמאל) ורציתי את עצתכם: כיצד עליי לחבר את ה RCA בצד של המגבר. להבנתי, מהסכימה ששמודבקת לגב המגבר( סרקתי וצירפתי למודעה זו), לא משנה עם אני מחבר את המגבר ל4 ערוצי יציאת שמע או 2 ערוצי יצאות שמע מגושרות, עדיין עליי להשתמש בשני מפצלי Y אותם יש לחבר לכבלי הRCA שסלולים מה HU. אני צודק?

אגב, המגבר כנראה ישן מידיי עבור חברת LANZAR מכיוון שלא מצאתי שום מידע באתר שלהם אודות המגבר....

תודה!!

scan0001.jpg

פורסם
כן אתה צודק ,יש לך פה את כול מה שאתה צריך:

http://www.parts-express.com/pdf/267-212.pdf

AUDIO KING תודה!

אגב, נברתי בערימות כבלי האודיו שהצטברו אצלי במרוצת השנים ולצערי מצאתי רק מפצל Y אחד כך שאני צריך לרכוש אחד נוסף. היכן כדאי לרכוש אחד כזה (EBAY? אצל מתקין כלשהו? אוטודיפו?)?

• תוכן חדש...