Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב יש גם חליפי איכותי בארץ של RHEINOL גרמניה נמכר בדקר "יבואן חלקי חילוך למרצדס" ב30 ש"ח לבקבוק 1.5L מרוכז.

20130120_134733.jpg

20130120_134726.jpg

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

התוסף הזה לא מופיע ברשימת התוספים המאושרים של BMW. כמו כן, אני לא רואה שמצוין על האריזה שהתוסף מבוסס על G48. אני מפספס פה משהו?

פורסם

הנוזל של BMW הוא נוזל היברידי כלומר הוא מבוסס על הנוסחה המכילה קצת מלחים עם ערבוב של חומרים נטולי מלחים.

המלחים מגינים היטב על ראש המנוע, אך לאחר תקופה מסויימת המלחים נהפכים למשקעי חול.

על כן BMW אימצו את הנוזל ההיברידי, שמצד אחד מגן על המנוע אך מצד שני לא מאופיין בריכוז גבוה של מלחים.

ע"פ מפרט BASF, הנוזלים ההיברידיים הם או GO5 או G48.

לא מומלץ לערבב אותם עם שום נוזלים אחרים שמכילים מלחים או נטולי מלחים.

הG05 משווק בצבע צהוב וה G48 משווק בצבע כחול.

גם מרצדס משתמשת בנוסחה ההיברידית ותקן G48 שלה קרוי אצלם MB325.0.

על כן מה שתקף לMB325.0 תקף גם אלינו לBMW.

רצ"ב מסמך BASF בנושא.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
הנוזל של BMW הוא נוזל היברידי כלומר הוא מבוסס על הנוסחה המכילה קצת מלחים עם ערבוב של חומרים נטולי מלחים.

המלחים מגינים היטב על ראש המנוע, אך לאחר תקופה מסויימת המלחים נהפכים למשקעי חול.

על כן BMW אימצו את הנוזל ההיברידי, שמצד אחד מגן על המנוע אך מצד שני לא מאופיין בריכוז גבוה של מלחים.

ע"פ מפרט BASF, הנוזלים ההיברידיים הם או GO5 או G48.

לא מומלץ לערבב אותם עם שום נוזלים אחרים שמכילים מלחים או נטולי מלחים.

הG05 משווק בצבע צהוב וה G48 משווק בצבע כחול.

גם מרצדס משתמשת בנוסחה ההיברידית ותקן G48 שלה קרוי אצלם MB325.0.

על כן מה שתקף לMB325.0 תקף גם אלינו לBMW.

רצ"ב מסמך BASF בנושא.

טוב יש גם חליפי איכותי בארץ של RHEINOL גרמניה נמכר בדקר "יבואן חלקי חילוך למרצדס" ב30 ש"ח לבקבוק 1.5L מרוכז.

שורה תחתונה, אם אני מבין אותך נכון אז כל נוזל שעונה למפרט MB325.0 הוא בעצם G48 בשם אחר?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...