Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברווז, אתה כנראה לא מבשל מטבוחה...

אנחנו החלפנו 3.5 בלונים קטנים בשנה, בזמנו.

תבשל מספיק ואפשר לחסל גם בלון גדול.

אני לא בשלן גדול.

אני לא רואה שום דרך שיהיו מספיק בישולים לזוג ללא ילדים כדי להצדיק חיסול מעל 2 בלוני גז בשנה. אלא אם כן אתה מתאמן לתכנית הזו, "מבשלים את הכוכבים" או משהו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

איציק לא נעלבתי.

אני מכיר את התחום. הרבה חברים משכירים דירות. וגם משפחה.

וראיתי מלא בעלי דירות. והרבה פעמים יחס שלהם תלוי ישירות בשוכר. עם הוא נחמד. בגישה טובה.

בלי דרישות מוגזמות. אפשר להוציא הרבה דברים.

חבר השכיר דירה. סגר עם הבעל בית. על שיפוץ של הדירה. על חשבון בעל הבית. וחצי שנה שכירות חינם. בתמורה לעבודה.

חבר שלי שיפץ את הדירה ב3 שבועות. ואחרי זה גר חצי שנה חינם. והוא גם שם שנתיים בכללי. הוא עזב בגלל העבודה.

נתקלתי גם בבעלי בתים חרא. וגם בדיירים חרא.

לחבר אחר. גם בדירה שכורה. ולא הבין למה יש לו חשבון חשמל גבוה. בדיקה העלתה שבעל הבית שגר צמוד גונב חשמל!

אבל הכול מתחיל ונגמר בצורת ההתקשרות ובהסכם הראשון. .... מה רשום בחוזה.!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• 9 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...