Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה לי טובה. אני עם אותו צבע של פולקסוואגן, גם כן שחור, הצלחתי עם פד פיניש שחור של LC ופוליש 85RE5 להוריד באופן גורף הולוגרמות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תעשה לי טובה. אני עם אותו צבע של פולקסוואגן, גם כן שחור, הצלחתי עם פד פיניש שחור של LC ופוליש 85RE5 להוריד באופן גורף הולוגרמות.

אלון,עבדתי יותר מדי פעמים על שירוקו ועל רכבים אחרים של VW,וכל רכב זה משהו אחר בפני עצמו..,

זה נחמד שעבדת פעם אחת, אבל בפורום כל אחד מביע את דעתו,רצוי ע"פ כמה שיותר נסיון.

פורסם
אלון,עבדתי יותר מדי פעמים על שירוקו ועל רכבים אחרים של VW,וכל רכב זה משהו אחר בפני עצמו..,

זה נחמד שעבדת פעם אחת, אבל בפורום כל אחד מביע את דעתו,רצוי ע"פ כמה שיותר נסיון.

כנראה משהו בטכניקה שלך מתפקשש אם לא הצלחת להוריד הולוגרמות משירוקו שחורה עם פד לפיניש ופוליש לפיניש.

אתה מכיר את הישראלים שאוהבים לקצר את העבודה שלהם על חשבון אחרים ? קיצור העבודה שלך על חשבון הלכה של הרכב לא אופציה סבירה בעיני, אני מעדיף לעשות עוד מעבר, או להשתמש בחומר עם זמן עבודה ממושך יותר, אולי אפילו SMAT, רק כדי לא להוריד יותר לכה ממה שצריך.

עבדתי גם על גולף שחורה שהצבע שלה זהה לשירוקו, גם על טוראן שחורה שהצבע שלה זהה לשירוקו וגם על גולף כחולה כהה שהצבע שלה מבחינת הקושי זהה לשירוקו.

בכולם, הולוגרמות ירדו עם החומרים העדינים ביותר.

נכון שהלכה קשה, אך זה לא אומר שמיד הולכים לפוליש בינוני ופד לפוליש במקום לפיניש רק כדי לחסוך עבודה.

מה שאני מבקש ממנו זה לנסות קודם כל עם פד לפיניש ופוליש לפיניש.

אני בטוח ב80% ומעלה שהמצב ישתפר עד כדי תיקון מוחלט. זה סה"כ הולוגרמות.

אם לא, בכיף אפשר לעלות בפד לפוליש במקום לפיניש, אך פוליש אגרסיבי יותר יהיה מיותר.

שמח אגב שאתה מעוניין בהבעת דעתך. אני לא קוטל אותה.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
כנראה משהו בטכניקה שלך מתפקשש אם לא הצלחת להוריד הולוגרמות משירוקו שחורה עם פד לפיניש ופוליש לפיניש.

אתה מכיר את הישראלים שאוהבים לקצר את העבודה שלהם על חשבון אחרים ? קיצור העבודה שלך על חשבון הלכה של הרכב לא אופציה סבירה בעיני, אני מעדיף לעשות עוד מעבר, או להשתמש בחומר עם זמן עבודה ממושך יותר, אולי אפילו SMAT, רק כדי לא להוריד יותר לכה ממה שצריך.

עבדתי גם על גולף שחורה שהצבע שלה זהה לשירוקו, גם על טוראן שחורה שהצבע שלה זהה לשירוקו וגם על גולף כחולה כהה שהצבע שלה מבחינת הקושי זהה לשירוקו.

בכולם, הולוגרמות ירדו עם החומרים העדינים ביותר.

נכון שהלכה קשה, אך זה לא אומר שמיד הולכים לפוליש בינוני ופד לפוליש במקום לפיניש רק כדי לחסוך עבודה.

מה שאני מבקש ממנו זה לנסות קודם כל עם פד לפיניש ופוליש לפיניש.

אני בטוח ב80% ומעלה שהמצב ישתפר עד כדי תיקון מוחלט. זה סה"כ הולוגרמות.

אם לא, בכיף אפשר לעלות בפד לפוליש במקום לפיניש, אך פוליש אגרסיבי יותר יהיה מיותר.

שמח אגב שאתה מעוניין בהבעת דעתך. אני לא קוטל אותה.

לפי דבריי דווקא בחרתי בדרך המנוסה.

אני לא חושב עם כל הכבוד,שבחור ש"נמצא" בתחום חצי שנה יעביר ביקורת על בן אדם שנמצא בתחום שבע שנים ומאות עבודות דיטיילינג,

כנראה שזאת הדרך הישראלית..:-D :-D

בכל מקרה אין לי כאן מניעים נסתרים[או אווטר נסתר],כל רצוני הוא לעזור לאלה שחדשים בתחום,מכיוון שטעות בעבודה על רכב זאת טעות פטאלית שיכולה לעלות בהרבה כסף ומצב רוח רע.

פורסם

מעולה.

לא מזמין יצא לי לדבר עם 2 אנשים שמחשיבים עצמם דיטיילרים עם עשרות שנים של ותק.

הם עבדו על מאות מכוניות. השתמשו בסוגים רבים של מוצרים וחומרים.

אבל מה ? הם לא ידעו להגיד לי מה זו מכונה אורביטלית ומה אלו פדים ממיקרופייבר.

חלקם התחילו עבודת תיקון לסווירלים עם M105 בכלל.

מה שאני בא להגיד, זה שאני לא חס וחלילה מפקפק בידע הרב ובנסיון עתיר השנים שלך.

אני אומר שהכלל לפיו דיטיילרים צריכים לעבוד הוא לפגוע כמה שפחות בלכה של הרכב, גם במחיר של עוד פד.

אתה מציע ישר לפנות לדרך גסה וברוטאלית יותר אשר תזיק יותר ללכה.

Go for it, 7 שנים של נסיון לא מטעים אף אחד ולבטח אין דרך טובה יותר.

בשם הנסיון, כמובן.

אגב, שמח שאהבת את האוואטר הסמוי שלי. הוא מיועדת לסמן לאיראנים מתי להשתלט על ישראל.

פורסם

הצעה להורדת הסוורילים לא מוכרת אבל קימת דיסקית ליטוש טרייזק 3000 של חברת 3M מוציאה הכול ואחריה פוליש מסוג פאסטקאט של 3M או105 +205 של חברת מגווירס אני עשיתי במכונית שלי יצא מושלם תמונות בהמשך!!!!

פורסם
הצעה להורדת הסוורילים לא מוכרת אבל קימת דיסקית ליטוש טרייזק 3000 של חברת 3M מוציאה הכול ואחריה פוליש מסוג פאסטקאט של 3M או105 +205 של חברת מגווירס אני עשיתי במכונית שלי יצא מושלם תמונות בהמשך!!!!

זו למשל דוגמה להצעה שמתעלמת כליל מההעדפה לפגוע כמה שפחות מהלכה.

בואו פשוט נשייף את הצבע וזהו. יש הולוגרמות.

פורסם

טוב אז ככה, נקנו:

מכונת da.

פוליש 205+ פד צהוב לעבודה.

אוטם צבע של מגווירס (הסינטטי, דומה מאוד לnxt אבל מיועד למכונה)+פד שחור.

פלסטלינה כחולה.

במידה ולא יהיה גשם בסופש, נתחיל לעבוד על הצבע.

Got To love It

פורסם
טוב אז ככה, נקנו:

מכונת da.

פוליש 205+ פד צהוב לעבודה.

אוטם צבע של מגווירס (הסינטטי, דומה מאוד לnxt אבל מיועד למכונה)+פד שחור.

פלסטלינה כחולה.

במידה ולא יהיה גשם בסופש, נתחיל לעבוד על הצבע.

תהנה,זה תענוג גדול לראות את הצבע בריא ומבריק!

איזה מכונה קנית?

פורסם

המכונה של מגווירס- DA.

תמיר, אני לא מאלו שאוהב לצלם את כל התהליך, אין לי כוח לעצור כל פעם בשביל לצלם תמונה.

מה שכן, אני אצלם איך היה נראה לפני ואיך אחרי. לפני שאני עובר לאוטו שלי יש שני רכבים במשפחה שהמצב שלהם יותר גרוע.

האם ה205 יספיק להוריד סוורלים עדינים?

לגבי הפדים, השימוש בהם הוא חד פעמי? או שמה לאחר ביצוע העבודה שוטפים אותם/מנקים איכשהו?

Got To love It

פורסם
המכונה של מגווירס- DA.

תמיר, אני לא מאלו שאוהב לצלם את כל התהליך, אין לי כוח לעצור כל פעם בשביל לצלם תמונה.

מה שכן, אני אצלם איך היה נראה לפני ואיך אחרי. לפני שאני עובר לאוטו שלי יש שני רכבים במשפחה שהמצב שלהם יותר גרוע.

בהחלט. פוליש נהדר שמוריד סווירלים עדינים והולוגרמות, שבילים וכו'..

לגבי הפדים, השימוש בהם הוא חד פעמי? או שמה לאחר ביצוע העבודה שוטפים אותם/מנקים איכשהו?

הם רב פעמיים. ניתן להשרות אותם במים חמימים ולאחר מכן לסחוט אותם כמה פעמים על מנת להוציא את שאריות החומר.

חמישה-שה תווים.

פורסם
המכונה של מגווירס- DA.

פוליש לבד לא יכול להוריד שום דבר,תמיד מדובר בשילוב פוליש/פד,

השילוב הזה קריטי לעבודה וכמובן לתוצאה..

יש כאלה שיסתפקו באיזשהי תוצאה בלבד שיש שינוי כלשהו לטובה,

רצוי לרכוש פנס לד חזק ולעבור על הצבע אחרי התיקון כדי לבדוק אם נשארו פגמים שלא רואים בתמונה..אבל רואים ברור מקרוב!.

205 בשילוב פד פוליש/חיתוך יתקן הפגמים והצבע יהיה מבריק.

את הפדים לא רצוי להשרות כי זה מפורר את הספוג ומחליש את המבנה של הפד,קצת סבון ידיים עם מים חמימים,שפשוף קטן..וזה כמו חדש.

פורסם
פוליש לבד לא יכול להוריד שום דבר,תמיד מדובר בשילוב פוליש/פד,

השילוב הזה קריטי לעבודה וכמובן לתוצאה..

יש כאלה שיסתפקו באיזשהי תוצאה בלבד שיש שינוי כלשהו לטובה,

רצוי לרכוש פנס לד חזק ולעבור על הצבע אחרי התיקון כדי לבדוק אם נשארו פגמים שלא רואים בתמונה..אבל רואים ברור מקרוב!.

205 בשילוב פד פוליש/חיתוך יתקן הפגמים והצבע יהיה מבריק.

את הפדים לא רצוי להשרות כי זה מפורר את הספוג ומחליש את המבנה של הפד,קצת סבון ידיים עם מים חמימים,שפשוף קטן..וזה כמו חדש.

הוא כבר אמר לך בפוסט הקודם שהוא השיג פד פוליש של מגס.

• תוכן חדש...