Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 10 אלף, 206 XS.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ביצעתי טיפול לפני יומיים ל-206. הוחלפו בטיפול שמן מנוע 5W40 של טוטאל, מסנן שמן ומסנן אוויר.

שילמתי 512 שקל כולל מע"מ (איך המחיר, יקר?)

- האם יש הבדל בין 5W40 ל-10W40 (חוץ מהסמיכות של השמן), במה זה משפיע ומה מומלץ לרכב הנ"ל?

- איך חברת טוטאל והאם יש שמן מנוע יותר מומלץ ל-206?

תודה מראש.

Peugeot 206XS

פורסם

המחיר סביר מאד. טוטאל חברה מעולה. הכל בסדר.

מה שלא בסדר, זה שאתה בודק את הדברים האלה אחרי הטיפול ולא לפני.

אין לי מושג איזו צמיגות הרכב שלך צריך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

המחיר מצויין, רק שאלה קטנה הרכב מטופל במורשה או סתם מוסך?

אם לא, בפעם הבאה תנסה לעשות את הטיפול לבד, הפילטר שמן ממש נגיש ב 206 ואחד כזה מקורי יעלה לך ממורשה 50 ש"ח

גם פילטר אוויר ממש קל להחליף לבד,וגם הוא ממש זול.

לגבי שמן אתה יכול לקנות מכל מקום,עדיף חברה מוכרת.

אני עשיתי לבד טיפול ל 206 שלי שכלל שמן,פילטר שמן,פילטר אוויר,פילטר מזגן,נוזל רדיאטור,ופלאגים, הכל 290 ש"ח.

(שמן ופילטר אוויר מקוריים)

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אני מטפל במוסך גבע, מורשה פיג'ו סיטרואן.

לגבי השמנים, אשמח לקבל תשובה חד משמעית.

איזה שמן מומלץ ובאיזו סמיכות?

האם 5W40 יותר בריא מ-10W40?

יש חברה יותר טובה מטוטאל?

אני עושה שיעורי בית לטיפול הבא.

Peugeot 206XS

פורסם

מוסך גבע, כבר לא מורשה לסיטרואן ופיג'ו.

זה מוסך שמתמחה בדגמים האלו והרבה חובבי המותג באים לשם (גם מרחוק) ונהנים ממחירים נוחים ואווירה של בית.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• ספונסר פורום
פורסם

אכן גבע אינו מורשה יבואן אלא מורשה משרד התחבורה שמתמחה בדגמי פיג'ו-סיטרואן השונים.

ל-total יש שמנים טובים יותר וטובים פחות אבל באופן כללי מדובר ביצרן שמנים איכותי ואין לך סיבה לדאגה. תמיד יש טוב יותר אבל לא תמיד חייבים להתפרע ולשים את הכי טוב שיש.

פורסם

נדחף לך לתראד;

אצלי ה206 אוטומטית אך המנוע זהה עד כמה שידוע לי.

איזה שמן מומלץ לשים בטיפולים?

בטיפול הבא כנראה שכבר אחליף מצתים. על מה כדאי ללכת?

תודה:thumbup:

Aprilia Shiver 750

פורסם

שני דברים:

1. השמנים של טוטאל מיוצרים בטורקיה, הם מאושרים כשמן הרשמי של קונצרן פיג'ו-סיטרואן. המחיר שלקחו לך הוא סביר ולא יותר, גלון סינטטי מלא של וולוולין לדוגמא עולה 140 ש"ח, מסנן שמן כולל עולה 45 ש"ח, עבודה עוד 40 דקות שזה 160 כולל מע"מ, פילטר אוויר מקורי או תחליפי?.

2. גבע הוא לא מוסך מורשה יבואן, הוא מתיימר להיות מומחה בפיג'ו סיטרואן, בפועל אני נכוויתי מהמוסך הזה ועוד מספר חברים נוסף.

לגבי שמן דק יותר, בדוק את הדיונים הארוכים המייגעים שיש בפורום אודות שמני מנוע. בהצלחה!

התענוג שמוביל אותך

• ספונסר פורום
פורסם
מה לגבי סמיכות השמן? מישהו יוכל לזרוק לי אור בנושא?

שתי הצמיגיות מתאימות לפי הוראות היצרן.

פורסם
שני דברים:

.....

2. גבע הוא לא מוסך מורשה יבואן, הוא מתיימר להיות מומחה בפיג'ו סיטרואן, בפועל אני נכוויתי מהמוסך הזה ועוד מספר חברים נוסף.

,

תוכל להזכיר לי מדוע התאכזב מהמוסך? עד להיום לא שמעתי תלונות משמעותיות על המוסך הזה. גם מהניסיון האישי שלי תמיד הכל היה בסדר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אלעד המוסך הזה גרם לי נזק של 2000 שקלים, כשחרר את הרכב עם נזילה מצינור המים התחתון של הרדיאטור. אני שיפצתי את הרדיאטור במכון לשיפוץ והבאתי אותו להרכבה במוסך גבע. כאשר שמע שאני בכלל רוצה לשפץ הוא הפך את עורו ואת היחס אליי, עזוב את העובדה שחזרתי אל המוסך והוא אומר לי שהם גמרו את ההברגה של הקרטר וצרך להביא חרט.אני איתם סיימתי ולחזק ברגים לבימבה אני לא אתן להם. אני יכול להגיד לך שבעלי מקצוע לא עוזבים ואפשר ועדיף לפעמים לחכות או לנסוע רחוק.

האוטו היה וממשיך וימשיך להיות מטופל בחלפים מקוריים או ספורטיביים גרופ N או A או חלפים של יצרניות חלפים ספורטיביים, הרכב כיום מטופל אצל ירון חדרה בין אם בחדרה או בטיג בחולון ואני ממליץ בחום.

התענוג שמוביל אותך

• תוכן חדש...