Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת שהשיפוץ מדהים, ואני בטוח שיש לך ידע אדיר במכונאות.

אבל עדיין לא מבין איך אתה יכול להתנייד עם הברלינגו, אומנם זה רק רכב

אבל אין כמו רכב חדש ... לא משנה כמה תיקח רכב ישן ותשפץ אותו עדיין

חסר ( ובטח לאיש הייטק) את כל הגימיקים שברכבים החדשים.

בנוסף כמו שאמרו לפני הוא בטיחותי כמו רכב חדש...

אוטו-מאניה :-)

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאפו!

הברלינגו נראה טוב יותר מאשר יצא מהמפעל ורק על זה מגיע לך כל הכבוד.

חלק מהסיבה שאתה נהנה יותר מהברלינגו טמונה במשהו שנקרא בעגה לא מקצועית "אפקט ההשקעה". ככל שמשקיעים במשהו הרבה מזמנך ומוסיפים על כך את הפיכתו לשונה מהאחרים, הדבר יוצר חיבור רגשי עמוק לאוטו. תוסיף על כך את הערך הסנטימנטלי לרכב, וקיבלת אוטו שאין לו תחליף מבחינתך.

תתחדש.

פורסם

יכלתי לקבל רכב יוקרתי אבל זה לא בחינם!! זה עולה כסף והרבה ולכן העדפתי לרכוש בעצמי...(אגב , אתה בטוח לא איש היי-טק לפי התגובה)

שמח שהצלחת לנחש את עיסוקי לפי התגובה. (ביננו, אל תשלח לוטו השבוע).

אני יודע בדיוק כמה "עולה" רכב ליסינג, אני גם יודע "בערך" כמה מרוויח סמנכ"ל בהיי-טק.

לא סכום שירושש אותו. וגם לא חייבים לקחת רכב בשווי 200K ש"ח, סמנכ"ל צנוע יכול לבחור פקוס 2.0 ושלם קצת פחות.

ועצה מ"אחד שמבין" אם לא גילמו לך את הרכב בתור סמכ"ל, תחליף חברה.

רק בשמחות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ארשום את דעתי: נהגתי על קאמרי מספר לא מעוט בכלל של קילומטרים, עדיין נוהג פעם בשבוע נסיעה ארוכה אחת בקאמרי, אומנם לא הייבריד.

ואני לא אומר שזה הרכב הכי מושלם בעולם, חלילה, הוא באמת לא הרכב הכי משדר יוקרה שקיים, אבל לעבור מקאמרי לרכב 98? ועוד עם ילדים? הבטיחות של רכב כזה היא אפסית. מילא בתור רווק צעיר, אני בכלל הייתי קונה 205 :)

בכול מקרה אין קשר לכמות קילומטרים שאתה עושה בשנה לבין הבטיחות של הרכב, במיוחד עם ילדים, יכולה לקרות תאונה גם עם נסועה של 100 קילומטרים בשנה, נכון שסטטיסטית כמה שתיסע פחות אז הסיכויים קטנים, אני מאמין שאתה יודע שסטטיסטיקה לא באמת מייצגת משהו.

בקשר לשיפוץ - יצא מדהים! יותר טוב מחדש

פורסם

סיפור מדהים.

עוד יותר מדהים שאמרת שכל פנים הרכב עלה אליך הביתה.

לאשתך במקרה יש אחות שאתה יכול להכיר לי? :)

קרובת משפחה גם הולך.

פורסם
סיפור מדהים.

עוד יותר מדהים שאמרת שכל פנים הרכב עלה אליך הביתה.

לאשתך במקרה יש אחות שאתה יכול להכיר לי? :)

קרובת משפחה גם הולך.

בהתחשב בגולש, כאן בפורום, שהרכבים שלו "מבקרים" מעת לעת בסלון ביתו - זה ממש כלום.

אאל"ט - יש כריות אויר (לפחות אחת) בברלינגו 98' גם בדגם הפחות מאובזר.

alfa 156 2.5.

פורסם

לפותח השרשור,

לפי התמונות אתה גר ליידי, יוצא לי להסתובב הרבה בשכונה הזו. יהיה מעניין להתקל בברלינגו שלך :-D

במקומך, אם היה לי זמן פנוי, הייתי לוקח חיפושית ומשפץ, או בונה באגי, או הופך חיפושית לבאגי חחח ומשתמש רק בסופ"שים.

ברלינגו ליומיום במקום S CLASS, הרי עוד כמה חודשים ימאס לך ממנה...:wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לפותח השרשור,

לפי התמונות אתה גר ליידי, יוצא לי להסתובב הרבה בשכונה הזו. יהיה מעניין להתקל בברלינגו שלך :-D

במקומך, אם היה לי זמן פנוי, הייתי לוקח חיפושית ומשפץ, או בונה באגי, או הופך חיפושית לבאגי חחח ומשתמש רק בסופ"שים.

ברלינגו ליומיום במקום S CLASS, הרי עוד כמה חודשים ימאס לך ממנה...:wink:

מבטיח לך : כשיימאס לי ממנה אז תראה בשכונה LS460 או S CLASS או שאביא לי שוב קאמרי הייבריד 2013...

בינתיים באמת טוב לי איתה.

באמת שהשיפוץ מדהים, ואני בטוח שיש לך ידע אדיר במכונאות.

הידע שלי במכונאות נמוך משלך בטוח! :lol:

פורסם
בהתחשב בגולש, כאן בפורום, שהרכבים שלו "מבקרים" מעת לעת בסלון ביתו - זה ממש כלום.

אאל"ט - יש כריות אויר (לפחות אחת) בברלינגו 98' גם בדגם הפחות מאובזר.

אחרי כמעט 15 שנה על הכביש, אני הופתע מאוד אם הכרית אוויר הזאת בכלל תתפקד במידת הצורך

פורסם

משהו מאוד מוזר בסיפור הזה. אתה מחליף רכב מסויים, ברכב נחות ממנו בטיחותית (ע״פ דבריך) וזה נשמע לך הגיוני איכשהו?

תמוה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
משהו מאוד מוזר בסיפור הזה. אתה מחליף רכב מסויים, ברכב נחות ממנו בטיחותית (ע״פ דבריך) וזה נשמע לך הגיוני איכשהו?

תמוה.

בוא לא נפתח על זה וויכוח. ע"ע רכבי אספנות (גם שם אין שום הגיון, לא כלכלי ולא בטיחותי).

alfa 156 2.5.

פורסם

אל תזלזלו בקאמרי היה לי כזאת עד לא מזמן, אפס תקלות וצריכת דלק של משפחתית 1.6 אוטו מדהים מבחינת הנתון הזה. (נכון לא חיפשנו יוקרה כמו רכב של 250K ומעלה).

אורי, לא צפוף לילדים קצת מאחורה לעומת הקאמרי? או שהחבר'ה הקטנים מאחורה רוצים קצת שקט לישון ? נסעתי כמה פעמים בודדות בברלינגו וזה לא רכב שקט במיוחד...

אגב אני מכיר בעלים של בית השקעות (אם ממש חשוב לכם אז "מיטב") שנוסע ברכב ש-אל תזחאן היה מתבייש בו...

יכול להעיד על הרבה אנשים שיש להם כסף אך מעדיפים לנסוע (לפחות ביום יום) עם רכב צנוע מאוד. זה חוסך הרבה אי נעימויות ופתיחות עיניים בכביש ובאזור העבודה/ביקור קרובים, מעבר לזה שאתה לא מרגיש שדופקים אותך בחלפים ובמחירי הדלק.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

זאת כבר הברלינגו השנייה המהממת שאני רואה.

דר"א, גם הקאמרי ממש יפה ! אהבתי.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

• תוכן חדש...