Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

לאחרונה חברת ACER התחילה למכור טאבלטים ב-99$.

כנראה שהטאבלט לא מן המשוכללים אך אולי הוא מתאים לשימוש כמכשיר ניווט .

תוכנת Waze כיום מן הטובות שיש בשוק ובנוסף לניווט היא מתריעה על עומסים,תאונות,ניידות משטרה ,כל מה שנהג ממוצע מחפש מתוכנת ניווט ועוד.

יצא לי להשתמש ב Waze כנהג והייתי מספר פעמים עד לשימוש של חברים ,נהניתי מכל רגע .

הבעיה שהתוכנה חייבת חיבור לאינטרנט ולא ברור לי כ"כ כיצד לחבר טאבלט לאינטרנט בכלל ובפרט כאשר הוא ברכב .

אשמח אם תוכלו להאיר את עיניי בנושא .

תודה

פורסם

יש לך סמרטפון? אם כן זה הזמן לעבור לאחד מרשתות הסלולרי שנותנים גלישה ללא הגבלה (רמי לוי ב 88 ש"ח).

את הפלאפון אתה הופך לנק' חמה של אינטרנט וזהו.....

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
יש לך סמרטפון? אם כן זה הזמן לעבור לאחד מרשתות הסלולרי שנותנים גלישה ללא הגבלה (רמי לוי ב 88 ש"ח).

את הפלאפון אתה הופך לנק' חמה של אינטרנט וזהו.....

אין לי SMARTPHONE :(

פורסם
לאחר חיפוש נוסף התברר שהטאבלט עדיין לא יצא לשוק

אין לי SMARTPHONE :sad:

ללא סמארטפון או טאבלט ,האם יש אופציה לשימוש בWAZE ברכב ?

שאלת השאלות, האם הסקודה ברשותך או שעדיין באולם המכירות ... :-P:lol:

תכלס, אתה צריך טבלט עם יכולת סלולארית (שאפשר להתקין בו SIM ) .

או טבלט בעל קישוריות WIFI וסמארטפון שיש לו אופציית "נתב" (אני חושב שכול סמארט פון עם אנדרואיד כולל את זה).

בזבוז SIM בטבלט רק לצורך WAZE , נראה לי שטות. כך שהאופציה לרכוש סמארטפון וטבלט פשוט נראית לי טובה יותר.

במחשבה שניה, אולי לא שווה לך בכלל להתלהב מ WAZE . לפי השמועות אפל עומדת לרכוש אותה.

אם זה יקרה, "כדרכם בקודש" אפל יהפכו את האפלקציה מחינמית לתשלום (אולי אפילו דמיי שימוש חודשיים).

רענן

פורסם

אם וכאשר טאבלט יעלה בסביבות 500 ש"ח ,אשקול רכישה עד אז המחיר גבוה מדי בשבילי .

מה שמעודד הוא שהתחרות הענף תוריד המחיר ל99$ ,משהו שלא מזמן היה בגדר חלום.

תודה למגיבים

פורסם
רענן, אתה באמת חושב שאפל רוכשים את Waze כדי לעשות על זה כסף???

אפל לא רוכשים את WAZE כדי לעשות כסף ! לא עושים כסף על מפות! הם עושים כסף מלמכור מכשירים עם פתרון מלא!

אפל יתכן וירכשו את WAZE , כי זאת היום האפליקציה הניווט הפופלרית ביותר שמתעדכנת תוך כדי תנועה, מה שאפל רצו לעשות עם המפות של MAPquest אבל אלו לא כאלו מעודכנות , והטכנולוגיה חסרה, לא אפל לא יכולה להמציא את הגלגל מחדש בתחום המפות בניגוד לשאר הדברים שהיא עשתה עם האייפון.

נכון שהשמועות הופרכו ע"י אפל , אבל זה לא אומר שהם לא היו (בWAZE לא הכחישו שהיו דיבורים על זה) .

נכון להיום אפל צריכה את הטכנולוגיה של WAZE כמו אוויר לנשימה, כי זה אחד הדברים שהיא חלשה מול גוגל , מפות גוגל בשלות מאוד ואף מתקרבות לשלמות, גם בישראל עם מסד הנתונים של חברת מפה שביצעה במרוצת הזמן מיפוי מחודש ומדוייק של ישראל (שאינו נופל באיכותו ואף עולה על זה של המרכז למיפוי ישראל) .

כמו כן WAZE קייים גם באנדרואיד, רכישה של WAZE ע"י אפל תתן לאפל גישה לכל המשתמשים האלו, כך היא באמת יכולה לנסות להכות את גוגל במקום שמאוד יכאב לה אם היא תצליח.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

יש מקרים בהם זול יותר לקנות מתחרה קטן עם טכנולוגיה קיימת ולהטמיע אותו מאשר לפתח אחת בעצמך.

לפעמים גם ישנם מקרים בהם קונים מתחרה קטן יותר בכדי להעלים אותו מהשוק ולהקטין את התחרות.

במקרה הזה אם אפל ירכשו את ווייז ויהפכו אותו ללא חינמי - הם עשו לגוגל טובה.

לא נראה לי שזה יקרה.

ואם כן - אני בטוח שיצוץ פתרון חינמי חדש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

י

ואם כן - אני בטוח שיצוץ פתרון חינמי חדש.

כן אבל הבעיה היא על מה אתה מבסס אותו , לגוגל לקח שנים ולא מעט רכישות כדי להגיע למעצמת המפות שהיא היום (וכן זה נחשב מעצמה) .

גם למיקרוסופט יש מפות משלה(BING ) ולנוקיה יש . השימוש בכל אלו עולה כסף. אמנם יש פתרון חינמי כמו open street map , אבל אין גוף "רציני" שאפשר לסמוך עליו בעידכונו (ראה את קרן מדיה שכל שנה צריכה לאסוף תרומות כדי להחזיק את ויקיפדיה)

ההימור של אפל על MAPQUEST לא הצליח בסופו של יום והתגלה כנחות. לעומת זאת המפות של WAZE הם שלהם, והמנוע יותר מוצלח - כל הביסוס הזה של "חוכמת ההמונים" ניראה אותו לאט לאט חודר לעוד תחומים בחיים. (כרגע חוקרים אותו אנשים שתחום ההתמחות שלהם הוא תורת המשחקים)

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אני חושב שהרכישה (אם תהיה) היא אך ורק בגלל ה IP של וייז. צעד חכם לאפל יהיה להשאיר את ה community של וייז איך שזה, ולממשק את maps לעבוד אם מסד הנתונים של וייז (לפחות במקומות בהם וייז חזק יותר - כמו ישראל).

בכל מקרה, אין שום הגיון בלהפוך את וייז ללא חינמי ובטוח לא בתשלום חודשי. וייז היא סוג של רשת סוציאלית ומבוססת על עידכוני המשתמשים. ככל שמספר המשתמשים יהיה קטן יותר, כך וייז תהיה פחות מדוייקת ופחות מעודכנת. אני אישית לא אשלם על "מיפוי סוציאלי".

• תוכן חדש...