Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

קיבלתי רכב חדש, הרכב בצבע שחור מטאלי. לפני המסירה ביצעו לרכב פוליש וציפוי טפלון.

היום בעת עמידה בשמש ראיתי שיש בצבע הולגרמות (לא סוורלים).

על מנת להעלים אותם יש לבצע פוליש? פוליש עדין/גס? עדיף ללכת לבעל מקצוע או שאני יכול לבצע זאת לבד? (יש זוג ידיים טובות, מכשיר da שיגיע בקרוב ואת החומרים הדרושים, כמה מדריכים ביו-טיוב).

תודה, בן.

Got To love It

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהלן.

קיבלתי רכב חדש, הרכב בצבע שחור מטאלי. לפני המסירה ביצעו לרכב פוליש וציפוי טפלון.

היום בעת עמידה בשמש ראיתי שיש בצבע הולגרמות (לא סוורלים).

על מנת להעלים אותם יש לבצע פוליש? פוליש עדין/גס? עדיף ללכת לבעל מקצוע או שאני יכול לבצע זאת לבד? (יש זוג ידיים טובות, מכשיר da שיגיע בקרוב ואת החומרים הדרושים, כמה מדריכים ביו-טיוב).

תודה, בן.

פוליש לפיניש, עם מעט יכולת חיתוך (למשל SwirlX, Optimum Hydro Polish, Menzerna 106FA וכו'), בשילוב עם פד לפיניש סביר שיעלימו אותם.

צ'מפיון ידועים בהכנות העלובות של הצבע ללקוחות שלהם.

גם את הטוראן שלי קיבלתי עם הולוגרמות. שלחתי אותה חזרה אליהם שיעשו פוליש מחדש וקיבלתי את זה יותר גרוע :roll:

לגבי ההודעה הפרטית - לצערי אני נמצא בהרצאה כרגע שתמשך עד שעות הערב המאוחרות. לא מאמין שאצליח. :?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מזה פד סביר? נניח של מה שמתאים למכונה של מגווירס? הפד הצהוב ?

בעת המעבר על הצבע, יש צורך ללחוץ עם המכונה או להעביר את המכונה בלי לחץ?

Got To love It

פורסם
מזה פד סביר? נניח של מה שמתאים למכונה של מגווירס? הפד הצהוב ?

בעת המעבר על הצבע, יש צורך ללחוץ עם המכונה או להעביר את המכונה בלי לחץ?

התכוונתי "סביר שיעלים", כלומר רוב הסיכויים שיעלים. לא שהפד יהיה סביר.

כל פוליש דורש דרך פעולה שונה, אך באופן שרירותי אפשר לומר שלפיניש יש להוסיף מעט לחץ (לחץ בינוני) ב2 המעברים הראשונים, ולהוסיף עוד מעבר-שניים עם משקל המכשיר בלבד.

לדאוג למהירות של 3.5-4 במידה וזו המכונה של מגוויארס.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לא בטוח שאתה צריך פוליש. לפעמים גם Pre-Wax Cleaner עם עבודה ידנית יעשה את העבודה מצויין.

אין ספק ש-Menzerna 106FA (שנקרא גם SF4000) הוא בחירה מעולה בתור Finishing Polish, אבל צריך לזכור שיש לו קצת יכולת חיתוך, וגם עם פד פיניש, אתה עדיין תוריד עוד טיפה לכה. גם אם כמות הלכה שתוריד תהיה באמת זניחה, אם אפשר לעשות את העבודה עם Pre Wax Cleaner, לא שווה?

איפה אתה גר?

אני אולי מגיע למרכז בסופ"ש ואפשר יהיה לעשות ניסיון.

פורסם
אוי אוי אוי .. ההולוגרמות שצ'מפ עשו לי ירדו רק עם IP בכלל.. משהו נוראי ..

הולגרמות ירדו רק עם IP?!

עם מה בדיוק הם עשו לך פוליש, עם נייר זכוכית יבש??

פורסם
אני אולי בת"א ביום שישי.

את החומרים שרשמתם פה אפשר לרכוש בארץ או רק באיביי?

יש בארץ יבואן למנזרנה, וברגע שאני אוכל לשלוח הודעות פרטיות לחברי הפורום אני אשלח לך את המספר שלו.

יש גם יבואנים אחרים שמוכרים Finishing polish אחרים ומצויינים גם הם כמו M205 של מגוויארס.

לגבי Pre Wax Cleaner - פחות יודע מה הולך פה בארץ. אבל את זה לא איכפת לי להביא. שוב, ברגע שתהיה לי האפשרות לדבר בפרטי נדבר שם.

פורסם
פוליש בינוני של מנזרנה ופד פוליש זה רעיון טוב לעבודה כזאת עם מכשיר כזה.

זה שילוב אגרסיבי מדי במידה ואלו אכן הולוגרמות ולא סווירלים (שגם אותם אפשר להוריד באחוז ניכר עם פיניש). אפשר לחסוך מהלכה כזה פוליש ופד.

פורסם
זה שילוב אגרסיבי מדי במידה ואלו אכן הולוגרמות ולא סווירלים (שגם אותם אפשר להוריד באחוז ניכר עם פיניש). אפשר לחסוך מהלכה כזה פוליש ופד.

זה לא שילוב אגרסיבי בכלל שמדובר בVW עם צבע קשה כמו אבן ומכשיר DA.

ברכב עם צבע רך יותר ו/או עם פולישר רוטורי באמת הייתי משתמש באותו הפוליש אבל בפד רך יותר.

• תוכן חדש...