Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שכל אחת מהתגובות שקיבלת מהמגיבים לפני מצויינות ונכונות לדעתי ואני לא כותב זאת בציניות.

ולמרות שחלקן סותרות אחת את השנייה, הן משקפות נאמנה את מגוון ההערכות שיש לגבי השאלה ששאלת.

אביע הסתייגות קטנה לגבי הערה גורפת שצויינה ע"י אחד המגיבים לפני, לפיה המרווח הפנימי במאזדה 6 גדול יותר מזה של המאזדה CX5. אז ככה, מבדיקה שאני ביצעתי, המרווח הפנימי של ה- CX5 דומה לזה של המאזדה 6 בגירסת הסטיישן וקטן יותר במקצת מזה של המאזדה 6 בגירסת הסדאן. לעומת זאת לתנוחת הישיבה הגבוהה יותר במאזדה CX5 ישנן יתרונת מעבר להיות נוחה יותר לדעתי, גם מבחינת ניצול אפקטיבי יותר של המרווח הפנימי הנ"ל, זאת מאחר וזוית הברכיים קרובה יותר לזוית של 90 מעלות מאשר זוית גדולה יותר שמחייבת שליחת הרגליים קדימה יותר במאזדה 6. מההערה זו אל תסיק מסקנה שאני חושב שהמאדה CX5 טובה יותר ואני כותב זאת למרות שאני בעצמי בעליה של CX5, שכן יש יתרונות וחסרונות נוספים לכל רכב מהנ"ל שבכוחם להכריע את הסוגייה מבחינתך.

קרא שרשורים קודמים בנושא זה ותקבל מידע נוסף שיוסיף לך קשיים נוספים בדרך לקבלת החלטה :wink:

לגבי הפיזו 508, אם הייתי רוכש אותה אז רק במבצעי מכירות מיוחדים של היבואן דוד לובינסקי שמתקיימים מעת לעת, מאחר וירידת המחיר שלה צפויה להיות גבוהה משל המאזדה וההנחות וההטבות שתקבל יפצו על הנ"ל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה עם האבזור? שוב - מדובר על הרמות הבסיסיות ביותר של כל הדגמים - איזה אבזור יש ב508? ממה שהבנתי אבזור מינימאלי ביותר, או שאני טועה?

והאם יש לך עוד המלצות מעבר ל508 ולמאזדות?

אני עדיין לא מדקלם את רשימת האבזור של כל אחת מהן בע"פ, מתוך שינה :)

פנה אליהם ותברר, על דרך מומלץ גם לבצע נסיעת מבחן.

לגבי CX-5 מול ה-6, קח בחשבון שהג'יפון צפוף יותר ואינו מרווח כמו ה-6. כמו כן, ה-6 צעירה יותר ומציעה יותר חדשנות טכנולוגית ושיפור לדברים אשר קיימים בCX-5 (למשל, תיבת ההילוכים מכויילת טוב יותר ב-6 לעומת הCX-5).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לגבי הפיזו 508, אם הייתי רוכש אותה אז רק במבצעי מכירות מיוחדים של היבואן דוד לובינסקי שמתקיימים מעת לעת, מאחר וירידת המחיר שלה צפויה להיות גבוהה משל המאזדה וההנחות וההטבות שתקבל יפצו על הנ"ל.

מתי היה המבצע האחרון - ומתי זה שלפניו? ומה בעצם ניתן במבצעים האלה? (מידע על המבצעים שהיו).

עוד דבר, שמתי לב שבספטמבר ה508 עלה 165K חדשה מהחברה, לעומת היום 170K. איך זה קרה? הרכב מתיישן והמחיר עולה?

פורסם
מתי היה המבצע האחרון - ומתי זה שלפניו? ומה בעצם ניתן במבצעים האלה? (מידע על המבצעים שהיו).

עוד דבר, שמתי לב שבספטמבר ה508 עלה 165K חדשה מהחברה, לעומת היום 170K. איך זה קרה? הרכב מתיישן והמחיר עולה?

מבצעים של דוד לובינסקי מתרחשים לאורך כל השנה. מבצע אחרון היה בסוף שנה קודמת וההנחה שהייתה ממש בחודש דצמבר היתה לפי מיטב זכרוני 20 אלף ש״ח! על דגמי הפרימיום של ה- 508. על דגם אקטיב לא היתה הנחה.

אני כמעט בטוח שהיה בתחילת שנה זה מבצע נוסף בתנאים פחות טובים אבל כאן זכרוני כבר מתעתע בי. אני צופה שמבצע חדש נוסף יהיה כבר בקרוב ושווה להמתין.

פורסם
מבצעים של דוד לובינסקי מתרחשים לאורך כל השנה. מבצע אחרון היה בסוף שנה קודמת וההנחה שהייתה ממש בחודש דצמבר היתה לפי מיטב זכרוני 20 אלף ש״ח! על דגמי הפרימיום של ה- 508. על דגם אקטיב לא היתה הנחה.

אני כמעט בטוח שהיה בתחילת שנה זה מבצע נוסף בתנאים פחות טובים אבל כאן זכרוני כבר מתעתע בי. אני צופה שמבצע חדש נוסף יהיה כבר בקרוב ושווה להמתין.

לא יכול להמתין... האם יש אפשרות לקבל מחירים טובים יותר אצל לובינסקי או בכל מקום אחר על 508 חדשה?

אם לא, אני אאלץ ללכת על אחת מהמאזדות.

פורסם

אם אין כרגע מבצע לא תקבל את ההנחה, הם מקפידים על כך. אני מעריך שעיסקת ליסינג פרטי עם חברת הליסינג של לובינסקי תגלם הנחה דומה, כלומר מחיר הרכב יהיה כביכול יקר יותר אולם ההנחה תהיה על הריבית וההצמדה בעיסקה.

פורסם

אני יכול לתת נק' מבט על הCX5 אחרי שיצא לי להשות בה כחצי יום.

מושבים נוחים, ישיבה גבוהה - נחמד.

איכות הרכבה גרועה, איכות חומר טובה רק בכמה מקומות בודדים - מאוד מאכזב למכונית מודרנית.

כל מה שנגיד לא יעזור כיוון שדעתינו סובייקטיבית, הדרך הטובה ביותר היא לתת קפיצה לסוכנות ולשבת ולעשות נסיעת מבחן על כל אחת מהן - לבסוף תבחר את מה שיותר התחברת אליו.

פורסם

עוד נקודה למחשבה - פיג'ו - 3008

באותו המחיר פחות או יותר, תוכל לקבל את הדגם המאובזר (כולל בקרת אקלים מפוצלת + פתחי איוורור לנוסעים מאחור, תצוגה עילית על שמשמת הרכב, בקרת שיוט, ועוד תוספות רבות ומגוונות)

הייתי במקום שלך לפני חודשיים בערך, התלבטתי בין ה CX-5 לניסאן קשקאי ל 3008, לאחר נסיעת מבחן על שלושתם והתלבטויות רבות בחרתי את ה 3008 ואני לא מצטער לרגע, פשוט תענוג צרוף.

פורסם

ה - 3008 בהחלט תענוג. הרכב נוח, מפנק, מנוע חזק, היגוי לא רע, תא מטען גדול וייחודי (סף נפתח כמעין ספסל).

אבל, מי שמחפש את המאזדה עם המוניטין היפני הסטנדרטי, בד"כ הוא לא הלקוח הטבעי של הצרפתיה העגלגלה והמצוינת.

בכל מקרה ממליץ לבדוק, ולשים לב לעובדה שבמבצעים השונים (כדוגמת "חבר") ה-3008 נמכרת במחירים אטרקטיביים.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
ה - 3008 בהחלט תענוג. הרכב נוח, מפנק, מנוע חזק, היגוי לא רע, תא מטען גדול וייחודי (סף נפתח כמעין ספסל).

אבל, מי שמחפש את המאזדה עם המוניטין היפני הסטנדרטי, בד"כ הוא לא הלקוח הטבעי של הצרפתיה העגלגלה והמצוינת.

בכל מקרה ממליץ לבדוק, ולשים לב לעובדה שבמבצעים השונים (כדוגמת "חבר") ה-3008 נמכרת במחירים אטרקטיביים.

ה3008 מכוערת מדי לטעמי, כך שהיא לא באמת אופציה.

ביקרתי היום במאזדה וקניתי את הCX5. איך לעזאזל המחיר קפץ ל165? אני לא מבין את הקטע הזה, גם ה308 וגם הCX5 קיבלו קפיצה מ161K ל165K למרות שהם רק מתיישנות. לעזאזל עם המדינה הזאת.

פורסם

שלום לכולם,

לפותח השרשור:

אבא שלי קיבל לפני שלושה ימים מאזדה 6 רמת גימור פרימיום ( 2.5 מושבי ועור וכולי)

אני יודע שזו תקופה קצרה אבל אספר לך את מה שהצלחתי להבין מהרכב:

הרכב מפנק מאוד, הרגשה יוקרתית,גימור מעולה!! כל שקל שאתה משלם אתה מקבל עליו תמורה לא כמו במותגים שחלק גדול הולך על השם

הנסיעה חלקה ושקטה מאוד

מערכת המדיה נהדרת, בעלת שליטה קולית נוחה,מסך המגע מגיב בקלות

אבי רכש את הרכב בצבע לבן- אני חייב להגיד לך שהרכב מדהים!! מרשים מאוד.

הדבר היחיד שלא הצלחתי ללמוד עליו הוא המנוע כי אבא שלי לא רצה עוד ללחוץ, אני אכתוב כאן בימים הקרובים.

שבת שלום לכולם

אופיר

פורסם

שכחתי להוסיף:

הדבר המיוחד שראיתי במערכת המדיה הוא שאפשר להתחבר עם הפלאפון לבלוטוס ולהשמיע דרך ההבלוטוס מוסיקה.

התא מטען קצת לא נוח, הוא גדול אך עמוק וצר, אין פתח הטענה רחב.

בנוסף אין ספר רכב עוד כיוון שעוד לא הגיע אליהם, אמור להישלח אלינו בדואר בקרוב

• תוכן חדש...