Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אז אחרי כמה התנסויות כמו קורס נהיגה אחד על אחד ויום מסלול אני שוקל לשפר..

בעיקרון מה שהכי חשוב לי זה האמינות, אני רוצה משהו עם מינימום בלאי בטווח הארוך, מה שלפי המלצות הוביל אותי ל APR Stage1.

כמה דברים שאני לא מבין:

האתר של APR והאתר של pitstop מפרסמים גרף שמראה את ההבדל בין הstock ל stage 1 והם נראים שונה

APR - קובץ ראשון - 18tsi_trans_stage_i_95_ron_crank.gif (אין לי עוד 20 הודעות בפורום אז אני לא יכול לשים קישור, מתנצל..)

pitstop - קובץ שני - 18tsi_long_stage_i_98_ron_crank.gif

מה אני מפספס?

מישהו פה יודע באמת מה יודע מה יהיו התוצאות בפועל? וכמה אני מסתכן פה בטווח הארוך בבלאי של מנוע/גיר...?

תודה!

18tsi_trans_stage_i_95_ron_crank.gif

18tsi_long_stage_i_98_ron_crank.gif

פורסם

נראה כמו סוג האוקטן בו השתמשו (95 ו98 בהתאמה)

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

חשבתי על זה, אבל גם הנתונים ל98 שמפורסמים באתר של APR לא תואמים לאלה של pitstop..

חשבתי אולי אלה גרסאות שונות של התוכנה, אבל למה בעצם שיהיה הבדל..

פורסם
אהלן,

אז אחרי כמה התנסויות כמו קורס נהיגה אחד על אחד ויום מסלול אני שוקל לשפר..

מה אני מפספס?

1. שה-ESP לא מתנתקת. לנהיגה ספורטיבית זה חרא.

2. הבעיה הראשונה של הרכב זו צמיגים. יש להחליף למשהו יותר ספורטיבי (לא בהכרח יותר רחב).

3. הבעיה השנייה של הרכב זה הבלמים. בסדר למשפחתית, לא מספק לנהיגה אגרסיבית.

4. זוויות הגלגול לא בלתי נסבלות, וכבר היו לי מכוניות רכות שהתנהגו היטב, אבל הקשחה מסויימת תהיה במקום, אם המטרה לשפר.

אח"כ אפשר להתחיל לחשוב על המנוע (שהוא לכשעצמו החולייה החזקה).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני חושב שכן שווה לעלות לגאנט 17-45-225 שזו מידה מאושרת בלאון , גם מגוון רחב של צמיגים. לגבי הקשחה במינימום בולמים קפיצים רק קפיצים אומנם יקשיח אבל השיפור אחיזה יהיה מינורי.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

תודה על התגובות חבר'ה..

נראה לי שמתישהו בעתיד אני אשתדרג לרכב שכל ההרכב שלו הוא יותר ספורטיבי, בינתיים אני נהנה לי מימי מסלול פה ושם.

המחשבה כרגע זה להוסיף רק עוד קצת כח בשביל הפאן, שוב הדגש פה הוא אמינות, זה רכב שאני מתכנן להחזיק עוד כמה שנים טובות. השאלה שלי היא בעצם אם למישהו פה יש ניסיון עם ה APR stage 1 על הרכב הזה, האם כל השיפורים שציינתם קודם הם הכרחיים כדי להנות משיפור מנוע (אם כן אני פשוט אשאר עם האוטו כמו שהוא, אני מאוד נהנה ממנו במצב הנוכחי..).

ובסופו של דבר, אם כן APR stage 1, כמה כח נוסף אני מקבל פה ומה ההשפעות מבחינת שחיקה ובלאי לטווח הרחוק.

פורסם

הגרף שמפורסם באתר של APR הוא של גרסה V1.0

מאז הלקוחות עם ה1.8TSI זכו לכמה שדרוגים

היום מותקנת גרסה V1.3

מעלה את הספק הרכב ל212 כ"ס בדלק 98 ו209 כ"ס בדלק 95

ישנם עוד כמה גרסאות שלא מפורסמות באתר שלנו

כמו גרסה 2+ למנועי 1.8TSI מעלה את הספק הרכב ל260 כ"ס

1.8tsi_octavia_stage2.jpg

נתי.

פורסם

נתי חצוף עם 2+

לפותח שרשור,ST.1 מאד מאד מורגש ביחס לתוכנה מקורית..הגרף באמת לא מספר מה שתחושות מעבירות.המומנט בסל"ד נמוך מאד "שמן".מומלץ מאד

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

נשמע מאוד מפתה.. תודה על התשובות..

שאלה אחרונה והכי חשובה.. שוב, אמינות.. מה קורה בטווח הארוך? האם יש פה התקצרות של חיי מנוע/גיר ואם כן אז כמה?

תודה!

פורסם

שאלה אחרונה והכי חשובה.. שוב, אמינות.. מה קורה בטווח הארוך? האם יש פה התקצרות של חיי מנוע/גיר ואם כן אז כמה?

תודה!

אני יתן ל98civic

לענות לך על זה הוא נוסע הרבה יותר משנה עם APR על רכב כמו שלך

נתי.

פורסם

תודה!

כנראה שכן הבלאי ייגדל זה בטוח, כמה ייגדל זה כבר תלוי בהרבה משתנים (ק״מ, אופי נהיגה, טיפולים וכדו).

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

• תוכן חדש...