Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ה3008 מכוערת מדי לטעמי, כך שהיא לא באמת אופציה.

ביקרתי היום במאזדה וקניתי את הCX5. איך לעזאזל המחיר קפץ ל165? אני לא מבין את הקטע הזה, גם ה308 וגם הCX5 קיבלו קפיצה מ161K ל165K למרות שהם רק מתיישנות. לעזאזל עם המדינה הזאת.

מצטרף.. גם אני קניתי היום את הCX5.

קניתי את דגם הלאקשורי 2X4

תתחדשו!

בהמשך לביקורות שכתבתי מעת לעת על המאזדה שחלקה היה טובה וחלקה היתה פחות טובה, אני רוצה רק לציין כי חל שיפור בחלק מהביקורת הרעה וזאת החל מסביבות 5,000, 6,000 ק"מ שהרכב עבר. המנוע של ה- CX5 נפתח מאד וגם הגיר שינה אופיו משמעותית. כעת הביצועים ממש חזקים והגיר מושך הילוכים גם בנסיעה רגילה ומוריד הילוכים במהרה, לא פחות מכך.

אולי זה נובע גם משינוי אופי הנהיגה שלי למהיר יותר, לאחר שעברתי את שלב הרחמים על הרכב החדש :-) וגם מלימוד של אופי הגיר.

גם ההשהייה בזינוק פחתה אולם עדיין קיימת. ואולם למדתי לא ללחוץ מייד בהתחלה אלא לאחר המתנה קצרה וזה מאפשר זינוק יפה.

יש עדיין מצבים שהגיר מוריד הילוכים בצורה אגריסיבית וללא צורך.

קרקושים מאזור הקורות הקדמיות עדיין יש, אולם זה בבירור נובע מחופש של הכיסויים שלהן וכשאני לוחץ עם היד על הכיסויים בזמן הנסיעה זה מפסיק. מעניין אותי אם גם אצלכם זה יקרה, אודה לכם באם תדווחו לי על כך.

הייית במוסך ואמרו לי שיש גם מעין קריאת ריקול לפחים שמתחכחים באזור תא המנוע בדיוק מתחת לקורות הקדמיות וצריך להפרידם ואולי גם זה תורם לרעש. בינתיים לא תיקנו את זה מאחר והזמינו לי מנגנון חדש לכסא הנהג שלא שומר על הגובה ויתקנו הכל ביחד.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עוד נקודה למחשבה - פיג'ו - 3008

לא רלוונטי לפותח השרשור אבל אני מסכים לגמרי.

רכב נהדר ואחרי שבועיים לא מזמן עם הרכב באירופה אנ חייב לציין שזה אחד הרכבים הכי נוחים שיצא לי לגמוע בהם מרחקים.

פורסם
תתחדשו!

בהמשך לביקורות שכתבתי מעת לעת על המאזדה שחלקה היה טובה וחלקה היתה פחות טובה, אני רוצה רק לציין כי חל שיפור בחלק מהביקורת הרעה וזאת החל מסביבות 5,000, 6,000 ק"מ שהרכב עבר. המנוע של ה- CX5 נפתח מאד וגם הגיר שינה אופיו משמעותית. כעת הביצועים ממש חזקים והגיר מושך הילוכים גם בנסיעה רגילה ומוריד הילוכים במהרה, לא פחות מכך.

אולי זה נובע גם משינוי אופי הנהיגה שלי למהיר יותר, לאחר שעברתי את שלב הרחמים על הרכב החדש :-) וגם מלימוד של אופי הגיר.

גם ההשהייה בזינוק פחתה אולם עדיין קיימת. ואולם למדתי לא ללחוץ מייד בהתחלה אלא לאחר המתנה קצרה וזה מאפשר זינוק יפה.

יש עדיין מצבים שהגיר מוריד הילוכים בצורה אגריסיבית וללא צורך.

קרקושים מאזור הקורות הקדמיות עדיין יש, אולם זה בבירור נובע מחופש של הכיסויים שלהן וכשאני לוחץ עם היד על הכיסויים בזמן הנסיעה זה מפסיק. מעניין אותי אם גם אצלכם זה יקרה, אודה לכם באם תדווחו לי על כך.

הייית במוסך ואמרו לי שיש גם מעין קריאת ריקול לפחים שמתחכחים באזור תא המנוע בדיוק מתחת לקורות הקדמיות וצריך להפרידם ואולי גם זה תורם לרעש. בינתיים לא תיקנו את זה מאחר והזמינו לי מנגנון חדש לכסא הנהג שלא שומר על הגובה ויתקנו הכל ביחד.

אעדכן בשמחה כשהרכב יגיע. כרגע אני בשלב המאוד ראשוני של ההזמנה. מאמין שתוך שלושה שבועות אקבל את הרכב.

• תוכן חדש...