Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים =] .

אז כמה זה יעלה לסובארו ליאוה 87 ? , והאם אני צריך לדוח במשרד רישוי על זה ?

שיהיה אחלה של שבוע .

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

פורסם
החל מ-500 ועד 50,000 ש"ח.

לא צריך לדווח במשרד הרישוי אלא אם אתה משנה את הצבע.

אבל זה רכב ישן יהיה בן 500 עד 1000 או שאני טועה ?

פורסם

אין קשר בין רכב ישן לחדש, עלות העבודה היא אותה עלות, הכול תלוי באיכות בעבודה או הצביעה, אם מפרקים ידיות וגומיות וכדומה מהרכב או לא, אם צביעה בתנור או לא, איכות הצבע, וכ'ו וכ'ו וכו'......

פורסם
לא חבל להשקיע כמה אלפי שקלים על צביעת רכב שבמחירון לא שווה אפילו 8,000 ובפועל אולי אפשר לקבל עליו (במקרה הטוב) חצי מזה?

זה יכול להיות גם מסיבות אישיות. לא רק הפן הכלכלי מדבר.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

זה תלוי בכמה פחחות צריך לעשות,ממוצע בערך 5 אלף לרכב במצב טוב יחסית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אין קשר בין רכב ישן לחדש, עלות העבודה היא אותה עלות, הכול תלוי באיכות בעבודה או הצביעה, אם מפרקים ידיות וגומיות וכדומה מהרכב או לא, אם צביעה בתנור או לא, איכות הצבע, וכ'ו וכ'ו וכו'......

למה יש צביעה בתנור וצביעה במה עוד ?

פורסם

כמו שאמרת , צביעה בתנור וצביעה "במה עוד" .

או שצובעים בתנור , או בכל קומבינה אחרת .

התנור תורם בעיקר בלהשיג צביעה נקייה יותר מחלקיקים מזהמים (אבק בעיקר) , וזה אי אפשר להשיג "בסתם" חדר אטום .

כל שאר התשובות כבר נתנו לך פה , רק תבחר עד כמה איכות הצביעה חשובה לך (ההבדל בין עבודה בסדר לעבודה מושלמת זניח בעיניי מי שלא חובב רכב , במילים אחרות אני רומז לך שאין סיבה לבקש עבודה יוקרתית אם זה לא חשוב לך) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני עשיתי טיפול לטמבון של פחחות וצביעה והרכב שלי שנת 2002 ויצא מדהים

אם בא לך צביעה של כל הרכב עם פחחות הוא לוקח 3000 ש"ח ברמה ממש גבוה אשמח לתת לך תמספר שתתקשר לברר

צור קשר בפרטי

• תוכן חדש...