Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה מקבלים מושג מה היה קורה לו גארנט היה משחק 40 דקות למשחק (אפילו לא 48). שני משקים אחרונים, נאלץ גארנט לשחק כ-40 דקות למשחק (בכל זאת הארכות), השיג מספרים נהדרים של 24,10 למשחק,מבלי להזכיר אסיסטים, חסימות ,חטיפות.

בינתיים הוא עבר למקום ה-16 ברשימת קלעי כל הזמנים, ואם ימשיך בקצב הזה במחצית השניה של העונה (ללא פציעות ח"ח), צפוי להגיע למקום 14. כמו כן, הוא צפוי להתמקם במקום ה-10 ברשימת הריבאונדרים של כל הזמנים.

והלב, אלוהים, הלב והרצון לנצח!!! לדעתי,שני רק למייקל בתחום הזה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לברון נותן תאקל אוהב לאוהד מיאמי שקלע זריקה מהחצי בהוק שוט (!!!@@$#@!!!) וזכה ב75K :) (הבן האבוד של כארים).

http://www.youtube.com/watch?v=Sqd3jUPq3Lw דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הלייקרס מנצחים את את הת'אנדר וסוף סוף מתחילים להיראות כמו הקבוצה שהם אמורים להיות, נקווה שזה לא "פוקס":

http://www.youtube.com/watch?v=SggTBl1EVsk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כל עוד קובי משחק כמו שהוא משחק ב 2 המשחקים האחרונים - יש ללייקרס סיכוי לחזור לעצמם

אבל בכל מקרה הם לא יגיעו רחוק, לא רואה אותם עוברים סיבוב ראשון בפלייאוף (אם הם יגיעו לפלייאוף)

ובעניין אחר, רונדו גמר את העונה.

מעניין מה הסלטיקס יעשו בלעדיו, מאמין שלפלייאוף אפשר להגיע אבל שוב, גם איתם, לא חושב שיעברו סיבוב ראשון (כנראה נגד מיאמי או ניו יורק). אני הייתי מצפה מהם לבנות לשנה הבאה, לעשות איזה טרייד שינחית את קאזינס.

פורסם

דווקא בלי רונדו, אני נוטה להאמין, הסלטיקס יצליחו יותר. ויעיד על כך הנצחון על מיאמי אתמול. בשלב הזה של העונה, משחק כזה הוא הצהרה, בטח לשתי קבוצות שלפי המיקומים שנוכחיים שלהן, כנראה יפגשו בפלייאוף. מעבר לכך, כמות אסיסטים של בוסטון אתמול, הייתה גדולה יותר מאשר במשחקים עם רונדו. אמנם זה נחמד שיש לך שחקן "מר' טריפל דאבל", אבל נחמד פחות שהקבוצה מפסידה ברוב המשחקים שהוא משיג טריפל דאבל. ולראיה, פירס השיג גם טרייפל דאבל אתמול, עם הבדל אחד - בוסטון ניצחו.

בהעדר רונדו, סלטיקס ישחקו יותר קבוצתי (כן,כן, בדיוק ככה), יותר שחקנים יגעו בכדור ויזמו מהלכים . אינטילגנציה הרי לא חסר שם - פירס, גארנט, טרי, באס.

שומר ללברון ידוע ואתמול הוכיח שוב את עצמו -גרין.

כך שדווקא לאור הפציעה, אני אופטימי יותר.

פורסם

אני מודע לכך שזו אמרה שנשמעת מוזר משהו, אבל ככל שאני חושב על זה יותר, כך אני נוטה להאמין בנכונותה.

הרי לא חסר לבוסטון גארדים. אישית אני מאמין שהפציעה, תחזיר לחיים את ברבוסה (נתן אתמול משחק מעולה סופסוף, בלי לחץ שיחליפו אותו אחרי טעות), וישדרג את דקות של טרי.יש גם את חלון העברות בעוד שבועיים, אולי תיהיה הזדמנות להביא שחקן חיזוק.

הייתי שמח למחליף ראוי לגבוהים. אגב, סלינג'ר נותן בזמן האחרון משחקים ברמה גבוהה מאוד, אין ספק שגארנט לקח עליו חסות.

הוא מסיים עם דאבל פיגרס בריבאונדים (מהם לא מעט בהתקפה). נוטה לעשות הרבה עבירות, אבל זה עניין של נסיון.בכל אופן - יופי של שחקן ,למרות שנבחר נמוך בדראפט.

פורסם

הבעיה בבוסטון זה חוסר יציבות, לא רונדו. להיפך רונדו הוא מנהל משחק משובח, והוא לוקח הרבה על עצמו.

עיקר הבעיה זה באס, לי, טרי, גרין ובזמן האחרון גם פול פירס - הם נותנים משחקים טובים ובמשחק הבא הם חושך. מה שהכי חמור ומשפיע זה שזה קורה בו זמנית לכמה שחקנים, פתאום 3 שחקנים שהם על הנייר טובים - לא נותנים תפוקה מספיק טובה. זה כמו כדור שלג ...

מנגד, כמו במשחק אתמול מול מיאמי, כמעט כולם באו ונתנו תפוקה (כמובן ביחס לדקות משחק) ונתנו את מה שפחות או יותר מצופה מהם + משחק לחימה והרבה לב. זאת בוסטון, תמיד זה היה הגנה חזקה ומשחק לחימה והקרבה, אם יביאו את זה לכל משחק הם יכולים להגיע רחוק.

פורסם

הכל טוב ויפה בעונה הרגילה , כשמתחיל הפלייאוף שחקנים מהסוג של רונדו הם אלה שמעלים אותך לשלב הבא.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

להזכירך, האליפות ב 2008 נלקחה, כאשר לרונדו תפקיד שולי בלבד. מאז הוא פורח ומתקדם ואילו בוסטון רק נסוגה. שחקן כזה טוב, עם נגרים מסביבו (כמו מייקל בשיקגו של 91-93), הוא לא בהכרח משפר קבוצה עם כמות נסיון וכשרון שיש לבוסטון. אני מעדיף את המבנה של ס"א (בלי רונדו ,בוסטון היא ס"א של המזרח), מאשר קבוצה שהכדור רוב הזמן נמצא בידי שחקן יחיד.

נתון מעניין ביותר, שמאשש את טענתי (טרי מתוכנית "חמישיות"): אחוז נצחונות עם רונדו 60.2 , ללא רונדו 62.8.

פורסם

לעניות דעתי אתה טועה, אמנם ב 2008 רונדו לא היה ברמה שהוא היום אלא שחקן צעיר וכישרוני, אבל בוסטון של 2008 גם הייתה הרבה יותר צעירה (בעיקר השלישיה) וגם הייתה מאוד עמוקה ואנשים שוכחים איזה סגל נפלא היה לבוסטון:

פרקינס\פי ג'י בראון

גארנט\לאון פוו\ביג בייבי דייויס

פירס\פוזי

ריי אלן\טוני אלן

רונדו\אדי האוס\קאסל

גם היום לבוסטון יש סגל טוב אבל אין מה להשוות לסגל של 2008. היום בלי רונדו הם עדיין קבוצה טובה אבל לא מספיק מחוברת, אם אני לא טועה 8 שחקנים חדשים צורפו לקבוצה - זה המון וצריך זמן להתאקלם ולהתחבר וללמוד את השיטה של דוק ואת ההגנה.

נ.ב.

אני חולק עליך שלרונדו היה תפקיד שולי ב 2008, בפלייאוף הוא הציג מספרים של 10 נקודות, כמעט 7 אסיסטים ו 4 ריבאונדים - זה לא שולי, אמנם לא מוביל אבל בכלל לא שולי.

פורסם
אל תלכו כ"כ רחוק - למרות שג'ורדן היה פנומן בעיקר התקפית

המשפט הזה שלך קצת הציק לי...

ג'ורדן היה אחד משחקני ההגנה הטובים ביותר שהמשחק הזה יצר.

אני לא זוכר את הסטטיסטיקה המדוייקת (את מוזמן לבדוק) אבל מידי שנה שהוא שיחק, ג'ורדן נבחר לחמישיית ההגנה הטובה של העונה.

הוא היה מאמלל שחקנים בהגנה.

זב נכון שהיכולות ההתקפיות שלו היו כלכך טובות שאף אחד לא זוכר את זה אבל... בדוק אותי.

ג'ורדן הוא השחקן השלם, הטוב, המגוון uהטוב ביותר איי פעם ובפער עצום. (וכל זה עם 1.98 ...)

פורסם

ג'ורדן הוא השחקן השלם, הטוב, המגוון uהטוב ביותר איי פעם ובפער עצום. (וכל זה עם 1.98 ...)

מחזק את מומו.

ג'ורדן תמיד אבל תמיד נבחר לחמישיית ההגנה, וכאשר מסתכלים על נתוני ההתקפה שלו, אתה מבין שהוא היה יחיד בדורו וספק אם עוד יקום מישהו כמוהו.

עם כל הכבוד לבריאנט, לברון, או לאגדות - בירד, ג'ונסון, עבדול ג'באר, דוקטור J, ווילקינס, ההוא עם השפם שפרסם את נעלי AVIA, או צ'מברליין.

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

כפי שחששתי הדיון סטה לעבר "השחקן הטוב" ולא "השחקן השלם". השחקן השלם =עושה הכל (נקודות, ריבאונדים,אסיסטים, חסימות, חטיפות,דברים שלא רואים בססטיסטיקה). לפי פרמטרים אלה, גארנט הוא המועמד המוביל בקטגוריה זו.

שני משחקים אחרונים (אחד מהם נגד מיאמי) :24 נק' ,11 ר',3 אס',2,חט',2 חס'.

לגבי ההגנה: מסוגל לשמור על כל שחקן ,החל מגמדים מעצבנים (ראה ערך אנטוני פילר), ועד סנטרים כבדים (בוזר בפלייאוף אחרון).

מגוון ושלם ? בהחלט!

• תוכן חדש...