Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי בעייה לאחר שהאוטו דומם חצי שעה או יותר ולאחר שאני שומע מוזיקה ו"וסוחט" חשמל הדק היטב (כשהאוטו דומם במצב שהמנוע לא עובד) אני מניע ופתאום נדלקת לי נורית טעינה ואם אני מכבא ומניע עוד פעם אז אין מיץ להנעה והנוריות משתגעות לי (ה ABS והברקסים) וזה במצב טרום הנעה, למיותר לציין שאין גם תאורה, הבעיה נפתרת לרוב בהנעה של כבלים, אבל לאחרי התנעה כזאת אין בעיות בכלל והכל פיקס ואני יכול "לסחוט" חשמל עד מחר ולא יהיו לי בעיות, אלא אם כן עוד פעם "אסחוט" חשמל במצב דומם באופן שתיארתי לעיל, החלפתי מצבר לפני שנה הייתכן וזה האלטרנטור שלא מטעין מתי שמתרוקן החשמל במצבר?

אני שואל מכיון שמעולם לא נדלקה לי נורית טעינה על מצבר למרות שהלכו לי פעמיים!,

דרך אגב: ממש לאחרונה החלפתי רצועות אלטרנטור ומזגן בלויות מרעישות ושורקות לאלה של "בנדו" (מקוריות והכי יקרות!)

בתודה מראש

בן:-(

פורסם

יש לבדוק,אם פולי אלטרנטור אם קיים לא התפרק/רצועת האלטרנטור לא נקרעה-אם כן,להחליף שוב רצועה או להחליף פולי,אחרת יש לבצע בדיקה לטעינה של האלטרנטור אצל חשמלאי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

פולי אלטרנטור נבדק בידי חשמלאי ואם לסמוך על דבריו הרי שהפולי תקין הגם כמו שאמרתי מקודם הרצועות חדשות, לטענתו שיפוץ אלטרנטור עולה 800 לפני מע"מ ועדיף מפירוק יש מחיר יותר סביר לשיפוץ? משום שאני לא חושב שהתקלה כלכך מסובכת חוסר הטעינה מתרחש אך ורק מתי שאני מניע לאחר שאני מבזבז חשמל והמצבר מתרוקן כשהאוטו דומם מעבר לזה כשהאוטו מונע וה"בזבוז" מתרחש במצב כזה הרי שהכול פיקס ואין תקלות

יש הצעות נוספות לפתרון ואולי במחיר יותר הגיוני?

פורסם
פולי אלטרנטור נבדק בידי חשמלאי ואם לסמוך על דבריו הרי שהפולי תקין הגם כמו שאמרתי מקודם הרצועות חדשות, לטענתו שיפוץ אלטרנטור עולה 800 לפני מע"מ ועדיף מפירוק יש מחיר יותר סביר לשיפוץ? משום שאני לא חושב שהתקלה כלכך מסובכת חוסר הטעינה מתרחש אך ורק מתי שאני מניע לאחר שאני מבזבז חשמל והמצבר מתרוקן כשהאוטו דומם מעבר לזה כשהאוטו מונע וה"בזבוז" מתרחש במצב כזה הרי שהכול פיקס ואין תקלות

יש הצעות נוספות לפתרון ואולי במחיר יותר הגיוני?

מערכת לא כזה מבזבזת חשמל,מה שיותר מבזבז זה האורות

בכל מקרה כדי שתבדוק את הטעינה של המצבר צריך להיות בערך 14V בטעינה (כשהמנוע מונע)

פורסם

חשמלאי טוב והגון יבדוק,שאין זליגת זרם פרזיטי- כלומר,שאין צרכן חשמלי שגגונב חשמל (אם כי התופעה הזו אופיינית דווקא כאשר הרכב במנוחה ולמחרת עושה בעיות בהתנעה כי בלילה הגיע צרכן "גנב קטן של חשמל",שגרם לבעיה).

נשמע עדיין,שהבעיה באלטרנטור וקיבלת הצעת מחיר,שהיא בהחלט סבירה לחלק ולסוג הרכב.

אם אתה עדיין לא משוכנע בכך,הרם טלפון לחברה ובדוק כמה עולה חדש-אני חותם לך שיתנו הצעת מחיר של איזור הפי 3.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...