Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

מחפש רכב שני שייסע 100 ק"מ ביום (לפחות). מדובר בנסיעה בין עירונית הלוך חזור לעבודה כך שמדובר (בחישוב גס) 2400 ק"מ בחודש ואם קצת נעגל למעלה 30000 ק"מ בשנה.

מאחר וזה הרכב השני ואני זה שאנהג בו אין שום בעייה שיהיה ידני, קטן, רועש וכו. לא מחפש גם ביצועים של רכב ספורט.

מה כן?

צריכת דלק טובה, אמין, עלות תחזוקה קטנה ככל האפשר.

דיזל גם בא בחשבון (אם לדעתכם זה משתלם).

עלות ראשונית... נושא כאוב. בשלב ראשון הייתי אומר 25K. אם ממש יש סיבה אפשר (אולי) לחרוג לכיוון 30-35K.

אשמח להמלצות.

תודה.

שחר

פורסם

הייתי ממליץ דווקא על דייהטסו סיריון אוטומטית. ב-35,000 ש"ח אפשר לקנות אחת כזו משנתון 2007 (כאלו שביד הראשונה היו בליסינג),פרטית תעלה יותר.אם ברצונך בפרטית בלבד,תצטרך להתפשר על רכב ישן יותר בשנה- שנתיים(מודלים 2005-6).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה על התגובה.

סיריון? בטוח? נשמע לי קצת הזוי. ככה בשלף כמה ליטרים של דלק היא תאכל לי ל-100 ק"מ?

מה עלות הטיפולים?

אין לי בעייה לקנות ליסינג אבל מודה שלא חשבתי על סיריון. אני אתחיל לחקור.

יש עוד המלצות?

פורסם

אני נוסע יותר 140 ק"מ ביום (40000 בשנה בערך) ומתנייד בדיהטסו YRV

רועשת מקרקשת לא נוחה בעליל אבל 1\17 בדלק (אוטומטית) ואם אני לא מתעקש על 105 קמ"ש ונשאר בתחום ה95-100 אז 1\18+

ואמורה להיות אמינה (שלי עם 130K ק"מ על השעון)

ומרווחת באופן מפתיע.

פורסם
מוזר שרק דייטסו...

מה לגבי רכבי דיזל? לרדת מזה?

אני מעדיף דיזל כ 36000 בשנה לבנזין קצת נורא.

בתקציב שלך אתה תמצא סקודה אוקטביה או פאביה או שתקח מליסינג.

תחזוקה יקרה אבל רכבים עמידים וחזקים שלא עושים תקלות.

אצל מורה נהיגה שלי הייתה פאביה בנזין 2009 עשתה מעל 100000 ק"מ ולא לקח אותה למוסך אבל הייתה בעיה בגיר והרבה מוסכים לא יכלו לפתור הבעיה.

אצל קרוב שלי הייתה 2008 דיזל ידנית והוא הייה מרוצה ממנה לגמרי והייתה עושה 22-23 לליטר מחוץ לעיר.

• תוכן חדש...