Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני ייכנס לצום ארוך, לדוגמא, באיזשהו שלב אני יפסיק לחרבן הרי, ואם לא יפסיק אז הרווחים בין ישיבה אחת לשנייה יגדלו משמעותית. חיידקים למיניהם מרכיבים כשליש מהצואה האנושית, ודי במבט כדי לראות שרובה הוא מוצקים שנפסלו ע"י מערכת העיכול. עכשיו, אני יודע שבעולמנו אנו מושקע כסף רב (סכומי עתק) על חיסולה היעיל של צואה אנושית שאחרת נהיה בבעיה רצינית. נשאלת השאלה, למה לא לייצר מלכתחילה אוכל שרוב רובו לא יתפרק במערכת העיכול כצואה וכפסולת? מין משוואה כזאת של אותה כמות אוכל ופחות צואה, דבר שנראה לי שיחסוך הרבה כסף וכאב ראש.

פורסם
לא נראה לי שזה אפשרי. הרך היחידה היא לצרוך אך את הרכיבים התזונתיים, משמע להעלים מהמשוואה כל מוצק שאיננו מכיל אתם רכיבים, וזה לא אפשרי אלא לצרוך אותם דרך אינפוזיה. קח לדוגמא מזון אסטרונאוטים שמורכב ממינ' מוצקים ומקס רכיבים תזונתיים, וגם הם צריכים שירותים.

תזונה מלאה על "מזון אסטרונאוטים" כפי שאתה קורא לו בהחלט מאפשרת להימנע מתהליך ההיווצרות של צואה מוצקת... כלומר, ייתכן מצב בו כמו ש SPERIAL אמר יהיו הפרשות, אך כעקרון ניתן לעבור ימים רבים ללא כניסה לשירותים (למטרה זו כמובן)... אתה עדיין תצטרך להיכנס למס' 1 כדי להיפתר מהנוזלים העודפים ששתית כחלק מהמזון הנוזלי.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

בקשר לזה שדיבר על תינוקות ,תינוק שאין לו צואה מעל שבוע זה לא נחשב כדבר תקין. מה שכן, כאשר נותנים תוספת של טיפות ברזל זה הופך את הצואה לקשה מאוד. אני מרחם על הקטנטנים שהם צריכים לפלוט את זה. בכל מקרה, גם אם יש עיכול מלא של האוכל ואין צואה אז תמיד תהיה כמות יותר גדולה של שטן. נרצה או לא נרצה, הגוף מייצר פסולת עקב תפקודו התקין. היא חייבת לצאת איך שהוא.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בטיפת חלב אמרו לי (ומדובר על יונקים בלבד!) שעד 10 ימים זה נחשב תקין לגמרי ללא יציאה.

גם ככה יוצא להם מעין קוטג', סליחה על הגרפיות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

צודק, אכן יש זמן שזה נחשב תקין. כנראה שאתה מודע לזה יותר ממני. לפיכך זה 10 יום ולא 7 ימים. "הקוטז" שיוצא להם, עדיף בהרבה מאשר "הדבר האמיתי" שמחניק לא מעט.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אגב, השאלה היא פיזיולוגית ולא אנטומית. בעוד שאנטומיה עוסקת במבנה איברים ומיקומם, פיזיולוגיה מתייחסת לתפקוד שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
חולים שמחוברים לאינפוזיה (מעולם לא הייתי במצב הזה), נגיד לדוגמא, אנשים בתרדמת, לא מחרבני*?

לאנשים המורדמים ומונשמים נותנים בד"כ מה שנקרא "הזנה אנטרלית" דרך צינורית הזנה "זונדה" דרך האף=> הוושט=> ולקיבה.

דווקא שיטה זו יכולה לגרום לשתי ריאקציות הפוכות: או שלשול או עצירות (אי מתן צואה יותר משלושה ימים) אבל היא מפעילה את הקיבה על מצב בסיסי ויש מתן צואה.

יש מקרים בהם לא ניתן לבצע הזנה אנטרלית בכלל (פציעות למיניהם, הקאה מרובה וכו') ומבצעים הזנה דרך הווריד "פארה-אנטרלית", וגם במצב כזה הגוף מפריש צואה.

הגישה היום היא תמיד לנסות לתת לפחות 90% אנטרלי ולהשלים הזנה ב 10% הנוספים דרך הווריד

מסקנה:

אל תלכו להיות אחות סיעודית \ סניטר במחלקה לטיפול נמרץ, זו פשוט חרא של עבודה:-D

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
תזונה מלאה על "מזון אסטרונאוטים" כפי שאתה קורא לו בהחלט מאפשרת להימנע מתהליך ההיווצרות של צואה מוצקת... כלומר, ייתכן מצב בו כמו ש SPERIAL אמר יהיו הפרשות, אך כעקרון ניתן לעבור ימים רבים ללא כניסה לשירותים (למטרה זו כמובן)... אתה עדיין תצטרך להיכנס למס' 1 כדי להיפתר מהנוזלים העודפים ששתית כחלק מהמזון הנוזלי.

לא נראה לי שרשמתי שהם לא נפטרים לחלוטין מהצורך ללכת לשירותים, אלא פשוט ממזערים אותו. ברור לי לחלוטין שאי אפשר גם באמצעות אינפוזיה להפטר לחלוטין מצואה, אלא רק להוריד כמות בדיוק בגלל הסיבות שהועלו פה ע"י מספר אנשים. אני מניח שגם עקב היותם של החומרים התזונתיים באנזפוזיה נוזליים,זה הופך את עניין פינוי הפסולת אצל אנשים בקומה וכיו"ב לקל יותר.

היחיד שיוכל להעיד באופן מקצועי על ההנחה הזו הוא כנראה מר ST. שאגב,שכנע אותי לא להיות אח סיעודי. מקס' סחבק סיעודי. כזה שמגיע עם פאף כדי להקל על החיים שלהם וממשיך הלאה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

היחיד שיוכל להעיד באופן מקצועי על ההנחה הזו הוא כנראה מר ST. שאגב,שכנע אותי לא להיות אח סיעודי. מקס' סחבק סיעודי. כזה שמגיע עם פאף כדי להקל על החיים שלהם וממשיך הלאה.

שלא יהיו אי-הבנות, יש רק בנאדם אחד שאני אח שלו ושנינו פעם הופענו ע"ג אותו ספח של ת"ז, והוא בכלל קבלן :roll:

לא שיש לי משהו נגד האחים והאחיות, רק שזו באמת עבודה מאוד קשה וצריך להוריד את הכובע בפני מי שבאמת סועד חולים.

וד"א URBAN RACER , במחלקות האונקולגיות יש פאפים שהיית מוכן להחליף כל היום חיתולי מבוגרים עם קקי רק בשביל שאכטה אחת בערב איתם במרפסת. ראה ערך קאנאביס רפואי The gooooood sheeet :roll:

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...