Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיימת בעיה ברכב לאחר תחילת נסיעה מרחק קצר, הגיר עובר למעין מצב סרק והרכב נהיה כבד,

ונדלקת נורת תקלה.

אציין, שהבעיה היא רק בתחילת נסיעה וכשהרכב קר, לאחר שהרכב התחמם, הבעיה לא קורה!

כלומר אם אני עומד עם הרכב כמה דקות וממתין שהוא יתחמם, הבעיה לא מתחילה אפי'.

ללא בדיקה מדוקדקת מידי, אני יודע לומר שזה קורה בערך בהחלפת הילוך 2 ל3 כנראה,

ותמיד בהתחלת נסיעה זה די בעליה ככה שהרכב מתאמץ. אבל לא בדקתי אם זה קורה גם במישור.

לגיר זה קיימת היסטוריה, אביא אותה כאן בקצרה.

בדצמבר 2011 הרכב עבר שיפוץ גיר, שיפוץ מח גיר, והחלפת ווסת הילוכים (מולטי פנקשיין) במחיר כולל של 5450ש"ח

באוגוסט 2012 הוחלפו בגיר 2 ווסתי לחץ שמן בעלות של 1973 ש"ח.

מאז הרכב נסע ללא תקלות ובצורה טובה.

הטיפולים הנ"ל טופלו באותו מוסך, לא הבאתי את שמו, כי לעת עתה אין אני רואה צורך בכך.

השאלה היא כרגע האם הבעיה היא שוב במשהו כמו ווסתי לחץ?

ולמה זה קורה רק כשהרכב קר?

וגם אם יש למישהו המלצה על מוסך טוב בנושא באיזור פ"ת או מידע על איור מחיר הנזק, אודה לו מאד.

פורסם

המקום הכי טוב שאני מכיר הוא המוסך של אפי, מוסך "פאר" מכון גירים בראשון לציון. תותחים בעבודה.

אופל אסטרה כחול שמיים 1.4 טורבו

מגאן II 2006, מפונקת, אבל(כבר לא)שלי :lol:נמכרה

פורסם
נסה לברר אצל יניב וספי (מכון לגירים) בא.ת. סגולה פ"ת - http://www.girim.co.il/apage/65031.php

מוזר שהשיפוץ (אמנם בשני שלבים) המלא "החזיק" רק שנתיים. כמה ק"מ עשית מאז ?

א. מה ידוע על יניב וספי מבחינת אמינות?

ב. מהטיפול הראשון עד היום עברתי כולה כ17 אלף ק"מ.

• ספונסר פורום
פורסם

על האמינות של גירים אוטומטיים סגולה ידועים לנו בעיקר דברים טובים.

את המכון מנהל ספי, שהוא גם חבר ותיק בפורום הזה. יש לא מעט המלצות עליו בפורום, למשל כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3158453&postcount=165

פורסם
ידוע לך איזה סוג שמן יש לך בגיר ?

מתי הוחלף שמן ?

האם זה קורה לך כשקר מאוד בחוץ?

זה קורה רק כשהרכב קר.

שמן גיר הוחלף בטיפול האחרון שסיפרתי עליו באוגוסט 2012.

פורסם

שאלה נוספת בנושא, האם לדעתכם לחזור לאותו מוסך שבו טיפלתי בגיר עד היום, וזה סה"כ מזל לא טוב שלי, או שהמוסך ההוא ככנראה לא עושה את העבודה שלו מספיק טוב?

בהנחה שאני יעבור מוסך, לאיזה מהם עדיפות, לספי או לרוני ממוסך כחול לבן בפ"ת?

• תוכן חדש...