Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תלכו כ"כ רחוק - למרות שג'ורדן היה פנומן בעיקר התקפית (והוא מס' 1 לפחות בעיניי מכולם שלקח על כתפיו קבוצה בינונית כמו שיקאגו לאליפויות. התקפת המשולש או לא - בלעדיו לא היתה להם תוחלת...), אני מוצא שניים וותיקים שראויים יותר מהמועמד שבכותרת:

1. מג'יק ג'ונסון - תופקד כגארד, ושיחק גם (בלית ברירה) כסנטר (!) ממוצעי קריירה (וויקיפדיה): 19.5 נק', 7.2 ריב', 11.2 אס'.

...וגם חתיכת אישיות.

2. לארי בירד 24.3, 10.0, 6.3, בהתאמה. היה שחקן חכם ממנו ? (לא הרבה, אם בכלל).

גם בארקלי היה תותח, אבל מסר קצת פחות טוב.

alfa 156 2.5.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אז זהו ?

כולכם קצרי זיכרון כ"כ ? ומה עם שחקני עבר (אילו שאולי לא ראיתם ב-LIVE) ?

הצלחת לסקרן אותי.. למי אתה מתכוון? התמונה שלך מצביעה על אהדה לפורטלנד של 77? וולטון השחקן? תן קצת פרטים.

בעד שרשור NBA קבוע ומתחדש והסיבה שצירפתי את לה ברון על דיון על KG היא רק בעקבות הכותרת שמגדירה שחקן שלם.

השאלה מה מגדיר שחקן "שלם"? האם זו רק סטטיסטיקה יבשה? כמה שיותר נתונים בכמה שיותר קטגוריות? תלוי עמדה במגרש? כי אם כן אז אוסקר רוברטסון למשל, הציג שורות בלתי נתפסות.

מבחינה סטטיסטית בלבד ראוי לציין בהקשר הזה את הקאוודרפל דאבל (השגת 10 ומעלה ב-4 קטגוריות סטטיסטיות) שרק ארבעה שחקנים הצליחו להשיג לאורך ההיסטוריה.

אגב אין חולק שמייקל הוא הכי גדול בכל הזמנים נכון?

פורסם

הספקתי כבר להגיב לפניך (hdal).

לגבי וולטון - לולא סבל מפציעות טורדניות בברכיו - היה מגיע אולי גם לקריירה לא פחות מפוארת מג'אבאר. ככשרון הוא היה כשרון גדול.

גם BIG O היה יכול להתאים...

alfa 156 2.5.

פורסם
אל תלכו כ"כ רחוק - למרות שג'ורדן היה פנומן בעיקר התקפית (והוא מס' 1 לפחות בעיניי מכולם שלקח על כתפיו קבוצה בינונית כמו שיקאגו לאליפויות. התקפת המשולש או לא - בלעדיו לא היתה להם תוחלת...), אני מוצא שניים וותיקים שראויים יותר מהמועמד שבכותרת:

1. מג'יק ג'ונסון - תופקד כגארד, ושיחק גם (בלית ברירה) כסנטר (!) ממוצעי קריירה (וויקיפדיה): 19.5 נק', 7.2 ריב', 11.2 אס'.

...וגם חתיכת אישיות.

2. לארי בירד 24.3, 10.0, 6.3, בהתאמה. היה שחקן חכם ממנו ? (לא הרבה, אם בכלל).

גם בארקלי היה תותח, אבל מסר קצת פחות טוב.

מסכים עם כל מילה וזה רק מראה שהסטטיסטיקה היבשה פחות רלוונטית כי מי שראה משחק של מג'יק ובירד, ואפילו רואה מ שחק היום מבין כמה יופי וחוכמה היו במשחק שלהם.

אולי כל אחד כאן יתו את חמישיית כל הזמנים שלו?

לאו דווקא הכי טובים, אלה שקלעו הכי הרבה, או זכו באליפויות, אלא את מי הוא הכי אהב בכל עמדה.

מתחיל (כפוף לשינויים):

פוינט - מג'יק, שוטינג- האחד והיחיד, סמול - בירד(לה ברון ככל הנראה אחרי שיפרוש), פאוור - "החזיר על טרמפולינה", "מקרר של חברת משאיות" סר צ'ארלס בארקלי, סנטר - התלבטות קשה שאקיל/יואינג/האקים.

פורסם

אולי כל אחד כאן יתו את חמישיית כל הזמנים שלו?

לאו דווקא הכי טובים, אלה שקלעו הכי הרבה, או זכו באליפויות, אלא את מי הוא הכי אהב בכל עמדה.

מתחיל (כפוף לשינויים):

פוינט - מג'יק, שוטינג- האחד והיחיד, סמול - בירד(לה ברון ככל הנראה אחרי שיפרוש), פאוור - "החזיר על טרמפולינה", "מקרר של חברת משאיות" סר צ'ארלס בארקלי, סנטר - התלבטות קשה שאקיל/יואינג/האקים.

נענה להצעה :-D:

PG - הייתי קרוע על השד הקטן קווין ג'ונסון, גם טים הארדאווי הולך.

SG - הוד אוויריותו זה obvious, אז הולך על רג'י מילר.

SF - דומיניק ווילקינס האדיר.

PF - תרשה לי להעתיק את "גבעת הריבאונד העגולה" :oops:

C - האדמירל דיוויד רובינסון.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אני לא קצר זכרון, וציינתי שגארנט מגוון הרבה מעבר לסטטיסטיקה, מבחינתי שומר טוב זה לא בהכרח חסימות, או חטיפות, זה ששחקן שיגרום לך להילחץ, להוציא כדור מהר מהיד, לקחת זריקה רעה ושתמיד היד שלו תהיה בפרצוף שלך- זה גארנט.

roiei - הרגת לי את החיים עכשיו, הדבר האחרון שאני מסתכל עליו זה סטטיסטיקה, אני כן מקפיד לזרוק מבט על אחוזים, אבל כשאני צופה במשחק אני מתנתק ממספרים, ומסתכל בפועל, אני בנאדם של עבודה שחורה, ולא של מספרים (ברוס בואן מישהו?).

החמישייה שלי: (יש כל כך הרבה, באמת שזה בלתי אפשרי, אבל אם אמרנו החמישייה שאני הכי אוהב והכי ארצה לראות משחקים ביחד היא:).

PG- ג'ון סטוקטון. שלא יקלע נקודה אחת, אני רוצה אסיסטים, והרבה. שחקן הגנה מעולה, פשוט תענוג.

SG- קובי בראיינט. אני מצטער חברים, אין גארד בנ.ב.א שיודע לייצר נקודות כמוהו. שחקן התקפה על גבול השלמות, וגם שומר אישי מעולה.

SF- דוקטור ג'וליוס ארווינג. כמו כולם אני אוהב את השואו שלו :)

PF- לארי בירד. אין מה להוסיף.

C- האקים אולג'וואן. למה? כי הוא גם הבחירה של הגדול מכולם- מייקל ג'ורדן.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

את גארנט קל לאהוב , בעיקר בזכות עוצמת הרגש שמלווה את כל הקריירה שלו

לגבי חמישיה ?

PG- ג'ון סטוקטון. אין צורך בהסברים אני מקווה. בחירה שניה - מגיק

SG- גורדן כמובן, בחירה שניה - אייוורסון לפני שביזה את עצמו

SF- דורנט - הילד הזה הוא הדבר האמיתי בחירה שניה - לברון

PF- הדוור - בהמה אמיתית. בחירה שניה - בארקלי

C- קארים עם ההוק , בחירה שניה - המפלצת שאקיל אוניל

אני מאוד מקווה שכולכם בפייס של ערן סורוקה ,פשוט אין עליו

:wink:
פורסם

לגבי גארנט - לא אובר-רייטד, אבל פחות מדי מגוון במשחק ההתקפה. ענק בהגנה, עם זאת.

לברון - בשנה הראשונה עוד הייתי משוכנע שכרמלו יהיה גדול יותר. NOT, OBVIOUSLY... שיפר את הכדרור והזריקה, מה שכן - זורק ז' בהגנה.

חמישיית כל הזמנים (מבוססת על אהדה בלבד, ידוע היטב שהם לא הטובים ביותר בתפקידם בכל הזמנים. למעשה, זו יותר נבחרת שכונה):

PG - טים הרדווי

SG - אלן אייוורסון

SF - פול פירס

PF - ראשיד וולאס

C - טים דאנקן

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
גארנט ולברון לא משחקים באותם עמדות אפילו זה כמו שתשוו אותו לשאקיל אוניל או דוויט האוורד,

לא מבין למה ההשוואה הזו.

אם כבר תשוו לדאנקן לסטודמייר לכל מס' 4 שמשחק בעל רמה של סופרסטאר.

אם כבר שרשור NBA

למי יש אתר טוב לראות משחקים אונליין גם אם זה לא שידור ישיר?

עריכה:

מאיפה לקחת את הנתונים היבשים?

כנס לגוגל, תכתוב 20000 נקודות, 10000 ריבאונדים, 5000 אסיסטים ותקבל את התשובה

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

חמישיה שלי:

1. ג'יסון קיד

2. מייקל

3.פיפן (גם בזכות עצמו וגם בזכות שילוב עם מייקל)

4.דאנקן

5.סאבוניס

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

אך ורק ע״פ אהבה לשחקנים שגדלתי עליהם(זה אומר שמה שהיה לפני סוף הקריירה של מייקל , לא רלוונטי.

1.רונדו

2.מייקל

3.דוראנט

4.וינס קארטר /טי מאק

5.דאנקן/שאקיל

אחלה שירשור, מוזר שלא היה עד עכשיו.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
אך ורק ע״פ אהבה לשחקנים שגדלתי עליהם(זה אומר שמה שהיה לפני סוף הקריירה של מייקל , לא רלוונטי.

1.רונדו

2.מייקל

3.דוראנט

4.וינס קארטר /טי מאק

5.דאנקן/שאקיל

אחלה שירשור, מוזר שלא היה עד עכשיו.

חבל שלא רשמת את מונטה אליס בתור פוואר :lol:

דר"א לאוהדי הליגה ואוהבי הכסף היום יש את דטרויט - סקרמנטו+6, משחק די קל למען האמת. סקרמנטו בחוץ נוראיים, טייריק אוונס פצוע והשחקן היחידי שיכול לעשות משהו זה דמרקוס קיוסינס. חוץ מזה שדטרויט על הגל, 1.75 לא קשים בווינר :-D

ולגבי החמישייה: סטוקטון/אייז'ה תומאס - ג'ורדן/קובי - לברון/ריק בארי (חולה על אליפות אחת :wink: ) - בירד/מלון - צ'מברלין/קארים.

גם למג'יק ובארקלי מגיע מקום ברשימה אבל היי, על טעם...

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

עם כל הכבוד, יש הרבה יותר שחקנים ראויים מחמישייה או אפילו שתי חמישיות ולכן לא נראה לי רציני לרשום.

מה שכן, יש רק אחד ויחיד שהיה מעל המשחק ולדעתי אף אחד לא יעבור אותו.

ANYWAY, סוף סוף שרשור NBA :-D

• תוכן חדש...