Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנחות מקדמיות:

1. הגוף האנושי מפרק את המזון/שתייה/וואטאבר הנכנס אליו, ומשתמש בו כדי לייצר אנרגיה.

2. צואה הינה פסולת היוצאת מהגוף, המורכבת ברובה ממזון שהגוף לא צריך ועל כן לא מעכל.

באופן היפותטי, אם הייתי מכניס לגוף בדיוק מיקרוסקופי, את כמות האוכל לה הוא נדרש על מנת להתקיים מבחינת אנרגיה, ולא פסיק מעבר לכך, כך שלא יוצרו במערכת העיכול עודפים שאין לגוף צורך בהם, האם יכול להיות מצב בו לא הייתי צריך לחרב* בכלל?

פורסם

אני לא רופא אבל נראה לי שהקיבה עם החומצות שבה היו מאכלות את הגוף במקרה כזה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

לא נראה לי שזה אפשרי. הרך היחידה היא לצרוך אך את הרכיבים התזונתיים, משמע להעלים מהמשוואה כל מוצק שאיננו מכיל אתם רכיבים, וזה לא אפשרי אלא לצרוך אותם דרך אינפוזיה. קח לדוגמא מזון אסטרונאוטים שמורכב ממינ' מוצקים ומקס רכיבים תזונתיים, וגם הם צריכים שירותים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

הגוף נפטר בצואה גם מתוצרים עצמיים, כמו תאי דם שעשו את שלהם ואין בהם צורך יותר, אז כן, עדין יהיה שימוש לחור של הת&ת :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הסיפור יותר מורכב כיון שמערכת העיכול לא רק סופגת, אלא גם מפרישה וכיון שיש חומרים שכלל אינם נספגים.

מעבר לכך - חלק נכבד מהמזון שאתה אוכל כלל אינו נספג. למשל - סיבים שאינם מתפרקים. זו הסיבה שארוחות עשירות בירקות גוררות צואה מרובה (ורכה) - הסיבים יוצאים כפי שנכנסו. כמוכן מערכת העיכול מפרישה הרבה מאוד חומרים, למשל תוצרי פירוק תאי הדם מופרשים במרה, והם הנותנים לצואה את צבעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואלה שירשור מהת*ת :shock:

מזכיר לי את הפרק של סאות'פארק שבו החברים החליטו לנסות לאכול מזון מהישבן כדי לראות אם הם יח^*&ו מהפה.

להם זה עבד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא נראה לי שזה אפשרי. הרך היחידה היא לצרוך אך את הרכיבים התזונתיים, משמע להעלים מהמשוואה כל מוצק שאיננו מכיל אתם רכיבים, וזה לא אפשרי אלא לצרוך אותם דרך אינפוזיה. קח לדוגמא מזון אסטרונאוטים שמורכב ממינ' מוצקים ומקס רכיבים תזונתיים, וגם הם צריכים שירותים.

חולים שמחוברים לאינפוזיה (מעולם לא הייתי במצב הזה), נגיד לדוגמא, אנשים בתרדמת, לא מחרבני*?

פורסם

בודאי שכן. מערכת עיכול מפרישה באופן פעיל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הסיפור יותר מורכב כיון שמערכת העיכול לא רק סופגת, אלא גם מפרישה וכיון שיש חומרים שכלל אינם נספגים.

מעבר לכך - חלק נכבד מהמזון שאתה אוכל כלל אינו נספג. למשל - סיבים שאינם מתפרקים. זו הסיבה שארוחות עשירות בירקות גוררות צואה מרובה (ורכה) - הסיבים יוצאים כפי שנכנסו. כמוכן מערכת העיכול מפרישה הרבה מאוד חומרים, למשל תוצרי פירוק תאי הדם מופרשים במרה, והם הנותנים לצואה את צבעה.

ספריאל אתה מזכיר לי נשכחות- אני חייב להוסיף כאן את הפרה, כדוגמה למעלי הגירה. אנשים לא יכולים לעכל צמחים, בגלל שהם לא מצליחים לפרק את דופן התא שלהם, {התאית (בלעז: צלולוז), שהיא בעצם רב-סוכר (פחמימה מורכבת מאוד מאוד מאוד מאוד}. הפרות אינן יכולות לעשות זאת באופן עצמאי, אבל יש להם בגוף חיידקים מיוחדים, שהתפקיד שלהם הוא להתסיס, ולפרק את התאית הזו, ולכן רק בעלי חיים שהם מעלי גירה, יכולים לעכל דשא לדוגמה. אני מצטער על הסטייה מהנושא, אני מאוד אוהב את הנושא, בעיקר בבעלי חיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא, מכיוון שהגוף, כמו שאר הדברים בעולם, לא עובדים בנצילות מלאה של 100 אחוז. לצורך העניין, אם תסע למקומות עניים, כגון וייטנאם. אתה תראה שאנשים הולכים לעשות קקי עם חזירים, החזירים אוכלים חלק מהצואה של בני האדם וכן הלאה.

בין היתר, יש את שאר ההפרשות של הגוף שציינו.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
וואלה שירשור מהת*ת :shock:

מזכיר לי את הפרק של סאות'פארק שבו החברים החליטו לנסות לאכול מזון מהישבן כדי לראות אם הם יח^*&ו מהפה.

להם זה עבד.

הפרק מסאותפארק מבוסס על סרט הזוועה ה"זחל האנושי" שהתחיל מבדיחה בין חברים והצליח עד שנעשה סרט המשך,

לא מומלץ לבעלי קיבה רגישה, העלילה עצמה פשוטה: רופא מנתח גרמני חוטף 2 בחורות ויפני אחד לוילה המבודדת שלו

כדי להגשים חלום הזחל האנושי שלו

ומנתח אותם כך שהפה של 2 מהם נתפר לפי הטבעת של זה שלפניו.

מי שמתעקש לראות בכל זאת גגלו או חפשו בצינור human centipede

הפארודיה מוצלחת יותר מהמקור

sglZGSwK6ow דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אם כבר שרשור ת*ת "אוכפים לוהטים" מתאים יותר

9zXygCaEIME דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

כפי שהורה לכל תינוק בן יומו שיונק יודע, הם יכולים לא לחרבן גם יותר משבוע.

חלב אם מתעכל כמעט באופן מושלם ומשנה הרכבו עם הגדילה, אז תאורטית זה כמעט אפשרי

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מה שנשאל אינו יכול להתקיים

כי עובדה מספר 2 שהוצגה אינה נכונה

רוב הצואה זה אינו אוכל שלא נספג אלא חיידקים שסיימו את דרכם בעיכול המזון ואיתם מעט מאוד מזון שלא עוכל וסיבים למיניהם

כלומר תאורטית אתה יכול לאכול מזון בכמות של תפוח ולחרבן 2

וגם לאכול מזון בגודל 2 תפוחים ולחרבן כמות של ביס

הכל עניין של מה מרכיבי המזון, כמה ממנו הולך להפקת אנרגיה, כמה ממנו נאגר, כמה הולך לפעילויות מסויימות של הגוף, כמה נוזלים,סיבים וכמה חיידקים נדרשים כדי לפרק אותו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...