Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

יש למישהו המלצה על בנק שיש להם מענה רציני לחשבון עסקי? כיום אני בבינלאומי ומאד לא מרוצה מהשירות מבחינת מקצועיות בתחום העסקי (למשל השקעות, הלוואות למטרות עסקיות, דיני מיסוי בהעברות לחו"ל ועוד) ומבחינת שעות פעילות.

חשובה ההבנה במסחר בינלאומי, שעות פתיחה גמישות וחופש מקסימלי בביצוע פעולות באינטרנט.

האם זה משתנה לפי סניפים? תעריפים תלויים בגודל החשבון ואני בכוונה לא מתייחס לנקודה הזו. ישנה אופציה להעביר גם חשבונות אישיים בכפוף לתנאים.

תודה רבה למסייעים!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני יכול לומר לך דבר אחד, תתרחק מבנק לאומי. בנק עלוב ומסריח שגורם לך להרגיש קטן בין קטנים. עד כדי כך שהפקידה העלובה גורמת לך להרגיש שאתה מענה אותה בכך שאתה בא לבנק. אני לא הראשון ולא האחרון שיש לו תלונות לגבי הבנק הזה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה מאוד תלוי גם בסניף הספציפי וגם במנהל הסנחף ומנהל המחלקה העסקית.

קודם כל תתאים את גודל הסניף לסוג וגודל הפעילות שלך. אני כבר עזבתי בנק שפשוט נבהל ולא ידע להתמודד עם הפעילות שלנו (נבהל מאשראי של מליון שקל) וגם ברחתי מסניף אחר אחרי שהתחלף מנהל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכל תלוי בכח האדם בסניף, נקודה.

הייתי בבינלאומי (משם באמת ברחתי, העמלות היו מאוד גבוהות וה"שירות" לא הצדיק את המחיר) ועברתי ל"מזרחי". אח"כ פתחתי חשבון נוסף (לעסק) ב"פועלים" ליד הבית ואני מבסוט משניהם כבר שנים. השירות באמת טוב בשניהם, יש עם מי לדבר והם באמת עושים את המקסימום שביכולתם. ל"פועלים" הגעתי בלי כלום והם באו לקראתי (אומנם בצעדים קטנים, אבל באו) הן מבחינת אשראי בעו"ש ובמיוחד עם הלוואה עבור רכישת רכב לעסק (כל זה עם אפס בטחונות ושום תיעוד קודם מבנק אחר).

בקיצור: חפש סניף עם המלצות (כזה שבאמת יש בו כ"א טוב) ובמיוחד אחד כזה שיענה על צרכי המסחר הבינלאומי (נסה לדבר עם קולגות שלך וכד') שיש לעסק שלך.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

האם זה תלוי רק בסניף או שיש בנקים שיש להם יכולות מתאימות יותר לעסקים: איכות גבוהה יותר של נותני שירות, שעות פעילות גמישות יותר וכדומה?

אני עובר על אתרי הבנקים וסך הכל כולם נראים אותו דרעק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

זה מתחיל ונגמר בסניף הספציפי שלך, ואפילו יותר בפקיד שאחראי על העניינים שלך.

אם אתה לא לקוח מאוד גדול, סביר להניח שהממשק שלך עם ישויות בכירות ממנהל הסניף יהיה מינימלי.

אני יכול להגיד שכשפתחתי את החשבון העסקי שלי לפני 7 שנים, עשיתי את זה בלאומי, רק בגלל מנהלת הלקוחות העסקיים שהייתה שם באותה תקופה. הייתי בכלל לקוח של הפועלים והם התנהגו בצורה מזעזעת. היא הייתה מסבירת פנים וידעה לעזור לי (למרות שהייתי אז בן 22 ושכיר. אמנם בהייטק אבל עדיין ילד). ואחר כך גם את החשבון הפרטי העברתי לשם וסגרתי את כל הפעילות בפועלים.

לפני בערך שנה-שנה וחצי, הסניף שלי גם התחיל להתדרדר עקב שינוי כוח אדם (החליפו כמעט את כל העובדים שהכרתי, לרבות מנהל החטיבה העסקית ומנהלת הסניף). כבר שקלתי לעבור, אבל בחודשיים האחרונים יש שיפור מסויים אז החלטתי לתת להם עוד צ'אנס. בסך הכל לאורך הזמן שאני לקוח שלהם, הם נתנו שירות למופת, למעט הנפילה הזמנית שהייתה להם.

בקיצור, זה מאוד תלוי בסניף והאנשים שמועסקים בו. חפש סניף עסקים מובהק ולא מחלקה קטנה בסניף פרטי. אני בסניף שהוא עסקי לחלוטין (נראה לי שמחזיקים בו חשבונות פרטיים רק של בעלי עסקים) ותמיד יש פקידים זמינים, בלי תורים ויחס אישי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

דבר אחד חשוב, אסור לעבוד רק עם בנק אחד.

אם תריב איתם/יהיה פתאום קצר בתקשורת אז שתהיה לך היסטוריה בבנק נוסף שישמש גיבוי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בנק לאומי סניף מבשרת ציון, מעל קפה ג'ו המוכר לך...

סניף קטן עם עובדים שנותנים שירות טוב מאוד, אין לי שום תלונות עליהם - להפך.

פורסם

דורקי זה נשמע לי פתרון טוב. אדבר איתך אי"ה מחר במהלך היום.

רועי תודה רבה על העזרה כאן ובפרטי.

אני מבין היום שאני בבנק הלא נכון ובסניף הלא נכון.

יטופל במיידי.

מה קורה בפועל כשעוזבים בנק בחשבון עסקי, האם פותחים את החדש, מעבירים יתרות וסוגרים בישן את החשבון, או שיש מורכבויות שקשורות בהיות החשבון עסקי?

Winston S. Churchill -

פורסם

בדיוק אותו דבר כמו בפרטי. רק שבד״כ יקח קצת זמן לבנות אמון בבנק החדש שיתנו לך מסגרת אשראי ונכיונות כמו בבנק הנעזב.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...