Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי הצעה לרכב פורד פיאסטה החדשה.

הרכב הוא שנת 2010 עם 13,000 קילומטר ברישום בעלים כתוב: בעלים קודמים 00.

רישום קודם: החכר. ובעל המגרש טוען שהרכב שימש את חברת ארקיע בנסיעות בתוך השטח האווירי בשדה התעופה בלבד.

גם הייתי נוכח כאשר הורידו לו את כל המדבקות שהיו עליו ועשו לו פוליש(הרכב זה עתה הגיע אליו).

הוא דורש 64k ואולי אצליח להוריד בטיפה.

מה דעתכם? נראית כמו עסקה משתלמת?

פורסם

לדעתי לא, כי אם הרכב באמת נסע רק בשטח שדה תעופה זה אומר שהוא נסע כל הזמן במהירות נמוכה ובהילוך נמוך, מכך נובע שיש בלאי מואץ של החלקים.

זה למה זה לא שווה, אבל זאת דעתי האישית.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

תודה על התגובה הזריזה. אני ככל הנראה חוזר מחר למגרש על פניו המחיר נראה לי גבוה. לפי מחירון לוי יצחק משוקלל המחיר הוא 57,500 אשמח לתגובות נוספות.

פורסם

אני מבין שמדובר בדגם האוטומטי והוא לא כ"כ מומלץ, בטח לא במחיר הנ"ל.

הייתי בודק גם את סוגיית הק"מ- היא חשודה, בעיקר לרכב שנמכר במגרש.

פורסם

החכר זה אומר שהרכב היה בבעלות חברת ליסינג. אז אתה יכול לבדוק מול חברת ליסינג או מוסך מורשה של הרכב אם הק"מ אמיתי.

אם כן, אז תשלם מחירון משוקלל מינוס כמה שתצליח להוריד. סה"כ הק"מ מאוד נמוך וזה נחמד, אבל בטח לא הייתי משלם אגורה מעל המחירון הרגיל.

פורסם

שום רכב מליסינג לא שווה מעל המחירון במקרה הטוב אם הנתונים באמת טובים מחירון משוקלל

כשתרצה למכור בטח לא יישלמו לך מעל ויותר סביר שיורידו לך,לגבי הק"מ אם הרכב היה של ליסינג תבקש מהמגרש היסטוריית טיפולים בטוח יהיה לו לתת לך ובלי שום קשר שווה לבדוק את הרכב כי הנסיעות שהוא עשה לא שיגרתיות(בתוך השדה במהירות נמוכה לרוב)

פורסם

על פני נשמע קצת חשוד -

כיום בדרך כלל חברות הליסינג שומרות אצלם את הרכבים הטובים ומוכרות למגרשים רכבים פחות סחירים.

מציע לך לברר באיזה חברת ליסינג הוא היה חכור וכמובן הסטוריית טיפולים.

אגב 13 K בשנתיים זו כן סיבה למחיר גבוה ממחיר המחירון.

• תוכן חדש...